Плати с Теленор

Вие сте тук

ПЛАТИ С ТЕЛЕНОР И

ПЪРВАТА ТИ ПОКУПКА ДО 10ЛВ.

В GOOGLE PLAY Е ОТ НАС

С услугата Плати с Теленор можеш да купуваш съдържание в Google Play бързо, лесно и без кредитна карта. Регистрирай се, купи съдържание от Google Play на стойност до 10 лева и Теленор ще ти възстанови сумата на направената покупка.

Кампанията за услугата Плати с Теленор е валидна от 01.12.16г. до 15.01.17г. или до изчерпване на първоначално заложените 35 000 покупки на съдържание от Google Play, което настъпи по- рано и важи за всички настоящи клиенти на Теленор преди нейната начална дата.
Възстановява се всяка първа покупка на съдържание до 10 лева от Google Play чрез Android устройство, включително за закупуване на приложение или покупка в самото приложение (in-app purchases), направена в периода на Кампанията.
В случай че първата покупка на съдържание от Google Play надвишава сумата от 10 лева, то тя няма да бъде възстановена, тъй като не отговаря на условията. Ако в периода на Кампанията отново бъде направена покупка на съдържание от Google Play с услугата Плати с Теленор, която е на стойност до 10лв., то тази покупка ще се счете за първа покупка до 10 лв. от клиента и ще бъде възстановена. 
Сумата за първата покупка на съдържание от Google Play до 10лв. първоначално ще бъде таксувана по сметката и/или кредита на клиента и в рамките на деня ще бъде възстановена от Теленор, като клиентът ще получи съобщение (SMS) от Теленор.
Клиенти, ползващи предплатен план, e необходимо да имат кредит в картата си, за да ползват услугата Плати с Теленор.
За участие в Кампанията за услугата Плати с Теленор е необходимо Android устройство и регистрация в Google Play. Всяка покупка се потвърждава от потребителя с неговия  Google акаунт.
Услугата Плати с Теленор е достъпна след предварителна регистрация и потвърждение от потребителя, като лимитът за покупка на съдържание е 20 лв. за месец.

Пълните условия на кампанията.

Google Play и логото на Google Play са запазени марки на Google Inc

Защо да поръчвате през Плати с Теленор?

Безопасно е – не е необходимо да предоставяш информация за своите кредитни карти на никого;
Лесно за използване – – Плащаш покупките си, като добавяш стойността им директно към сметката на ползвания абонаментен план или приспадаш стойността им от наличния кредит, ако си на предплатен план от Теленор.
Плащаш бързо – изключително опростено и интуитивно първоначално конфигуриране на настройките. След няколко лесни стъпки желаните приложения са вече на твоето смарт устройство.

Услугата е достъпна само за клиенти на Теленор.


Google Play е виртуален магазин, в който можеш да купуваш приложения и разнообразно съдържание за твоето Android устройство, като игри, приложения за работа, пътувания, спорт, навигации и много други.

Можеш да купуваш приложения и разнообразно съдържание за твоето Android устройство, като игри, приложения за работа, пътувания, спорт, навигации и други. Необходимо е само да влезеш в Google Play Store.

Най-използвани приложения с "Плати с Теленор"

1. Clash Royale

2. Gardenscapes

3. Farm Heroes Saga

4. Clash of Clans

5. Pokémon GO

6. 8 Ball Pool

7. PewDiePie's Tuber Simulator

8. Candy Crush Saga

9. Покер България

10. Real Drift Car Racing

Как се купува мобилно приложение или съдържание?

1. Избери съдържание.

Отиди до Google Play през твоето Android устройство и намери приложенията или съдържанието, които искаш да поръчаш.

2.Купи приложението или съдържанието

Избери бутона с указаната цена за покупка.

3.Приеми условията, ако си съгласен с тях

Приемайки условията чрез бутон ACCEPT разрешаваш на избраното съдържание или приложение достъп до описаните функции.

4.Потвърди поръчката и паролата на своя профил

5.С потвърждение на поръчката и паролата, поръчаното приложение ще бъде заплатено е ще започне да се сваля и инсталира на твоето устройство.

6.Плащането е успешно

След като плащането е успешно и приложението се свали, вече можеш да го използваш.

Сигурност

Избери настройки

Избери „Изискване на удостоверяване при покупка“ и след това желаната от теб опция.

Закупуване на приложения и разнообразно съдържание за Windows Phone устройства е възможно до 30 ноември 2016.
Считано от 1 декември 2016, Microsoft прекратява услугата Плати с Теленор за клиенти с Windows Phone.
От тази дата, клиентите на Telenor няма да могат да купуват съдържание в Windows Phone Store и да го заплащат чрез своята сметка/наличния си кредит.

Можеш да купуваш приложения и разнообразно съдържание за твоето Windows Phone устройство, като игри, приложения за работа, пътувания, спорт, навигации и други. Необходимо е само да влезеш в Windows Phone Store.

Най-използвани приложения с "Плати с Теленор"

1. Minecraft: Pocket Edition

2. Candy Crush Soda Saga

3. Viber

4. Plague Inc.

5. Township

6. Talking Tom Gold Run

7. Car Scanner Pro

8. Head Soccer

9. Fruit Ninja

10. Мой Антивирус

Как се купува мобилно приложение или съдържание?

1. Избери приложение или съдържание. Посети Windows Phone Store през своя Windows Phone и намери приложенията или съдържанието, които искаш да поръчаш.

2. Купи приложението или съдържанието. Изберете бутона „купи“ за покупка.

3. Потвърди поръчката.С потвърждение на поръчката, поръчаното приложение или съдържание ще започне да се сваля и инсталира на твоя телефон.

4.Изтегляне на поръчката. В същото време стойността на поръчката автоматично ще се добави към сметката на абонаментния ти план или директно ще бъде заплатена от наличния кредит на твоя предплатен план.

Защита

Можеш да защитиш своя телефон от нежелани поръчки, като зададеш PIN код за потвърждение при покупка. Тази функция е особено полезна, ако искаш да предотвратиш нежелани поръчки от страна на твоите деца.

Отиди до „Настройки“ на твоя Windows Phone. В частта „Приложения” избери „Магазин” или „Портфейл” , за да настроиш PIN защита за поръчки.

Услугата е достъпна за бизнес клиенти след заявяване в магазин ,при Търговски представител или на центъра за обслужване на клиенти 123.

Пълната сума за закупени приложения и дигитално съдържание от всички заявени номера на бизнес клиента за услугата Плати с Теленор ще бъде отразена във фактурата на дружеството в ред „Плати с Теленор“. Тази сума не се включва в данъчната основа на фактурата и върху нея не се начислява ДДС.

Достъпна е за устройства с операционна система Android OS 2.2 или по-нова.

При всяка поръчка  се получава SMS на номера с информация за направената покупка: Име на закупеното приложение или съдържание, сумата, добавена към сметката на бизнес клиента, както и дата, и час на покупката. Освен това, ползвателят на заявения за тази услуга номер получава електронно писмо от Google на съответния @gmail.com адрес с разписка за всяка покупка. 
 Възможност за проследяване на историята и подробности за направените покупки  на https://wallet.google.com (за покупки от Google Play).
Всеки заявен номер  има лимит за ползване на услугата Плати с Теленор за заплащане на мобилно приложение и/или дигитално съдържание до 20 лева на месец . За по-големи суми заплащането на мобилно приложение и/или дигитално съдържание  може да бъде извършено с кредитна карта. 
В случай че бизнес клиентът желае да прекрати тази услуга за определен/и номер/а, той следва да се свърже с центъра за обслужване на клиенти на 123, да посети магазин на Tеленор или да се свърже с Търговски представител.
За други въпроси, свързани със закупуване  на мобилно приложение и/или дигитално съдържание, повече информация може да бъде получена и на https://support.google.com за покупки от Google Play.
За въпроси, свързани с приложения, продукти и тяхното съдържание, информация може да бъде получена от  доставчика на приложението или продукта.
Tеленор не носи отговорност за приложенията и съдържанието, публикувани в магазините (Google Play).
Tеленор не предоставя лични данни на трети лица във връзка с поръчките на приложения и съдържание от магазините (Google Play).