Автопарк Решения

Назад

Вие сте тук

Автопарк Решения

За да знаете винаги къде са

служебните Ви автомобили.


Ако желаете да научите повече за бизнес услугите ни, моля попълнете формата.

Към формата

С това решение можете да наблюдавате и контролирате служебните автомобили във Вашия автопарк, да следите с каква скорост се движат и накъде пътуват. Всичко това – в реално време.

Намалявате разходите за гориво, защото можете да планирате и оптимизирате маршрутите на Вашите автомобили в и извън работно време.

Осигурявате си сигурност и контрол, като наблюдавате автомобилите в реално време. Освен това, проследявате изпълнението на работните процеси чрез възможностите за справки и аларми при възникнали събития.

Оптимизирате администрацията чрез изготвяне на онлайн Пътни листове и Дневник на автомобилите.

Без първоначална инвестиция за оборудване – GPS устройството, което се монтира в автомобила, е включено в месечната такса. Монтажът се извършва в ден и час, удобни за Вас.

Една фактура – месечната такса за услугата Автопарк Решения е включена във фактурата Ви за останалите услуги, които ползвате от Теленор.

Единен портал за достъп – уеб-базираното приложение Автопарк Решения е достъпно през Теленор Бизнес портал, без допълнителни потребителско име и парола.

Високо ниво на обслужване – осигуряваме Ви денонощна поддръжка от Центъра за обслужване на клиенти на Теленор.


За повече информация относно цените и параметрите на услугата може да се свържете с Вашия търговски представител или да отправите запитване.

Автопарк Решения осигурява непрекъснато наблюдение и контрол в реално време на служебните Ви автомобили, като използва мобилна и сателитна връзка.

Основните компоненти на решението са:

GPS устройство, което се монтира в автомобила чрез „скрит монтаж“ (т.е. водачът на автомобила няма взаимодействие с устройството);
SIM карта с включен мобилен интернет;
Уеб-базирано приложение за управление на услугата през компютър или таблет, което е достъпно през Теленор Бизнес портал.