Дигитални услуги

Дигитални услуги Теленор - HBO GO, Capture, Google Play, Windows Store плащане
Дигитални услуги Теленор - HBO GO, Capture, Google Play, Windows Store плащане

Дигиталните услуги са неразделна част от живота на хората и Теленор се стреми да ти предостави най-актуалните и полезни услуги, с които да те улеснява или да прави ежедневието ти по-забавно и интересно.

А с 4G мрежата на Теленор, изживяването с всяка една от тези услуги е по-качествено.

Любимите ти филми и сериали
с 4G мрежата на Теленор и HBO GO

HBO GO е онлайн услуга за видео стрийминг и вече е част от портфолиото на Теленор. Благодарение на нея и нашата 4G мрежа ще можеш да се насладиш на филми и сериали през твоето устройство с високо качество.

Виж повече

Съхранявай и споделяй любимите си моменти сигурно и лесно с Capture

С Capture освобождаваш място на смартфона или таблета си – качвай всички твои снимки и видеа и ги споделяй лесно, сигурно и удобно.

Всеки, регистрирал се в Capture получава 2 GB безплатно пространство за съхранение, а с абонаментните планове на Теленор можеш да добавиш до 100 GB допълнително място за твоите снимки и видеа.

Виж повече

My Contacts

Само с няколко движения можеш да прехвърлиш контактите си от един телефон на друг или в облачното пространство, а за твое удобство приложението има и уеб базирана версия.

Виж повече

Плати с Теленор

Купувай приложения и съдържание през своeто Android устройство или през своя Windows phone и Плати с Теленор бързо и сигурно.

Виж повече

4G вече във всички градове с над 5000 души

Когато през декември казахме, че 4G мрежата лети не се шегувахме ни най-малко. Сега, 4 месеца след старта й, 4G мрежата на Теленор вече покрива всички населени места с население над 5000 души и осигурява бърз пренос на данни за 75% от населението на България.

Виж повече