Плати с Теленор

Плати с Теленор

С услугата Плати с Теленор купуваш съдържание в Google Play лесно и бързо без кредитна карта:

1. Харесай си съдържание

2. Избери Плати с Теленор

3. И сумата се добавя в месечната ти сметка

Вземи от Google Play любимата си игра, списание, книга или приложение, детско или спортно съдържание. Плати с Теленор и ако покупката е до 10 лева ние ще ти я възстановим.

Общи условия на Кампания за услугата Плати с Теленор

Период на Кампанията

Кампанията за услугата Плати с Теленор е валидна от 09.00ч. на 10.02.2017 г. до 23:59ч. на 31.03.2017 г. или до изчерпване на първоначално заложените 35 000 покупки на съдържание от Google Play, което настъпи по- рано.

Организатор на Кампанията

"Теленор България" ЕАД, ЕИК 130460283, със седалище и адрес на управление в гр. София 1766, район Младост, ж.к. Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 6 (наричан по-долу "Организатор" или "Теленор")

Участници в Кампанията

Кампанията се отнася за всички настоящи клиенти на Теленор преди нейната начална дата (10.02.2017г..), които до този момент не са закупували съдържание от Google Play чрез услугатa Плати с Теленор

Територия на Кампанията

Кампанията се провежда на територията на Република България.

Механизъм на Кампанията

За участие в Кампанията е необходимо да бъде направена поръчка на съдържание от Google Play чрез Android устройство и първата покупка на съдържание до 10 лв. ще бъде възстановена по сметката или кредита на клиента.

Възстановява се всяка първа покупка на съдържание до 10 лева в Google Play чрез Android устройство, включително за закупуване на приложение или покупка в самото приложение (in-app purchases), направена в периода на Кампанията.

В случай че първата покупка на съдържание от Google Play в периода на Кампанията надвишава сумата от 10 лева, то тя няма да бъде възстановена по сметката или кредита на клиента, тъй като не отговаря на условията и няма да бъде зачетена за първа покупка, направена с Плати с Теленор. Ако в периода на Кампанията отново бъде направена покупка на съдържание от Google Play с услугата Плати с Теленор от същия номер, която е на стойност до 10лв., то тази покупка ще се счете за първа покупка до 10 лв. от клиента и ще бъде възстановена от Теленор. 

Сумата за първата покупка на съдържание от Google Play до 10лв. първоначално ще бъде таксувана по сметката и/или кредита на клиента и в рамките на деня ще бъде възстановена от Теленор, като клиентът ще получи съобщение (SMS) от Теленор.

Клиенти, ползващи предплатен план, e необходимо да имат кредит в картата си, за да ползват услугата Плати с Теленор.

За използването на услугата Плати с Теленор е необходимо Android устройство и регистрация в Google Play. Всяка покупка се потвърждава от потребителя с неговия  Google акаунт.

Услугата Плати с Теленор е достъпна след предварителна регистрация и потвърждение от потребителя, като лимитът за покупка на съдържание е 20 лв. за месец.

Други условия

Настоящите Общи условия са публикувани на официалната страница на Теленор България ЕАД - www.telenor.bg, Организаторът на Кампанията има право, с което участниците се съгласяват, да променя и допълва настоящите условия по всяко време, като публикува съответните изменени/допълнени условия на www.telenor.bg. Промените влизат в сила от момента на публикуването им.


Google Play и логото на Google Play са запазени марки на Google Inc.

Защо да поръчвате през Плати с Теленор?

Безопасно е – не е необходимо да предоставяш информация за своите кредитни карти на никого;
Лесно за използване – – Плащаш покупките си, като добавяш стойността им директно към сметката на ползвания абонаментен план или приспадаш стойността им от наличния кредит, ако си на предплатен план от Теленор.
Плащаш бързо – изключително опростено и интуитивно първоначално конфигуриране на настройките. След няколко лесни стъпки желаните приложения са вече на твоето смарт устройство.

Услугата е достъпна само за клиенти на Теленор.


Google Play е виртуален магазин, в който можеш да купуваш приложения и разнообразно съдържание за твоето Android устройство, като игри, приложения за работа, пътувания, спорт, навигации и много други.

Можеш да купуваш приложения и разнообразно съдържание за твоето Android устройство, като игри, приложения за работа, пътувания, спорт, навигации и други. Необходимо е само да влезеш в Google Play Store.

Най-използвани приложения с "Плати с Теленор"

1. Clash Royale

2. 8 Ball Pool

3. Gardenscapes - New Acres

4. Clash of Clans

5. Farm Heroes Saga

6. Candy Crush Saga

7. Google Play Музика

8. Zynga Poker – Texas Holdem

9. Mobile Legends: Bang bang

10. Need for Speed™ Most Wanted

Как се купува мобилно приложение или съдържание?

1. Избери съдържание.

Отиди до Google Play през твоето Android устройство и намери приложенията или съдържанието, които искаш да поръчаш.

2.Купи приложението или съдържанието

Избери бутона с указаната цена за покупка.

3.Приеми условията, ако си съгласен с тях

Приемайки условията чрез бутон ACCEPT разрешаваш на избраното съдържание или приложение достъп до описаните функции.

4.Потвърди поръчката и паролата на своя профил

5.С потвърждение на поръчката и паролата, поръчаното приложение ще бъде заплатено е ще започне да се сваля и инсталира на твоето устройство.

6.Плащането е успешно

След като плащането е успешно и приложението се свали, вече можеш да го използваш.

Сигурност

Избери настройки

Избери „Изискване на удостоверяване при покупка“ и след това желаната от теб опция.

Плащай светкавично през Fortumo

Вече можеш да плащаш за приложения, стрийминг услуги, онлайн покупки, чрез Плати с Теленор през един от водещите световни доставчици на дигитални разплащания Fortumo.

Плащай светкавично през Fortumo

Fortumo ти дава възможност да купуваш приложения и разнообразно съдържание направо през твоя телефон. Всичко става бързо и лесно. Щом видиш на съответния сайт, че доставчик на услугата за разплащане е Fortumo – Mobile payments, можеш да плащаш за стрийминг услуги, апликации, мобилни игри, продукти и услуги на онлайн търговци, достъп до сайтове. Осъществяваш истински мобилни покупки на съдържание – покупки на мига. Стойността на покупките се добавя директно към сметката на ползвания абонаментен план или се приспада от наличния кредит, ако си на предплатен план от Теленор.

Fortumo е сред водещите световни доставчици на услуги за мобилни разплащания и свързва разплащанията за дигитално съдържание с мрежата на мобилния оператор. Платформата за таксуване на Fortumo се използва от магазини за приложения, разработчици на дигитално съдържание и гейминг компании.

Как да заплатиш директно с телефон през мобилната мрежа на Теленор?

За да ползваш услугата Плати с Теленор през Fortumo, трябва само да направиш следното:

1. Влез в съответния сайт, избери съдържанието или приложенията, които искаш да закупиш и избери.

2. Изчакай, докато заявката се обработва и на екрана се изпише например:

3. Щом получиш известие, че плащането е успешно, можеш да ползваш закупеното съдържание или пакет

Как да заплатиш директно през компютър или Wi-Fi?

За да осъществиш плащане с Плати с Теленор чрез Fortumo през компютър или Wi-Fi, трябва да минеш през серия от стъпки:

1. Влез в съответния сайт, избери съдържанието или приложенията, които искаш да закупиш и избери

2. Избери оператор и въведи номера на мобилния си телефон

3. На сайта, от който купуваш се визуализира известие, че плащането е стартирано

4. Щом плащането е стартирано, на посочения номер ще получиш верификационен PIN код.

5. Въведи получения PIN код и избери OK

6. След като плащането е успешно, вече ще можеш да ползваш закупеното съдържание или пакет

От менюто в Google Play, избирате „Профил“, после „Начини на плащане“, след което „Плащане чрез Теленор“, въвеждате данните си и потвърждавате. За да може да се верифицира регистрацията, трябва тя да използвате мобилен интернет.

Да, кампанията е валидна за всички покупки, които се случват през Google Play, както приложения, така и за покупки в приложенията.

Покупката се възстановява няколко минути след покупката. След възстановяването и потребителя получава SMS с потвърждение.

Да, стига и двата номера да са регистрирани в услугата Плати с Теленор.

Не, кампанията не важи за клиенти плащали чрез услугата в Google Play преди старта на кампанията.

При достигане на 35 000 покупки, ще се публикува информация на сайта.

Да, могат да се купуват стикери от Viber.

Не, плащането за Spotify Premium не се случва през Google Play.

Услугата е достъпна автоматично за всички частни клиенти на абонаментни планове и на предплатени услуги от Теленор, без специални изисквания за активиране на услугата.

Достъпна е за устройства с Android OS 2.2 или по-нова.
При всяка поръчка клиентът ще получи SMS с информация за направената от него покупка: Име на закупеното приложение или съдържание, сумата, добавена към  сметката на клиента или приспадната от кредита на предплатената му карта, както и дата, и час на покупката. Освен това, клиентът ще получи имейл от Google на съответния @gmail.com имейл адрес с разписка за всяка покупка.
Клиентът има  възможност да  следи  историята и подробности за направените покупки на https://wallet.google.com (за покупки от Google Play).
Клиент може да заплати до 20 лева на месец за закупуване на приложения и съдържание чрез услугата Плати с Теленор. За по-големи суми плащането може да бъде извършено с кредитна карта.
В случай че клиент желае да прекрати  тази услуга, той следва да се свърже с с центъра за обслужване на клиенти на 123 или да посети магазин на Tеленор. Същото се отнася и при активиране на услугата отново.
За други въпроси, свързани със закупуването, повече информация може да бъде получена на https://support.google.com за покупки от Google Play.
За въпроси, свързани с приложения, продуктите и тяхното съдържание, информация може да бъде получена от  доставчика на приложението или продукта.
Tеленор не носи отговорност за приложенията и съдържанието, публикувани в магазина (Google Play).
Tеленор не предоставя лични данни на трети лица във връзка с поръчките на приложения и съдържание от магазина (Google Play).