Huawei P10 Регистрация

359
С натискането на бутона „ЗАЯВЯВАМ“ декларирам, че доброволно предоставям данните си по-горе и съгласявам да бъдат събирани и обработвани от страна на Теленор за целите на Кампанията. Запознат съм с Общите условия на кампанията, публикувани тук, както и с условията за обработка на лични данни и съм съгласен с тях.

Регистрация за покупка на Huawei P10 приключи.

 

Истории, разказани с образи

Истории, разказани с образи

Можеш да „гримираш всеки спомен“ с много различни настройки за обработка на изображенията и да разказваш невероятни истории с невероятни образи. Стават невероятни винаги, защото P10 разполага с функция за оптична стабилизация на изображението и функция за снимане при слаба осветеност. Снимките настина ще улавят истинската атмосфера на вълнуващите истории.

Истинското лице на мига

P10 е нова ера в стойностната портретна фотография. Смартфонът разполага с пакет портретни функционалности, сред които 3D технология за прецизно разпознаване на чертите на лицето, функция за динамично осветяване и натурално подобряване на портретите, а също и функция за придаване на „буке“ ефект. При активиране на последната функция създаваш артистични снимки за специални поводи, при които се размива образа на фона и се подчертават някои светли проблясъци в изображението. Така снимките, направени с твоя P10, ще са ефирни и нежно ще подчертават важните детайли.

Истинското лице на мига
Свеж дизайн от ново поколение

Свеж дизайн от ново поколение

P10 има иновативен метален панел, изработен със специална микротекстура, която ефектно пречупва светлината и изпълва тялото на смартфона с интересни отблясъци. А формите на устройството са резултат от прилагане на първата в индустрията технология за рязане с диамант и подчертават технологичната му визия. Този дизайн от ново поколение на P10 се допълва от специално нано покритие, което прави смартфона устойчив на водни пръски.

 „Умна камера“ за повече уловени моменти

„Умна камера“ за повече уловени моменти

P10 отново може да се похвали с двойна камера, разработена съвместно с Leica, която работи с нов, по-ярък сензор и по-голям отвор. Така камерата създава по-ярки изображения, дори при по-слаба светлина. Освен това тя разбира атмосферата на мига и активира точната функционалност. Предната камера Leica на този „умен“ телефон разбира дали правиш самостоятелно селфи или искаш да снимаш цялата компания и активира функцията панорамно селфи.

Производителен и рационален

Производителен и рационален

P10 работи с най-мощния 8-ядрен чипсет Kirin 960 2.4/1.8 GHz. Възможностите на смартфона са допълнени от технологии за оптимизиране на производителността на системата за безпроблемна и гладка работа във всеки момент. В комбинация с технологията Ultra Memory, която интелигентно разпределя файловете и компресира паметта, процесорът зарежда приложенията по-бързо отвсякога.

Със сензор за пръстов отпечатък, за да служи само на теб

Със сензор за пръстов отпечатък, за да служи само на теб

P10 сканира твоя пръстов отпечатък и пази всичко само за теб. След като смартфона запамети пръстовия ти отпечатък, единственият начин да бъде отключен е като поставиш пръста си на сензора. За удобство сензора е вграден в Home бутона, а Home бутона вече е мултифункционален.