Детски часовник MyKi

Назад

Вие сте тук

1,99 лв

на месец с план Джуниър
39,99 лв в брой с план Джуниър
149,99 лв
в брой, без абонамент

1,99

лв./месец

39,99

лв. в брой

геолокатор на детето

разговори и чат с родителите

SOS бутон

Оценка

За плана
7,99 лв./месец
Договор: 
24 месеца

Неограничени минути в мобилната мрежа на Теленор

50 минути за България и роуминг в ЕС

Мобилен интернет в България и роуминг в зона ЕС
Избери

С MyKi от Теленор твоето дете може да слуша детски приказки преди лягане от 28-ми август до 30-ти ноември 2017 г.
В Аудио библиотеката „Преди лягане“ са поместени любими детски приказки, които могат да бъдат пускани на детето и слушани през часовника MyKi.

Аладин и вълшебната лампа - Шехерезада
Али Баба и 40-те разбойници - Арабска Приказка
Антон и точица - автор: Ерих Кестнер
Добрите стопани - автор: Асен Разцветнико
Дребосъчето и Карлсон, който живее на покрива - автор: Астрид Линдгрен
Дядо и Ряпа - автор: Ран Босилек
Дядо, лисица и вълк - Българска приказка
Дядовата ръкавичка- автор: Елин Пелин
Ежко Бежко и Баба Меца- автор: Ран Босилек
Косе-Босе - автор: Ран Босилек
Лисица и щъркел - Народна приказка
Лошото мишленце - Българска приказка
Малкият Принц - автор: Антоан дьо Сент-Екзюпери
Мечо Пух - автор: А. Милн
Оле затвори очички - автор: Ханс Кристиян Андерсен
Пепеляшка - автор: Шарл Перо
Пипи дългото чорапче - автор: Астрид Линдгрен
Приключенията на Лукчо - автор: Джани Родари
Робинзон Крузо - автор: Даниел Дефо
Снежанка и седемте джуджета - автор: Братя Грим
Спящата красавица - автор: Шарл Перо
Тримата братя и златната ябълка - Народна приказка
Трите прасенца - автор: Джозеф Джекобс
Умната глава - автор: Асен Разцветников
Халифът щърк - автор: Вилхелм Хауф
Чудната свирка - автор: Ран Босилек
Шарена премяна - автор: Ран Босилек


Достъп до Аудио библиотека „Преди лягане“ може да се осъществи:

чрез детския часовник MyKi от Теленор, който може да закупите или да вземете на лизинг от Теленор, както и чрез вече закупен или предоставен на лизинг от Теленор;
чрез актуализираната версия на приложението MyKi Watch;
в периода на Кампанията - от 28-ми август до 30-ти ноември 2017 г.

Обаждането на детето се разрешава през приложението MyKi Watch по следния начин:

1. Инсталирате последната актуализирана версия на приложението.
2. Натискате синия бутон, изобразяващ книга с музикална нота.
3. Запознавате се с Общите условия на Кампанията.
4. При съгласие се изпраща команда към часовника MyKi да набере мобилен номер от Теленор, при свързване с този номер се пуска избраната приказка.
5. При несъгласие се излиза от Аудио библиотеката и опцията Приказки преди лягане вече не се визуализира в приложението.

Важно: Приказката може да се спре само през часовника MyKi като се прекъсне обаждането и може се пусне само през приложението MyKi Watch. При прекъсване на обаждането приказката трябва да се пусне от началото, няма възможност за продължаване от мястото, където е прекъсната приказката.

Таксуване на обажданията при пускане на приказка от :

При обаждане от часовник MyKi с мобилен номер от Теленор, използващ абонаментен план Джуниър, таксуване на разговор не се извършва, тъй като самият план включва неограничен брой минути към мобилната мрежа на Теленор.

При всички случаи, когато часовник MyKi, закупен или предоставен на лизинг от Теленор, ползва друг план или план на друг оператор, таксуването на проведения разговор е според цената на разговор към мобилната мрежа на Теленор в зависимост от абонаментния или предплатен план, условията на оператора и продължителността на разговора.

Общите условия на кампанията Приказки преди лягане можете да намерите тук.

Бъди спокоен, докато детето ти открива света с MyKi

Всеки родител иска да подари независимост на своето дете, но и сигурност. С детския часовник MyKi и мобилното приложение MyKi Watch, това вече е възможно.

Колко често си задаваш въпроса дали детето ти е на училище или играе навън, дали е близо до вкъщи или се е отдалечило много от блока, пред който е обещало да играе?

Детския часовник MyKi и мобилното приложение MyKi Watch са решението за всеки родител, който иска да зарадва своето дете с прекрасен цветен часовник. Той ще позволи на детето не само да знае точния час, но и да бъде в постоянна връзка с теб, а на теб – да знаеш къде се намира.

За да свържеш часовника с твоя смарт телефон е необходимо да свалиш и активираш безплатно мобилното приложение MyKi Watch през Google Store или App Store, след което да въведеш в него индивидуалния номер на часовника и на SIM картата, с която се ползва.

Обаждания

В случай че ползваш часовника SIM карта за мобилни гласови услуги, може да се осъществяват разговори между часовника и предварително записаните в приложението MyKi Watch номера.  

През меню "Телефонен указател" в мобилното приложение MyKi Watch се въвеждат номерата, които ще се появят в книжката на часовника MyKi. Номерата могат да бъдат до 10 и те са тези, които детето може да набира.

През меню "Разрешени номер" в мобилното приложение MyKi Watch се въвеждат до 10 номера, които могат да се свържат с  часовника MyKi.

В допълнение могат да бъдат определени още до  3 номера, които се избират при натискане на SOS бутона на часовника. SOS номерата могат да бъдат определени от вече въведените в указателя номера или различни от тях.

Локация

MyKi дава информация за местонахождението на детето с точност до 10 метра за открити пространства, благодарение на вграден в часовника MyKi модул - GPS приемник. Една от основните функции на приложението MyKi Watch е да информира за местонахождението на детето, носещо часовника, когато родителят не е с него. В секция "История на местоположението" се вижда движението на часовника през целия ден.

Приложението пази историята на локациите и движението на часовника в рамките на 30 дни. Информацията се актуализира на всеки 2 минути, стига часовникът да е включен и свързан към интернет .

Дата и час

Веднага след първоначалната регистрация на индивидуалния номер на часовника и на SIM картата, с която се ползва в изтегленото и активирано на родителския смартфон мобилното приложение MyKi, детският часовник MyKi получава точни дата и час от сървъра и ги показва на екрана си.

Чат

Часовникът MyKi може да изпраща гласови съобщения до смартфона, на който е инсталирано приложението MyKi Watch и да получава текстови такива от него

SOS бутон

За по-голяма сигурност на детето, часовникът дава възможност при нужда и натискане на SOS бутон, да набере предварително зададени през мобилното приложение MyKi Watch, до 3 номера. Часовникът избира тези 3 номера последователно в случай на натиснат SOS бутон на часовника MyKi, докато не се свърже с един от тях.

Зони за сигурност

Мобилното приложение MyKi позволява да се зададат предварително зони за сигурност. В секция "История на местоположението" от менюто се дефинират зони за сигурност – това са местата, в които знаете, че детето е в безопасност. Когато детето влиза в тази зона с часовника или я напуска, се изпраща известие на родителя в приложението MyKi Watch, инсталирано на неговия смартфон.

Скоростен лимит

Функцията "Скоростен лимит", на мобилното приложение, задава максималната допустима скорост за движение на детето, която се засича от часовника. В случай че тя бъде надвишена, родителят ще получи известие през приложението MyKi Watch, инсталирано на неговия смартфон.

Намери часовника

В случай че детето е оставило часовника някъде и не може да бъде намерен, може да се използва функция "Намери Часовника". Часовникът ще активира аларма за 20 секунди, която ще помогне за намирането му.

Разрешени номера      

През меню "Разрешени номера" могат да се добавят в часовника MyKi, номерата, които могат да се обаждат на детето.

Мобилното приложение Myki Watch не се предоставя от Теленор, а от трето лице – “Алтерко Роботикс” ЕООД.
Във връзка с това, Теленор не носи отговорност за наличието на приложението и съхраняваната в него информация, за функциите или съдържанието на или в приложението.
Теленор България не носи отговорност и не може да контролира промените в приложението и въвеждането на нови или премахване на съществуващи функционалности в него и др.
При регистрацията в мобилното приложение Myki Watch клиентът следва да приеме общите условия на “Алтерко Роботикс” ЕООД.
За да се използва мобилното приложение MyKi Watch и детския часовник MyKi, е необходимо свързаност с интернет на устройството, на което е инсталирано приложението Myki Watch и на детския часовник MyKi.

12 месеца

ПланМесечен абонаментОпция 1Опция 2

24 месеца

ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в брой

12 месеца

ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в брой
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Категория: 
Детски часовници
Функции
Функции: 

Батерия

MyKi има вградена батерия, която се зарежда със стандартно micro USB зарядно. Може да се зареди както през компютър, така и чрез електрозахранването. За да бъде използван активно часовника през целия ден, е добре да бъде оставен на зарядно през нощта.

Мобилен интернет и мобилни гласови услуги

Мобилният интернет е необходим за постоянна връзка между мобилното приложение MyKi Watch и детския часовник MyKi. А мобилните гласови услуги за осъществяване на разговори между часовника и до 10 предварително зададени от приложението номера. Детският часовник MyKi може да се използва и с друг абонаментен план, като задължителното условие е той да включва мобилен интернет. Теленор не носи отговорност, ако клиентът реши да използва часовника с друг абонаментен план.

Сензор за допир и акселерометър

Благодарение на вградения сензор за допир, може да се разбере кога детето е свалило часовника и кога го носи в момента. Вграденият в часовника акселерометър, измерва крачките и активността на детето през целия ден и ги показва в приложението MyKi Watch.

LCD дисплей

Екранът е допълнително защитен от надраскване с красиви гумени орнаменти във формата на усмивка. Дисплеят показва дата и час, всички нови съобщения, които могат да се изпратят на детето, както и входящите повиквания.

Памет

Часовникът MyKi съхранява информация за движението на часовника и обажданията от и към него, така че при непредвидена загуба на връзка със сървъра, след възстановяването й, да може да я обнови.

Високоговорител и микрофон

Чрез микрофона и високоговорителя на GPS/GSM часовника, детето може да провежда разговори и да записва гласови съобщения, които изпраща до родителя през чата на приложението MyKi Watch, инсталирано на неговия смартфон.

Микро USB

Слотът се използва за зареждане на часовника MyKi. Кабелът за зареждане се намира в кутийката на MyKi. Зареждането на устройството става както в електрозахранването, така и през компютър.

Съдържание
Тегло: 
40 гр. със SIM карта
Размери: 
57 x 33 x 13 мм

Резервна каишка за MyKi Touch

При закупуване на устройство MyKi Touch или получаването му при условия на лизинг и сключване на договор за мобилни гласови услуги за нов срок от 12 или 24 месеца, получаваш и резервна каишка в жълт цвят за розовия часовник и резервна каишка в червен цвят за синия часовник. Предложението е валидно от 28.08.2017г. до 30.11.2017г. или до изчерпване на количествата. Пълна информация в търговската мрежа на Теленор.

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни и бизнес клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца, за нова SIM карта, по абонаментен план Джуниър, както и на договор за лизинг.

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за план Джуниър.

Посочените цени на часовник MyKI в брой с абонаментен план Джуниър са валидни за частни и бизнес клиенти, нови и съществуващи, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца, за нова SIM карта, по абонаментен план Джуниър и заплащането на устройството в брой.

Посочените цени на часовника без абонамент важат при закупуване на часовник без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.

Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.