MMS

MMS

Нямате думи? Или пък буквите вече не ви стигат, за да се изразите? След SMS и EMS идва новото поколение в съобщенията с MMS (Multimedia Messaging Service). Услугата GMMS предоставя възможност за съчетаване на текст, цветни графики, картина и звук в едно мултимедийно съобщение. MMS може да бъде изпращан на мобилен MMS телефон или мобилен телефон, неподдържащ MMS, на електронен адрес (e-mail).
Имате достъп до услугата чрез мобилен телефон или чрез интернет сайт. Край на литературните съчинения! Овкусете съобщенията си с цвят и звук! Отворете очите на другите за света наоколо! При това... ужасно убедително.

Как работи

Притежателите на ММS телефони могат да изпращат MMS съобщения към:

  • абонати с MMS телефони,
  • абонати с телефони, които не поддържат ММS
  • всякакви е-mail адреси

Притежателите на мобилни телефони, които не поддържат MMS не могат да изпращат MMS съобщения, но могат да видят изпратено до тях ММS съобщение в интернет на адрес http://mms.telenor.bg. За целта при получателя пристига SMS с известие за нов MMS, който може да бъде видян на този интернет адрес с определено потребителско име и парола. Указано е и времето, за което ММS-ът ще бъде съхранен на този адрес - 3 дни. Съобщенията могат само да бъдат разглеждани, но не и обработвани.

There is currently no content classified with this term.