FUN Call

Назад

Вие сте тук

FUN Call

FUN Call коледна кампания FUN Call коледна кампания

Бъди забавен и различен с услугата Fun Call от Теленор! Услугата, с която можете да направите така, че тези, които ви търсят, вместо стандартния тон „свободно” да чуват избранa от вас песен или звук, докато чакат да им отговорите...

Разгледайте богатата колекция от FUN Call мелодии и изберете с коя да замените сигнала свободно.

Защо да ползвате FUN Call?

Тези, които те търсят, вместо стандартния тон „свободно” ще чуват избрана от теб мелодия, звук или друго аудио съдържание.

Може да задаваш различни настройки за мелодии за различни хора или групи от хора, за различно време, може да избереш мелодиите да се въртят на произволен принцип и така винаги ще си интересен и изненадващ.

Галерията с мелодии непрекъснато се обновява и обогатява и може да избираш измежду над 10 музикални жанра(категории)

Подаряваш мелодии на други абонати на Теленор.

Притежаваш лична колекция от мелодии.

FUN Call работи с всички марки и модели телефони.

Уважаеми клиенти, от 28.11.2017 управлението на услугата чрез обаждане на гласов номер 147 не е достъпно. Ще можете да управлявате услугата Fun Call през мобилния портал на https://my.telenor.bg/ и през останалите канали за обслужване на услугата.

Как се активира услугата?

Услугата FUN Call може да бъде активирана по няколко начина:
Чрез интернет страницата https://my.telenor.bg, при вход с потребителско име и парола, от раздел Забавление -> Fun Call -> Моята Fun Call кутия -> Администрация
Като изпратите SMS със съдържание “start” на номер 147;
Директно с първата поръчана мелодия. Необходимо е да изпратите SMS с кода за поръчка на желаната мелодия на номер 147, за да получите мелодия и активирате услугата.

Как се деактивира услугата?

Можете да деактивирате услугата по всяко време. Има няколко начина да направите това:

Чрез интернет страницата https://my.telenor.bg, при вход с потребителско име и парола, от раздел Забавление->Fun Call->Моята Fun Call кутия->Администрация

В този случай се изтрива целият ви профил - закупени мелодии, настройки и т.н.
С деактивиране на услугата вие прекратявате временно ползването. Всички ваши закупени мелодии, настройки и създадени групи и контакти ще бъдат запазени, ако повторното активиране на услугата е до 60 дни от датата на деактивиране.

Като се обадите на номер 123, отдела за обслужване на клиенти.
В този случай се изтрива целият ви профил - закупени мелодии, настройки и т.н.
Като изпратите SMS със съдържание “stop” на номер 147.
В този случай се изтрива целият ви профил - закупени мелодии, настройки и т.н.

 

Услугата може да бъде активирана отново по всяко време чрез изброените по-горе начини.

Месечна такса

Абонатите на услугата, заплащат месечна такса в размер на 0,60 лв.

За абонатите с договор тя се начислява автоматично към месечната фактура, а за b-connect потребителите се приспада от наличния кредит за всеки 31 календарни дни. Месечната такса се начислява автоматично, докато абонатът не деактивира услугата FUN Call.

Цена за закупуване на мелодия

УслугаЦена
Поръчка на мелодия0,60 лв./ 1,20 лв./ 1,80 лв./ 2,40 лв.*
SMS към номер 147безплатен

* Цената на поръчана или изпратена като подарък мелодия е различна, в зависимост от мелодията и е обявена за всяка мелодия.

Цените са с ДДС.

Уважаеми клиенти, от 28.11.2017 управлението на услугата чрез обаждане на гласов номер 147 не е достъпно. Ще можете да управлявате услугата Fun Call през мобилния портал на https://my.telenor.bg/ и през останалите канали за обслужване на услугата.

Поръчка чрез https://my.telenor.bg

Можете да поръчате FUN Call мелодия като влезете в https://my.telenor.bg с потребителското си име и паролата и изберете някоя от мелодиите намиращи се във Fun Call Галерията – Забавление -> Fun Call -> Fun Call Галерия.

Ако услугата FUN Call не е активирана, първата поръчана мелодия я активира.

Управление чрез https://my.telenor.bg

Освен да поръчате FUN Call мелодия, интернет страницата https://my.telenor.bg ви предоставя и допълнителни възможности за управление на услугата. При вход в страницата с потребителско име и парола и след като изберете: Забавление->Fun Call->Моята Fun Call имате следните опции:

Опция 1 – моята колекция

Може да избирате, коя точно мелодия  искате да чуват, хората които Ви звънят;
Да настроите кой да чува съответната мелодия;
Да настроите в кой часови диапазон да се чува
Да изтриете някоя от мелодиите или всички;
Стандартният тон на звънене не може да бъде изтрит.

Опция 2 – моите групи

Добавяне на група – чрез тази опция може да добавите определени номера към различни групи и на всяка група да зададете различна Fun Call мелодия;
Да редактирате група – може да променяте номерата от дадена група или да изтриете цялата група.

Опция 3 – моите контакти

Добавяне на контакт – може да добавите определен контакт, на който искате да зададете определена мелодия;
Редактиране – може да редактирате вече добавен контакт;
Настройки – може да зададете определен часови диапазон, в който избраният от вас контакт да чува дадена малодия

Опция 4 – администрация

Активиране на услугата – ако нямата все още налична услуга, посредством бутона активирай, може да си я включите;
Деактивиране на услугата – може да деактивирате услугата, ако вече я имате. С деактивиране на услугата вие прекратявате временно ползването. Всички ваши закупени мелодии, настройки и създадени групи и контакти ще бъдат запазени, ако повторното активиране на услугата е до 60 дни от датата на деактивиране.
Изтриване на настройки за мелодии – може да изтриете всички настройки на мелодии, които сте закупили и всички които Ви се обаждат ще чуват стандартният тон на звънене. вашите закупени мелодии, създадените групи и контакти ще бъдат запазени!

Поръчка чрез SMS

Можете да поръчате FUN Call мелодия като изпратите SMS на номер 147 със съдържание кода за поръчка на избраната мелодия.

Имате възможност и да изберете и подарите FUN Call мелодия на ваш приятел, който също е абонат на Telenor и е абониран за услугата.

Всяка поръчана чрез SMS мелодия, става автоматично ваша основна FUN Call мелодия и се съхранява във вашата Лична колекция.

Всяка следваща поръчана чрез SMS мелодия променя вашата основна FUN Call мелодия с последната поръчана.

Ако услугата FUN Call не е активирана, първата поръчана мелодия я активира.

Поръчка чрез MyMenu (*123#)

Може да поръчаш FUN Call мелодия като набереш *123# от твоя телефон и избереш някоя от мелодиите, намиращи се в:

Забавление -> FUN Call -> Porachay melodia за частни клиенти на абонаментен план за мобилни гласови услуги;
Услуги->FUN Call-> Porachay melodia за клиенти на предплатен план за мобилни гласови услуги*.

Ако услугата FUN Call не е активирана, първата поръчана мелодия я активира.

Управление чрез набиране на *123#

Освен да поръчаш FUN Call мелодия, MyMenu ти предоставя и допълнителни възможности за управление на услугата:

  „Активирай профил“ – при избор на тази опция от MyMenu всички твои мелодии, ще се чуват на случаен принцип, когато ти звънят;
   „Автоматично подновяване“ – при избор на тази опция може да настроиш дали искаш или не твоите мелодии да се подновяват автоматично след изтичането на валидността им;
   „Деактивирай FUN Call“ – при избор на тази опция твоята услуга ще бъде деактивирана. В този случай се изтрива целият ти профил - закупени мелодии, настройки и т.н.

  Добре е да знаете:

  Максималният брой мелодии, които можете да закупите за 1 месец, е 10.
  Максималният брой мелодии, които можете да съхранявате във вашата Лична колекция, е 50.
  Максималният брой контакти, които можете да включите в една група, е 20.
  Максималният брой индивидуални контакти, които можете да въведете, е 100.
  Максималният брой мелодии, които можете да зададете за група или контакт, е 5.

FUN Call пакетите дават възможност за покупка на повече от една FUN Call мелодия с една поръчка. Пакетът може да съдържа няколко песни на един изпълнител или микс от FUN Call песни от един жанр.

Поръчка на пакет

Можете да поръчате FUN Call пакет като:

Изпратите SMS с ключова дума PAKET последвана от код на съответния пакет, изпратен към номер 147.

Пример:

За да поръчате FUN Call пакет с код за поръчка „5”, трабва да изпратите SMS с текст : PAKET 5 до номер 147.
Изберете пакет директно от MyTelenor интернет страницата. Ако сте регистриран потребител, ще можете да разгледате съдържанието на пакета и да го поръчате директно.
Посетете WapTelenor мобилен портал (на адрес: http://wap.telenor.bg ) от браузъра на мобилния ви телефон. След като изберете желан FUN Call пакет, можете да го закупите през портала или да го подарите на приятел (който също е потребител на услугата FUN Call).

Когато пакетът бъде закупен, всички песни от него се добавят към личната ви FUN Call колекция. От този момент те вече не се асоциират с пакета. Всяка една от тези песни е обект на същите зависимости и условия на който подлежат и мелодиите закупени през WAP, WEB, SMS или IVR. Т.е. за всяка от тях тече срок на валидност, всяка от тях може да бъде асоциирана към отделен номер или група и т.н.

При покупка на пакет (чрез SMS заявка) автоматично ще се активира профил за входящите обаждания, който ще редува в произволен ред FUN Call песните от личната ви колекция.

Повторна поръчка на пакет

Ако повторно поръчате пакет, който вече сте закупили, ще бъде таксуван (според обявената цена на пакета), а валидността на песните ще бъде удължена с новата валидност на пакета. Това означава, че към оставащите дни валидност ще бъдат добавени дните на валидност на повторно закупения пакет.

Срок на валидност

FUN Call пакетът има срок на валидност, който се отнася за всяка песен, включена в него. Т.е. ако бъде закупена една мелодия, тя ще има срок на валидност xx дни, но ако бъде закупен пакет, в който фигурира тази мелодия, то тя ще вземе срока на валидност определен за пакета yy дни. Ако при закупуването на пакет с песни, някоя от тях вече фигурира в личната ви колекция, то нейният срок на валидност ще бъде удължен със срока на пакета.

Пример:

В личната ви колекция имате песен XXX с оставащи дни на валидност 20 дни. Купувате пакет, който включва и песента XXX, а срокът на валидност на пакета е 180 дни. След покупката на пакета срокът на валидност за тази песен ще бъде 20+180=200 дни.

Регистрация с първа поръчка

Ако не сте потребител на услугата FUN Call и си поръчате пакет с песни (чрез SMS заявка), ще получите активация на услугата, и всички песни ще бъдат добавени в личната ви колекция.

Цени на пакетите:

За всеки FUN Call пакет е обявена цена, която се отнася за целия пакет с включените в него песни.

Забележка: FUN Call пакетите НЕ МОГАТ да се подаряват на друг номер със SMS поръчка!