BubaPlay

Условия

Предложението „Тествай безплатно услугата Buba Play с Теленор“ е валидно при подписване на договор за мобилни услуги с включен мобилен интернет от 01.09.2017г. до 30.09.2017г. и след допълнителна регистрация в услугата.
Всички частни клиенти на Теленор, отговарящи на условията, могат да инициират получаване на регистрационен код за услугата.
Регистрационен код се получава чрез изпращане на безплатен смс на кратък номер 500 с ключова дума Buba.
Всеки клиент, отговарящ на условията, може да се възползва само веднъж на номер (SIM карта) от възможността безплатно да тества услугата.
Услугата Buba Play се предоставя от трето лице и е достъпна за ползване след допълнителна регистрация на www.bubaplay.bg или в мобилното приложение Buba play достъпно само от българските Google Play Store и App Store.
Периодът, в който услугата може да се тества и ползва безплатно, е от датата на регистрация в услугата, между 01.09 и 15.10.2017г., до същата дата през следващия месец. След това достъпът до услугата се прекратява автоматично, без да се изисква допълнително действие от страна на клиента или да се таксува абонамент по негова сметка.
Броят устройства, които могат да бъдат регистрирани за ползване на услугата Buba Play е до 4 (четири), като достъп до Buba Play услугата не може да се ползва на повече от 2 (две) устройства едновременно.
Интернет трафикът към Buba Play се изчерпва от МВ, включени в абонаментния план или допълнителен пакет на клиента.
Buba Play е достъпно за изтегляне приложение само от българските App Store и Google Play Store. Веднъж инсталирано, приложението може да се ползва в България и при пътуване в Зона ЕС, както и в Турция, Сърбия и Македония.
Интернет трафикът към Buba Play в посочените държави се изчерпва от МВ, включени в съответния роуминг пакет или се таксува според официална ценова листа за потребление в роуминг на Теленор.

Buba Play е онлайн видео услуга с детски телевизионни канали, сериали и филми.

С Buba Play твоето дете може да гледа най-популярните в света детски телевизии и да избира от богат каталог от анимационни филми и детски поредици.

Buba Play предлага съдържание за деца на всяка възраст.

Включва телевизионни програми, подходящи за най-малките - от 0 до 4 години, като: Baby TV, Disney Junior и Fix & Foxi; и песнички и приключения на любими анимационни герои като „Пчеличката Мая“, „Костенурката Сами“, „Маша и Mечока“ и други.

За децата над 5 години BubaPlay предлага тв каналите: Disney Channel, Cartoon Network и Boomerang, и филми като: „Гномео и Жулиета“, „Омагьосаната къща“, „Чудовище в Париж“, сериали: „Пипи Дългото чорапче“, „Сой Луна“ и много други.

Buba Play може да се ползва като приложение за смарт телефон или таблет – като го изтеглите от AppStore за iOS или от Play Store за Android, както и на компютър – от сайта www.bubaplay.bg, а чрез Chromecast можете да прехвърлите картината от вашия таблет, телефон или компютър на екрана на телевизора си.

Най-популярните детски тв канали и още анимационни филми и детски сериали, събрани на едно защитено място онлайн, специално за деца. Това е Buba Play!

Как да се регистрирам?

СТЪПКА 1

Вземи план с Теленор

Поднови плана си с повече МБ или стани клиент на Теленор от 01.09.2017 г. до 30.09.2017 г. и вземи промо код с безплатен SMS на номер 500, с ключова дума Buba.

СТЪПКА 2


Изпрати безплатен SMS

На кратък номер 500 с ключова дума Buba и получи своя Промо код

СТЪПКА 3


Изтегли приложението
“Buba Play”

Изтегли приложението “Buba Play” или посети www.bubaplay.bg

СТЪПКА 4

Регистрирай се и въведи промо кода

Регистрация за компютър: от главното меню

Регистрация за мобилни устройства: “Профил“ > „Регистрация“


В случай че вече имаш създаден акаунт

Влез в "Моят профил" > "Абонаментен план" и въведи промо кода в обозначеното място.

Web или мобилен браузър

В мобилно приложение

За Услугата

Детските тв канали в онлайн услугата Buba Play се предлагат в оригинал, по начина по който се излъчват и чрез традиционните кабелни и сателитни оператори в България - ако каналът е дублиран на български, то той се предлага по същия начин и онлайн на Buba Play, ако програмата е на оригинален език – така може да се гледа и на Buba Play.

Buba Play може да се гледа на компютър, на мобилно устройство – телефон или таблет чрез приложението за Android или iOS, и на телевизор – чрез прехвърляне на картината с Chromecast.

Да, можеш да прехвърлиш картината от своя таблет, смартфон или компютър на екрана на телевизора си чрез Chromecast. Възможно е да имаш вграден Chromecast на своя телевизор или да си закупиш външно Chromecast устройство, с което директно да свържеш Buba Play приложението, за да възпроизведеш желаното съдържание.

Buba Play може да се ползва като приложение за смарт телефон или таблет – като го изтеглиш съответно от AppStore за iOS или Google Play за Android.

Приложението е достъпно само през App Store/ Google Play Store в България.

Buba Play е достъпно за изтегляне приложение само от българските App Store и Google Play Store. Веднъж инсталирано приложението може да се ползва в България и при пътуване в страните членки от ЕС, както и в Турция, Сърбия и Македония. Интернет трафикът към Buba Play в посочените държави се изчерпва от МВ, включени в съответния роуминг пакет или се таксува според официална ценова листа за потребление в роуминг на Теленор.

За кампанията

Промо кодът е комбинация от букви и цифри, който след въвеждане дава пълен достъп до услугата за определен период.

Buba Play може да се ползва по всяко време на до 4 устройства за един профил, а на до 2 устройства едновременно.

Изпрати нов безплатен смс на номер 500, до 15 октомври 2017 г., и ще получиш отново промо кода си.

Не е нужно смс да бъде изпратен в деня на абониране/преподписване, но трябва да бъде изпратен преди 15.10.2017.

За да се активира промо кодът е нужна регистрация или активен съществуващ профил.

Интернет трафикът към Buba Play се изчерпва от МВ, включени в абонаментния план или допълнителен пакет на клиента.

Достъпът до услугата се прекратява автоматично, без да се изисква допълнително действие от страна на клиента или да се таксува абонамент по негова сметка.

Можеш да вземеш своя абонамент за услугата на www.bubaplay.bg или в мобилното приложение „Buba Play”, като използваш Плати с Теленор (за Google) като метод на плащане - така ще платиш за услугата чрез своята сметка в Теленор.