Sony Xperia

Sony Xperia XA1

23 MP камера Exmor RS™


8 МР предна камера Exmor R


5.0'' (12.7см) HD IPS дисплей


Осемядрен процесор MediaTek helio P20
(Четириядрен 2.3 GHz + четириядрен 1.6 GH)


3 GB RAM


ВЗЕМИ СЕГА
Sony Xperia XA1

Да откриеш друг смартфон от среден клас, с камера добра колкото тази на Sony Xperia XA1, е трудно, да не кажем невъзможно. Обаче съвсем не е само камерата, която впечатлява в този модел. Xperia XA1 изглежда и се усеща като доста по-скъп телефон – адски тънък и компактен е, а характеристиките на самото устройство те карат да си зададеш въпроса „Защо да давам повече за друг модел, когато мога да имам XA1 толкова изгодно?“.

Sony Xperia L1

Sony Xperia L1

13 MP камера


5 MP предна камера


5,5'' HD дисплей


Четириядрен процесор MediaTek


2 GB RAM


ВЗЕМИ СЕГА

Да избереш Sony Xperia L1 си е едно доста добро решение, откъдето и да го погледнеш. За бюджетен смартфон, Xperia L1 има доста добър 5.5 инчов HD дисплей, камерата му ти позволява да правиш доста, ама доста добри снимки на всичко наоколо и на себе си, а животът на батерията му е – точно така – доста дълъг. Не на последно място и дизайнът, и цената му ще ти помогнат доста бързо и лесно да усетиш този телефон като свой.

Sony Xperia XA1 Ultra

23 MP основна камера с хибриден автоматичен фокус


16 MP камера за селфита при слаба светлина


6'' (12.7см) HD IPS дисплей


Осемядрен процесор MediaTek Helio P20, 64 бита
(Четириядрен 2.3 GHz & Четириядрен 1.6 GHz)


4 GB RAM


ВЗЕМИ СЕГА
Sony Xperia XA1 Ultra

Може би защото няма странични рамки, и без това колосалният 6 инчов full HD дисплей на Sony Xperia XA1 Ultra изглежда дори още по-впечатляващ. Може би заради страхотния и голям дисплей, снимките направените с изключителните задна и предна камери на този ултра смартфон изглеждат дори още по-прекрасни. Изобщо, цялостното усещане, което изпитва човек, когато държи Xperia XA1 Ultra в ръка, е за повече и по-хубаво от очакваното.