Това лято си гледай кефа – интернетът е от нас

Допълнителни безплатни мегабайти

Това лято няма да ти се наложи да питаш за паролата за интернета, просто защото ще си имаш достатъчно мобилен. Пътувай, стриймвай, цъкай, снимай, качвай, навигирай, прави каквото ти е кеф – а когато ти свършат мегабайтите, просто вземи допълнителните от нас, през така удобното и полезно приложение MyTelenor. Влизаш в него, цъкаш на банера и готово. Можеш да презаредиш 3 пъти по 10 000 MB безплатно. Както се казва – честито лято.

Лятна кампания с безплатни пакети за мобилен интернет:

Период на кампанията: 18.07.2018 – 31.08.2018.
Кампанията е валидна за всички частни и бизнес абонати на мобилни услуги, с изключение на абонаментен план Интернет по мярка.
В периода на кампанията всеки потребител може да активира до 3 безплатни пакета с 10000 МВ.
Безплатният пакет може да бъде активиран след изчерпването на пакет Добави, ако има активиран такъв.
Предоставените безплатни МВ са валидни до следващия отчетен период.
Потреблението на допълнителния безплатен пакет започва след изразходване на включените на месец MB в абонаментния план или такива от вече активен друг допълнителен пакет за мобилен интернет.
Предоставените МВ са валидни за мобилен интернет на максимално достижима скорост в България и в роуминг, в зона Европейския съюз.
След изчерпване на предоставените МВ потребителят ползва мобилен интернет според условията по абонаментния си план.
Безплатен пакет може да се активира само на територията на България, през приложението MyTelenor.
Предложението не е валидно за клиенти ползващи предплатени услуги.
Минималното първоначално и последващото таксуване на данни в роуминг в зона Европейски съюз и в България е 1KВ.

Таблет, интернет, музика

Когато имаш достатъчно интернет и си някъде на хубаво, с точните хора, ти трябва още съвсем малко, за да стане още по-весело. Затова си вземаш чудесния таблет Huawei T2 с план Интернет 15.99 и получаваш идеалната за лятото колонка F&D. Разбрахме се, че лятото всичко е по-хубаво, нали?

Пакетна оферта с таблет

Условия на предложението:

Офертата е валидна в периода 18.07.2018 – 31.08.2018 или до изчерпване на количествата, за частни клиенти, при сключване на 24 месечни договори - за абонаментен план Интернет 15,99 с месечен абонамент 15,99лв и за лизинг за посоченото устройство Huawei MediaPad T2 (7) с месечна лизингова вноска 4,00 лв., при което се получава и колонка F&D W4 super mini. Условията на плана важат за частни клиенти, при сключване на 24-мес. договор.

Условия на абонаментен план - Вижте тук
Описание и условия на Huawei MediaPad T2 (7) - Вижте тук

MiFi + Интернет

Няма да ти заеме много място в багажа, но пък ще те направи човека с интернета – толкова полезен и добър е джобният ни 4G пакет. Можеш да пуснеш интернет към 10 устройства, и ще го направиш без да му мислиш много, просто защото както стана ясно, през лято 2018-то имаш достатъчно мегабайти. И от плана Интернет, и от допълнителните пакети от нас. Хайде, весело.

Вижте повече