Стартирай Лятото

Huawei P10 Plus + външна батерия

Повече лято, повече от всичко

Когато дойде лятото, човек има нужда от малко повече, ей така, за да му е още по-хубаво. Например повече почивка, повече пътувания, красиви гледки, време с любимите хора, повече слънце или пък сянка, още един сладолед и още малко на плажа. Затова сега, в началото на отпускарския сезон, когато си вземеш смартфон Huawei – получаваш повече. Ей така, защото може и защото лятото ти трябва да е още по-хубаво.

Huawei P10 + зарядно за автомобил
А сега, за да е винаги готов за снимки, P10 идва със зарядно за автомобил.

40,59 лв. / мес.

с Тотал 24.99

Huawei P10 + зарядно за автомобил

Представи си колко много красоти ще ти попаднат пред очите това лято. Плажове, залези, диви места, градски гледки, хубави хора. Едва ли има по-подходящ смартфон от P10, с който да снимаш всички тези прекрасни неща и да караш хората да възкликват „Ах!“. А сега, за да е винаги готов за снимки, P10 идва със зарядно за автомобил.

ВЗЕМИ СЕГА
Huawei P10 Plus + външна батерия
Като стана дума за повече, Huawei P10 Plus има от всичко по много.

53,59 лв. / мес.

с Тотал 24.99

Huawei P10 Plus + външна батерия

Като стана дума за повече, Huawei P10 Plus има от всичко по много. По-голям дисплей с по-висока резолюция, меко казано велика камера, с която ще снимаш по-добре от всички наоколо. Така че ако си по детайлите и не се задоволяваш с по-малко, P10 Plus е изборът за теб. Взимаш го сега и получаваш външна батерия, за да не се стига никога до „Оп, телефонът ми умря…“

ВЗЕМИ СЕГА
Huawei P10 lite + селфи стик и трипод
Ако си от хората, които мразят да пътуват с много багаж и ти е важно да имаш само най-важното, за да можеш да отидеш на повече места и да преживееш повече, то Huawei P10 lite e точно за теб.

20,99 лв. / мес.

с Тотал 24.99

Huawei P10 lite + селфи стик и трипод

Ако си от хората, които мразят да пътуват с много багаж и ти е важно да имаш само най-важното, за да можеш да отидеш на повече места и да преживееш повече, то Huawei P10 lite e точно за теб. Здрав, стилен, със страхотен дизайн и мега предна камера за селфита, P10 lite е готово да се справи с летните ти приключения. А сега го взимаш със селфи стик и трипод.

ВЗЕМИ СЕГА


При закупуване на устройство Huawei P10, Huawei P10 Lite или Huawei P10 Plus или получаването му при условия на лизинг и сключване на договор за мобилни гласови услуги за нов срок от 12 или 24 месеца, получаваш и: Supercharge Car Charger с Huawei P10, Tripod Selfie Stick с Huawei P10 Lite и 10000mAh Quick charge Power Bank с Huawei P10 Plus. Предложението е валидно от 10.07.2017г. до 20.08.2017г. или до изчерпване на количествата. Пълна информация в търговската мрежа на Теленор.