Детски часовник MyKi Touch

Назад

Вие сте тук

4,50 лв

на месец с план Джуниър
89,99 лв в брой с план Джуниър
189,99 лв
в брой, без абонамент

4,50

лв./месец

89,99

лв. в брой

Чувствителен на допир екран

GPS локализация на открито

Без повече притеснения от непознати

Оценка

За плана
7,99 лв./месец
Договор: 
24 месеца

Неограничени минути в мобилната мрежа на Теленор

50 минути за България и роуминг в ЕС

Мобилен интернет в България и роуминг в зона ЕС
Избери

Днешните деца са много печени.. Трудно ще ги заблудиш със старите „приказни истории“. Ми то не са смартфони, таблети, игри, филми… Понякога имаш чувството, че детето е по-грамотно и от теб в някои „модерни смарт неща“. Срам не срам… така си е.

Обаче… Обаче детското… Е, важно си е!

Теленор ти предлага и тази година да разгориш това… най-детското, палавото, фантазиращото у твоето дете. То, милото се съмнява в Дядо Коледа?

Нека му се обади! Нека влезе в истинска коледна приказка.

Ето какво…

През декември Теленор стартира кампанията Един разговор с Дядо Коледа. За да се включиш в нея, просто трябва да си взел детския часовник MyKi от Теленор, актуализираш приложението до последната версия и ще можеш да подариш на детето си нещо наистина безценно:

Вълнуващ разговор с Дядо Коледа!

Като му дадеш възможност да му се обади през часовника MyKi и да си поръча подарък лично от него.

И какво?

Представи си искрите в очите на детето, щом позвъни през своя MyKi и чуе веселото „Хо, хо, хо“. Представи си въодушевлението му от това, че лично си поръчва, каквото иска за Коледа! Това ще бъде неговото коледно чудо. Има Дядо Коледа и светът е вълшебен!

После прослушваш запис на разговора в приложението MyKi Watch и взимаш на детето си точно подаръка, за който най-много мечтае.

И му сбъдваш коледно чудо!

само чрез детския часовник MyKi, закупен или получен на лизинг от Теленор
След активиране на опцията Обаждане до Дядо Коледа само чрез актуализираната версия на приложението MyKi Watch – провери специално дали ползваш последната версия на приложението
само в периода на Кампанията – от 1-ви до 21-ви декември 2017 година, от 09 до 21 часа всеки ден

Инсталираш последната версия на приложението MyKi Watch на твоя смартфон – налично за устройства с Android 3.0 и по-нова и iOS 7.0 и по-нова.
Натискаш червения бутон в приложението MyKi Watch с опцията Обаждане до Дядо Коледа
Запознаваш се с и приемаш Общите условия на Кампанията
Ако се съгласиш с тях, към часовника ще се изпрати команда да позвъни на Дядо Коледа. Тогава твоето дете ще може да проведе разговор с актьор, представящ се за Дядо Коледа и да си пожелае подарък
Разговорът на детето ти с Дядо Коледа се записва и съхранява в приложението MyKi Watch
Ако не се съгласиш с Общите условия на Кампанията, обаждане от часовника MyKi не се осъществява и бутонът се скрива

До ден след като детето ти е разговаряло с Дядо Коледа през часовника, на мястото на червения бутон в приложението MyKi Watch ще се появи син такъв.

И сега внимавай: до 31 декември 2017 година, с натискане на синия бутон в приложението ще можеш да прослушаш разговора между твоето дете и Дядо Коледа.

И ще разбереш за какъв коледен подарък си мечтае. А после...

Дядо Коледа сбъдна желанието ми!!!

Да, все пак децата са много и Дядо Коледа ще е доста зает по време на кампанията през декември. Затова имай предвид, че:

Възможно е само едно обаждане от всеки часовник MyKi до специалния мобилен номер на Теленор. Ако разговорът прекъсне непредвидено обаче, ще можеш да набереш отново, веднага след прекъсването
За да говори пълноценно с всяко дете, Дядо Коледа има нужда и от почивка. Затова работното време на добрия старец е фиксирано: от 9:00 до 21:00 часа

Е, ти пък. „Таксуване на разговор с Дядо Коледа“ изобщо не звучи… коледно. При обаждане от часовник MyKi до Дядо Коледа с мобилен номер на Теленор, който ползва план Джуниър, таксуване на разговор не се извършва.

Ако обаче часовникът MyKi, закупен или предоставен на лизинг от Теленор, ползва друг план или план на друг оператор, няма как: таксуване на проведения разговор се извършва, според абонаментния или предплатения план, както и според продължителността на разговора.


Общи условия на Кампанията виж тук.

Общи
Категория: 
Детски часовници
Функции
Функции: 

Цветен капацитивен дисплей

1,22” Цветен чувствителен на допир екран
Висока резолюция 240 х 240 пиксела
Ярки и наситени цветове

Иновативен интерфейс

Интуитивен и лесен за ползване независимо от възрастта на детето

Wi-Fi и LBS локализация на закрито

В случай, че вашето дете се намира в зона, където има Wi-Fi, то ще бъде локализирано с точност в самата сграда.

2 зони за сигурност на детето и една нова бърза и прецизна зона за сигурност

Благодарение на Wi-Fi технологията можете да създадете бърза зона за сигурност.
Ако детето Ви я напусне, ще получите веднага съобщение за това.
Достатъчно е до посочите коя Wi-Fi мрежа да следи часовникът, за което не е нужно дори да знаете паролата на тази мрежа.

Памет

Часовникът MyKi съхранява информация за движението на часовника и обажданията от и към него, така че при непредвидена загуба на връзка със сървъра, след възстановяването й, да може да я обнови.

Високоговорител и микрофон

Чрез микрофона и високоговорителя на GPS/GSM часовника, детето може да провежда разговори и да записва гласови съобщения, които изпраща до родителя през чата на приложението MyKi Watch, инсталирано на неговия смартфон.

Микро USB

Слотът се използва за зареждане на часовника MyKi. Кабелът за зареждане се намира в кутийката на MyKi. Зареждането на устройството става както в електрозахранването, така и през компютър.

12 месеца

План Месечен абонамент Опция 1 Опция 2

24 месеца

План Месечен абонамент Опция 1 Опция 2

24 месеца

План Месечен абонамент Цена на лизинг Цена в брой

12 месеца

План Месечен абонамент Цена на лизинг Цена в брой
Цена в брой, без абонамент 

Резервна каишка за MyKi Touch

При закупуване на устройство MyKi Touch или получаването му при условия на лизинг и сключване на договор за мобилни гласови услуги за нов срок от 12 или 24 месеца, получаваш и резервна каишка в жълт цвят за розовия часовник и резервна каишка в червен цвят за синия часовник. Предложението е валидно от 28.08.2017г. до 31.12.2017г. или до изчерпване на количествата. Пълна информация в търговската мрежа на Теленор.

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни и бизнес клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца, за нова SIM карта, по абонаментен план Джуниър, както и на договор за лизинг.

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за план Джуниър.

Посочените цени на часовник MyKI в брой с абонаментен план Джуниър са валидни за частни и бизнес клиенти, нови и съществуващи, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца, за нова SIM карта, по абонаментен план Джуниър и заплащането на устройството в брой.

Посочените цени на часовника без абонамент важат при закупуване на часовник без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.

Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.