Всичко за смартфона и смартфон за всички

Атрактивни отстъпки до 200 лева за избрани смартфони, таблети и всякакви умни джаджи.

Знаем, че децата обичат подаръци. През септември часовниците MyKi идват с подаръци от нас.

Специален подарък към всички детски часовници MyKi

Дай поле за изява на твореца в твоето дете! Сега към покупката на всеки детски часовник MyKi, ще получиш и допълнителен специален подарък – комплект за рисуване с Пес Патрул на Nickelodeon.

Офертите са валидни от 30.08.2019 г. до 01.10.2019 г. или до изчерпване на количествата, за частни клиенти. Условията за устройствата са валидни при сключване на нови 24-месечни договори – за лизинг на устройството и за мобилни услуги с посочения абонаментен план. Предложението за аксесоари по избор на стойност до 35 лева e според наличните в конкретния търговски обект, при покупка или лизинг на посочените смартфони и при сключване на 24-мес. договор за мобилни услуги за посочения план. В „Купи онлайн“ аксесоарите са предварително определени според посоченото. Услугата Upgrade изисква допълнителна активация и позволява на клиента, при заплащане на най-малко 12 месечни вноски от 6,99 лв. по нея и на 12 лизингови такси, да върне устройството и прекрати договора му за лизинг без неустойки като закупи или вземе на лизинг ново устройство. Безплатните вноски за 12 месеца за услугата Upgrade важат при покупка на Samsung A80 и активацията на услугата в рамките на периода на кампанията.

Предложенията за подарък слушалки - Trust Spila Kids, при покупка или лизинг на детски часовник MyKi Junior и за подарък втора каишка - MyKi Touch wristband, при покупка или лизинг на детски часовник MyKi Touch, са валидни в периода на кампанията, или до изчерпване на количествата, за нови клиенти, при покупка в брой или на лизинг за 24 месеца и нов 24-месечен договор за мобилни услуги за план Джуниър 11.99. При всяка покупка или лизинг на часовник MyKi Junior, Watch и Touch се предоставя до изчерпване на количествата подарък – рекламен комплект за рисуване (арт сет) Nickelodeon.