Мрежата е толкова голяма, колкото си я направиш ти

Мрежата е пълна с възможности. Наслади им се с безплатен пакет от 10 000 MB с включен трафик към приложенията на HBO GO и Play Diema Xtra. Този трафик не изразходва от включените МВ в пакета и можеш да ги ползваш, за всичко което пожелаеш.

Активирай бързо и лесно. Ето как:

1.отваряш мобилното приложение MyTelenor
2.избираш съответния банер с кампанията
3.и активираш безплатния пакет

Толкова лесно и ето 10 000 МВ са твои. С тях получаваш и безплатен трафик към приложенията на HBO GO и Play Diema Xtra, за да се насладиш без ограничения на любимите филми и спортни събития.
А ако не си ползвал досега HBO GO или Play Diema Xtra може да ги ползваш един месец безплатно. Научи как ето тук.

ВАЖНО

Важно е да знаеш, че можеш да активираш безплатния пакет само от територията на България.

Период на кампанията: 22.02.2019 – 31.03.2019
Кампанията е валидна за всички частни и бизнес абонати на мобилни услуги.

Активация

Допълнителен пакет “Добави 10 000 MB” може да бъде активиран еднократно по всяко време в периода на кампанията от територията на България. Безплатният допълнителен пакет започва да се изразходва преди включените в абонаментния план мегабайти или вече активните други допълнителни пакети за мобилен интернет. Допълнителният пакет не се таксува и включва трафик към приложенията на HBO GO и Play Diema Xtra, който не изразходва от включените МВ в пакета. .Този пакет може да се ползва споделено и в роуминг в зона ЕС.

Валидност

Валидност - Пакетът „Добави 10 000 MB” е еднократен и е валиден в рамките на 30 дни от датата на активация. Неизразходваните МВ не се прехвърлят за ползване в следващ отчетен период.
Пакетите Добави са валидни за мобилен интернет на максимално достижима скорост в България и за мобилен интернет в роуминг в зона Европейския съюз*.

Поради спецификите на приложенията на HBO GO и Play Diema Xtra, е възможно част от трафика, генериран от тях към трети страни, като изпращане на аналитични данни, да бъде отчетен и да изчерпи от включените MB в пакета.

Безплатният трафик към HBO GO и Play Diema Xtra е валиден само при използване на мобилните апликации на съответните услуги.

В случай че еднократният пакет „Добави 10 000 MB” и включените национални МВ са изразходени и не сте закупили или не закупите друг пакет Добави, ще продължите да ползвате мобилен интернет в България на ниска скорост (64/128 kbps) - съобразно условията на абонаментния план, без допълнително таксуване, до края на съответния отчетен период.

Ползване на 4G мобилен интернет според 4G/LTE стандарт на мрежата е възможно, ако е включен 4G достъп до мрежата на Теленор в България само със съвместими SIM карта и телефон, и ако се намирате в зона на покритие на 4G/LTE мрежата.

Във всички останали случаи ползването на мобилен интернет става чрез 2G/ 3G мрежата.

В зона Европейски съюз

В случай че еднократният пакет „Добави 10 000 MB” и мегабайтите за ползване в роуминг в зона Европейски съюз са изразходени и не сте закупили друг пакет Добави или друг пакет с включен мобилен интернет в роуминг в зона Европейски съюз, ще продължите да ползвате мобилен интернет в зона Европейски съюз*, съгласно абонаментния план, до края на съответния отчетен период.

За използване на 4G мобилен интернет в роуминг в зона Европейски съюз, е нужно клиентът да бъде в зоната на 4G покритие на съответния оператор в зона ЕС, да ползва 4G съвместимо устройство, 4G съвместима SIM карта, и да отговаря на условията за ползване на 4G/LTE от Теленор и в България.

Във всички останали случаи ползването на мобилен интернет става чрез 2G/ 3G мрежата на съответния оператор.

Минималното първоначално и последващото тарифиране на данни в роуминг в зона Европейски съюз* и в България е 1KВ.

* Зона Европейски Съюз включва Австрия, Белгия, Великобритания, Гваделупа, Германия, Гибралтар, Гърция, Дания, Естония, Ирландия, Исландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Люксембург, Малта, Мартиника, Норвегия, Полша, Португалия, Реюнион, Румъния, о-в Сен Мартен, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Френска Гвиана, Холандия, Хърватия, Чешка Република, Швеция.