Рекламни кампании

Вие сте тук

2019

Новите абонаментни планове Тотал+ - 47 сек.

С новите планове Тотал+ ти избираш как да се забавляваш. Освен минути и МВ сега вече избираш плана си и според това, което обичаш да правиш с телефона си - може да имаш чат, социални мрежи, музика или видео и достъп до една, две или три дигитални услуги чрез приложението МyTelenor

Новите абонаментни планове Тотал+ - 47 сек.

Филми, игри, всичко - в Nickelodeon Play децата могат да се забавляват с любимите си герои. Можеш да го активираш сега с план Тотал+

Виж видеото

В Nickelodeon Play има всичко за децата. Активирай сега с план Тотал+ - 22 сек.

Филми, игри, всичко - в Nickelodeon Play децата могат да се забавляват с любимите си герои. Можеш да го активираш сега с план Тотал+

Виж видеото

Смартфоните Huawei сега идват с подарък аксесоари - 30 сек.

Ето пример как нещо хубаво, може да стане още по-хубаво – купи си смартфон от серията на Huawei P30 сега и получаваш подарък аксесоар.

Виж видеото

Смартфон протект - 32 сек.

Няма бутон пауза в живота, но има Смартфон протект, за да си застраховаш любимото устройство при повреда и кражба. Услугата идва в два варианта с различни покрития.

Виж видеото

Месец на Samsung в Теленор - 32 сек.

Този март, избрани смартфони и аксесоари Samsung са с отстъпка до 200 лева. Така е то – пролетта идва и всичко става някак по-хубаво.

Виж видеото

Изживей мрежата - 40 сек.

Сещаш ли се как се борихме някакви неща да станат по-бързи? Да, ама скоростта беше само началото. Сега, с HD стрийминга, всичко е WOW.

Виж видеото

Месец на Huawei в Теленор - 32 сек.

За награда на всички, които едвам изтраяха януари да свърши, февруари е месец на Huawei в Теленор. Което ще рече, че избрани модели смартфони и аксесоари са с отстъпка до 150 лева.

Виж видеото

Месец на Nokia в Теленор - 32 сек.

Да оставим всички смели и амбициозни планове за личностно развитие, които рядко се превръщат в реалност.

Виж видеото

Huawei Mate 20 Pro и Huawei Mate 20 Lite с Upgrade - 35 сек.

Ако Huawei Mate 20 Pro и Huawei Mate 20 Lite са толкова добри, представи си какви ще бъдат следващите от серията. Затова по-добре си вземи, който ти харесва повече, с Upgrade.

Виж видеото

Таблет, интернет, музика - 22 сек.

Това лято скуката е мираж, просто защото с едно движение можеш да си имаш супер таблет, план с интернет и колонка подарък към тях.

Виж видеото

Допълнителни безплатни мегабайти - 30 сек.

Така е с интернета – лесно стигаш до това да си направиш хубавото. Затова до края на август ти даваме допълнителни безплатни мегабайти, да презаредиш, ако твоите вземат че свършат.

Виж видеото

И лятото е време за бизнес - 35 сек.

Истината е, че дори когато всички са на почивка, бизнесът продължава да работи и има нужда от своето, от повече, от допълнително. Затова, имаме нещо специално.

Виж видеото

Samsung Galaxy S9 & Galaxy S9+ и Плати с Теленор - 32 сек.

Не стига, че Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ снимат великолепно във всяка ситуация, ами това лято ти носят и до 50 лева през Плати с Теленор, за да пазаруваш на воля в Google Play.

Виж видеото

4G мрежата лети - 45 сек.

Никога нищо не стои на едно място. Ти стигаш все по-далеч, мрежата също.

Виж видеото

Ползвай интернет с план Тотал и Nokia 2 - 35 сек.

Когато се окаже, че половина България нямала смартфон и заради това не ползвала интернет, се чувстваме длъжни да се намесим.

Виж видеото

Така и баба знае - 35 сек.

И баба знае да говори за 99 стотинки един ден в мрежата на Теленор. И ти ще знаеш, ако избереш точно този допълнителен пакет на Теленор към стандартния си предплатен план.

Виж видеото

Upgrade върви супер с Huawei Mate 10 Pro и 10 lite - 32 сек.

Какво общо може да има между Nokia 8 и Huawei P10 lite освен очевидното, че и двата са чудесни? Ами, виж и ще разбереш.

Виж видеото

Nokia 8 & Huawei P10 lite - 32 сек.

Ако съществува човек, който дори хипотетично не би желал да си сменя телефона всяка година с по-нов и хубав, то Upgrade не е за него. Обаче е за всички останали, ето как работи тази чудесна услуга. А ако още имаш колебание какъв телефон да избереш – представяме ти чудесните Huawei Mate 10 Pro и 10 lite

Виж видеото

Samsung GalaxyS8|S8+ и Плати с Теленор - 32 сек.

Водоустойчиви са и ги отключваш с поглед. А, ако ги вземеш сега с Тотал 24,99 или по-висок план ти носят до 40 лева през Плати с Теленор, с които да се вихриш в Google Play. Това са Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8+.

Виж видеото

Samsung Galaxy Note8. Голям образ. Голям дизайн. - 32 сек.

Той е толкова впечатляващ. Той може толкова много. Той е Samsung Galaxy Note 8. Вземи го с план Тотал с двойно повече мегабайти и с Upgrade с мисъл за следващото по-добро.

Виж видеото

Избрани 4G смартфони с отстъпка - 32 сек.

Освен че танцуват Дунавско хоро, тези чудни, избрани 4G телефони са с до 150 лева отстъпка. Празници, подаръци, нещата се подреждат.

Виж видеото

Samsung Galaxy Note 8 - 32 сек.

Телефонът, който зададе стандарта за голям, стана още по-голям. И, естествено може много повече. Вземи го и направи нещо голямо.

Виж видеото

Обади се на Дядо Коледа с MyKi Touch - 45 сек.

Вариантите пред малките са два – или да напишат писмо на Дядо Коледа с всички подаръци, които искат или да му се обадят с MyKi Touch от Теленор. Всъщност, друго си е да му се каже лично какво да донесе.

Виж видеото

Хубавото трябва да се казва на висок глас - 45 сек.

Ако винаги си искал да кажеш „Мамо, дават ме по телевизора", твоят част настъпи. Освен двойно повече мегабайти с всички планове Тотал над 24,99, тази Коледа даваме и рекламите си за пожелания от теб, към когото си поискаш.

Виж видеото

Услугата Upgrade: винаги с актуален модел телефон - 35 сек.

Минала е само година от лизинга за настоящия ти телефон, а вече има нов модел, който желаеш? Тогава чисто новата ни услугата Upgrade е точно за теб.

Виж видеото

Huawei P10 lite снима супер - 35 сек.

Знаеш ли колко различни типа видео можеш да снимаш с меко казано страхотната камера на Huawei P10 Lite? Не, не е нужно да отговаряш сега. Ще го измислиш, когато хванеш този прекрасен телефон в ръка. Най-важното обаче е, че каквото и да снимаш, ще изглежда супер.

Виж видеото

Nokia 3 и Nokia 5 - 32 сек.

Хората са го казали – здрав дух, здраво тяло. И от Nokia са го приложили на практика – в Nokia 3 и Nokia 5. Такива са те – здрави, изглеждащи прекрасно и работещи както трябва с Android.

Виж видеото

Отстъпки на 4G смартфони и таблети - 32 сек.

Хайде на хорото от отстъпки! Сега всички 4G смартфони, 4G таблети и избрани смарт аксесоари от Теленор са с 60 лв. отстъпка. А за да е още по-хубаво – плановете Тотал от 24,99 лв. и Интернет от 15,99 лв. нагоре идват с допълнителни мегабайти

Виж видеото

MyKi Touch - Детски приказки - 32 сек.

За първи път в България, MyKi от Теленор, освен всичко друго което прави, разказва и детски приказки. Приказно-чудесно, нали?

Виж видеото

Samsung Galaxy J5 и J7 2017 - 22 сек.

Лятото на 2017 е такова, каквото си го снимаш. За да си го снимаш хубаво, обаче, ти трябва телефон със страхотна камера – точно каквато имат Samsung Galaxy J5 2017 и Samsung Galaxy J7 2017. Само си избери един от двата и го вземи с план Тотал, в който пък си имаш бол място в Capture, и съответно за всички фамозни, летни снимки, които ще направиш.

Виж видеото

Запечатай лятото с Capture - 35 сек.

Когато всичко около теб си плаче за снимка, трябва да има къде да складираш всички тези шедьоври от лято 2017. Затова сега, до 31 август, трафикът от и към Capture е безплатен. Така че, давай, снимай на воля, обаче внимавай – не всичко е за показване.

Виж видеото

Добави HBO GO - 35 сек.

Поне до 10 август не ти трябва да гледаш прогнозата за времето, новините и други скучни неща. Гледай новия Game of Thrones. Просто достъпът до HBO GO от Теленор е безплатен, стига да си активираш допълнителния пакет между 10.07 - 10.08.2017 г.

Виж видеото

Samsung Galaxy S8 и S8+ - 31 сек.

Samsung Galaxy S8 и S8+ идват с план Тотал от Теленор с неограничени минути и много MB у нас и в роуминг в ЕС.

Виж видеото

Huawei P10 & P10 lite - 17 сек.

Наслаждавай се на супер снимки с уникалните Huawei P10 и Huawei P10 lite. Вземи ги с план Тотал 24,99 лв./мес. от Теленор и получаваш неограничени минути и много мегабайти – у нас и в роуминг.

Виж видеото

4G от Теленор - 40 сек.

4G/LTE мрежата на Теленор вече покрива над 6500 км пътища и магистрали.

Виж видеото

Samsung Galaxy А3 (2017) и А5 (2017) - 30 сек.

Представяме ти новите Galaxy А3 и А5 – не се боят от вода и са със супер дизайн.

Виж видеото

Свали приложението MyTelenor и вземи 1000 MB безплатно! - 35 сек.

Свали приложението MyTelenor и вземи 1000 MB безплатно! А там ще разбереш и как можеш да спечелиш тенис топка с автограф от Гришо. MyTelenor – приложението, през което следиш потреблението си, плащаш месечната си сметка и презареждаш предплатени планове в движение.

Виж видеото

10 000 MB с план Нонстоп през март - 32 сек.

Искаш да слушаш любима песен отново и отново? План Нонстоп идва с 10 000 MB и неограничени минути само за 24,99 лв./мес.

Виж видеото

Смартфон за 4,99 лв. на месец - 22 сек.

Alcatel Pop 4, Huawei Y3II или LG K4 за 4,99 лв. на месец с план Нонстоп.

Виж видеото

Плати с Теленор - лесно и бързо - 58 сек.

Вземи от Google Play любимата си игра, списание, книга, приложение, детско или спортно съдържание. Плати с Теленор и ако покупката е до 10 лева, ние ще ти я възстановим.

Виж видеото

Xperia XA от Sony - феерия от цветове - 30 сек.

Ето го страхотния Xperia XA от Sony. Идва в 4 различни цвята и с план Нонстоп, за да ползваш много минути, мегабайти, HBO GO и 100 GB в Capture.

Виж видеото

Capture Grisho - 1 мин. 24 сек.

Това е Христина, която спечели награда от играта „Снимай се с Гришо“ и гледа мач на Григор Димитров в Париж. Не е ли това спомен за цял живот?! За всички такива спомени има Capture.

Виж видеото

Capture и MyContacts - 32 сек.

Хубаво е да пазим ценните неща. С Capture съхраняваш своите снимки и видео на едно сигурно място, а приложението My Contacts ти помага да спасиш контактите си от изчезване.

Виж видеото

Обади се на Дядо Коледа с MyKi - 56 сек.

Подари коледно вълшебство на твоето дете, като му вземеш детския часовник MyKi от Теленор. С него малчуганът ти може да се чуе с Дядо Коледа, а освен това устройството разполага с геолокатор, SOS бутон и възможност за разговори с до 10 номера.

Виж видеото

Коледна оферта – Samsung - 25 сек.

Улови магията на празниците със страхотните Samsung Galaxy A5 (2016) и Samsung Galaxy S7 edge. Вземи ги сега и се възползвай от коледната ни оферта с много мегабайти, неограничени национални минути, достъп до HBO GO и пространство в Capture.

Виж видеото

Коледна оферта – Huawei - 25 сек.

Стани майстор на фотографията със страхотните Huawei P9 и Huawei P9 lite. Вземи ги сега и се възползвай от коледната ни оферта с много мегабайти, неограничени национални минути, достъп до HBO GO и пространство в Capture.

Виж видеото

Коледна оферта – 4G телефони - 35 сек.

Представяме ти коледната ни оферта – един куп 4G телефони за подаръци. Плащаш веднъж и са твои.

Виж видеото

Стартов предплатен пакет - 32 сек.

Годината беше непредсказуема, нали? Точно за такива непредсказуеми моменти – стартовият предплатен пакет на Теленор. Той включва 4000 MB в 4G, 100 минути в мобилната мрежа на Теленор и 10 GB пространство за съхранение в Capture.

Виж видеото

Samsung Galaxy S7 и Galaxy J5 (2016) - 20 сек.

Представяме страхотните Samsung Galaxy S7 и Galaxy J5 (2016). Вземи ги с план Нонстоп 30,99 лв./мес. и ще получиш неограничени минути, много мегабайти, HBO GO и 100 GB пространство в Capture.

Виж видеото

Moto Z & Moto Z Play - 20 сек.

Представяме ти страхотните Moto Z и Moto Z Play от Lenovo. А към тях можеш да вземеш JBL колонка с 50% намаление.

Виж видеото

2 години Теленор. 2000 MB за теб - 20 сек.

Теленор става на 2 години. За рождения ни ден даваме 2000 MB към абонаментния план за всички, които подпишат или преподпишат по актуалните ни предложения. И 2000 MB при активиране на стартов предплатен пакет. 

Виж видеото

Най-бързата мобилна мрежа в България за 2016 г. - 40 сек.

Теленор може да се похвали с Награда за най-бърза мобилна мрежа в България за 2016 г. от Ookla. Доказвате го самите вие с над 350 000 Ookla теста. Благодарим ви. И няма да спрем дотук. 

Виж видеото

Защото е лесно - таблет и план - 32 сек.

Вземи страхотния Sony Xperia E5 с 8000 MB, 100 GB в Capture, достъп до HBO GO и още… 

Виж видеото

Защото е лесно - таблет и план - 32 сек.

Лесно е, когато таблет и план са 17,99 лв./мес. А към тях имаш 10000 MB и 50 GB в Capture. 

Виж видеото

Допълнителни предплатени пакети - 32 сек.

За да няма „НЯМА“! Вземи двойно повече MB с допълнителни предплатени пакети „От-До“ 10,99 и „Комбо“ 12,99. Освен това, получаваш 4G достъп и 10 GB пространство в Capture. 

Виж видеото

Samsung Galaxy S7 | S7 edge с подарък - 42 сек.

Samsung Galaxy S7 | S7 edge с план Нонстоп, двойни MB и подарък - безжично зарядно! Ето, вече си 100% готов за летния маратон ;) 

Виж видеото

Снимай се с Гришо - 32 сек.

Искаш ли да се снимаш с Гришо и да гледаш негов мач на живо? Само свали Capture и се регистрирай на www.tlnr.bg. 

Виж видеото

Повече интернет с 4G план и Samsung - 30 сек.

Този юни вземи Samsung смартфон или таблет с 4G план от Теленор и ще получиш допълнително мегабайти към плана си всеки месец, за срока на договора. 

Виж видеото

Capture за всичките ти снимки и видеа - 32 сек.

Запазвай лесно, удобно и сигурно всички свои снимки и видеа в Capture. 

Виж видеото

Безплатно HBO GO до 31 май - 20 сек.

Активирай пакет с достъп до HBO GO и ще ползваш услугата безплатно до 31 май. А освен това участваш в томбола за 10 смартфонa Samsung Galaxy A5 (2016).

Виж видеото

Теленор джобен 4G пакет - 30 сек.

С Джобния 4G пакет на Теленор ползваш 4G и споделяш мобилен интернет с до 10 твои приятели. Освен това, всеки месец имаш 5000 MB и 10 000 MB към Vbox7.

Виж видеото

Теленор 4G мрежа - 40 сек.

Къде има 4G от Теленор?

Виж видеото

От-До - нови допълнителни предплатени пакети - 30 сек.

Представяме ти От-До – новите допълнителни предплатени пакети от Теленор, които си имат всичко. Сега, освен минути към Теленор, разполагаш с минути към всички и мегабайти.

Виж видеото

Samsung Galaxy S7 и S7 edge - 37 сек.

Преоктрий възможностите на телефона със Samsung Galaxy S7 и S7 edge и план от Теленор. 

Виж видеото

4G планове с HBO GO и Lenovo - 20 сек.

С новите 4G планове с достъп до HBO GO идват и нови устройства. Като чудесното Lenovo A6010. 

Виж видеото

Идилия - Теленор 4G, SONY и HBO GO - 20 сек.

Вземи изключителните SONY Xperia Z5 и Sony Xperiа М5 с новите 4G планове на Теленор. Те идват и с включено HBO GO, за да гледаш любимите си филми и сериали навсякъде.

Виж видеото

Нови абонаментни планове на Теленор - 40 сек.

Новите абонаментни планове на Теленор вече са факт, а някои от тях, освен с неограничени национални минути, идват и с включено HBO GO.

Виж видеото

Смартфони с остъпка - 30 сек.

Теленор предлага смартфони с отстъпка до 150 лв. 

Виж видеото

Стартов предплатен пакет за 6лв. - 30 сек.

Вземи стартов предплатен пакет от Теленор с 1000 МВ и 100 минути към нашата мрежа, само за 6 лв.

Виж видеото

Теленор 4G и SAMSUNG - 15 сек.

Наслади се на 4G мрежата на Теленор със смартфоните SAMSUNG Galaxy Grand Prime и SAMSUNG Galaxy S6 Edge или с таблет SAMSUNG Galaxy TAB A. 

Виж видеото

Теленор 4G и SONY - 15 сек.

Пробвай 4G мрежата на Теленор със смартфоните SONY Xperia M4 Aqua и SONY Xperia Z5 Compact или с таблет SONY Xperia Z4. 

Виж видеото

Теленор 4G - минути и МВ х 4 - 35 сек.

"Мрежата на Теленор вече е 4G. Сега можеш да се възползваш и от 4 пъти повече минути и мегабайти с плановете Резерв, Резерв Стандарт или Интернет. "

Виж видеото

Теленор 4G - Мрежата лети - 45 сек.

Време е за следващото ново - 4G.

Виж видеото

Предплатен пакет 1 година Теленор - 32 сек.

"Имаш 1000 МВ за цял ден, само за левче. Допълнителните предплатени пакети на Теленор, валидни за един ден - влизаш в MyMenu на *123# и можеш да избереш между 100 МВ, 100 SMS-а и 100 минути в мрежата на Теленор или 1000 МВ. "

Виж видеото

1 година Теленор - 30 сек.

Вземи за 1 лев 1000 МВ или 1000 минути, валидни за един ден. Прати СМС с текст INTERNET или MINUTI на 111.

Виж видеото

1 година Теленор - 45 сек.

"Спечели пътуване до държава от групата на Теленор или смартфон Samsung Galaxy S6 Edge 32GB по случай първия ни рожден ден! Просто посети наш магазин и се регистрирай. "

Виж видеото

Смартфон за всички и всичко - 30 сек.

Смартфони за всички и всичко с отстъпки от 50 до 150 лв. при плащане в брой.

Виж видеото

Теленор Нонстоп - Септември 2015 - 45 сек.

Неограничени минути към всички в България. Мобилен интернет с неограничен достъп до Facebook и WhatsApp, АБВ Поща, Novini.bg, Gong.bg, Sinoptik.bg и международни разговори към зона 1 и в роуминг в ЕС. Всичко това с Теленор Нонстоп.

Виж видеото

Резерв Стандарт Септември - 30 сек.

"Септември е и е време да кажем „Чао“ на плажа, но не и на хубавите емоции. Защото плановете Резерв Стандарт, освен неограничения достъп до Facebook и WhatsApp, вече включват и неограничен достъп до приложенията АБВ Поща, Novini.bg, Gong.bg и Sinoptik.bg"

Виж видеото

Теленор Нонстоп - 45 сек.

Неограничени минути към всички в България. Мобилен интернет с неограничен достъп до Facebook и WhatsApp и международни разговори към зона 1 и в роуминг в ЕС. Всичко това с Теленор Нонстоп.

Виж видеото

Резерв Стандарт - 47 сек.

Лято е. А с лятото изплуват както летни хора, така и летни планове от Теленор. С Резерв Стандарт избираш какво да имаш неограничено: от SMS-и и минути за разговори до трафик към Facebook и WhatsApp.

Виж видеото

Новата мрежа на Теленор - 30 сек.

Изпробвай новaта мрежа на Теленор. Само прати SMS с текст START на номер 500 и ние ще ти дадем 500 MB безплатен интернет

Виж видеото

Ново начало, нова мрежа - 45 сек.

Моята мрежа, твоята мрежа, новата мрежа на Теленор.

Виж видеото

Мрежата - 15 сек.

То без мрежа нищо не става...

Виж видеото

Мрежата - 30 сек.

Скоро, Гришо, скоро.

Виж видеото

Домашен телефон от Теленор - 20 сек.

Cамо сега с Home 2.99 получавате 1000 минути към фиксирани номера от всички национални мрежи и безплатен домашен телефон на страхотна цена. Освен това, запазвате стария си номер.

Виж видеото

Двойно повече минути с Резерв Стандарт - 25 сек.

Само през юни с плановете Резерв Стандарт времето е ваше. Получавате двойно повече минути за разговори с всички и разбира се – мобилен интернет.

Виж видеото

Допълнителните предплатени пакети от MyMenu - 20 сек.

Само 49 ст./мин. към пет европейски държави с допълнителен пакет за предплатен план от Теленор. Активирай през MyMenu на *123#.

Виж видеото

HTC One M9 - 20 сек.

Той прави страаашни селфита, а и впечатлява със страшен звук. Новият HTC One M9, за 48,59 лв. на месец с Резерв Стандарт. Само от Теленор. 

Виж видеото

Samsung Galaxy S6 | S6 edge - 20 сек.

Samsung Galaxy S6 и S6 Edge те очакват в магазините на Теленор.  Наслади се на супербърза 16 MP камера, дизайн от ново поколение и метален корпус. 

Виж видеото

Резерв Стандарт - 35 сек.

За тези, които говорят и сърфират много - 2000 минути към всички и 10000 МВ на максимална скорост за 29.99 лв./мес. с Резерв Стандарт.

Виж видеото

Теленор Смарт - 20 сек.

Теленор Смарт - мощен и тънък, 4.5-инчов смартфон. Вземи го само за 89.99 лв. в брой с Резерв Стандарт 39,99 (сега с промо цена от 14,99 лв./месец). 

Виж видеото

Резерв Стандарт 14,99 - 35 сек.

От минути към всички, до интернет за всичко в една SIM карта - с новите абонаментни планове Резерв Стандарт. Вземи 1000 минути към всички национални мрежи и 4000 МВ мобилен интернет, само за 14,99лв на месец за целия срок на договора.

Виж видеото

Теленор Смарт Плюс - 20 сек.

Елегантен и тънък 5-инчов смартфон, достъпен за съвременния потребител.

Виж видеото

Резерв Стандарт - 35 сек.

От минути към всички, до интернет за всичко в една SIM карта - с новите абонаментни планове Резерв Стандарт.

Виж видеото

Теленор Смарт Мини - 20 сек.

Двуядрен процесор 1.3 GHz, 4-инчов дисплей, страхотна камера и страхотен дизайн на цени от 69,99 лв.

Виж видеото

"К" е за късмет - 30 сек.

Участвай в кампания за общо 840 смартфона и 1 680 000 минути към Теленор. 

Виж видеото

Предплатените пакети на Теленор - 35 сек.

Новият допълнителен предплатен пакет с 50 минути в мрежата на Теленор, за 1,49. Активирай в MyMenu на *123#, за да споделяш с цялата азбука.

Виж видеото

Смартфон за всички - 40 сек

Програмата на Теленор „Смартфон за всички“ ти предоставя богат избор от модерни и достъпни смартфони, възможност за лизинг от първия ден на договора и собствен сервиз, ако телефонът ти се нуждае от ремонт.

Виж видеото

Предплатените пакети на Теленор - 35 сек.

Новият допълнителен предплатен пакет с 350 минути в мрежата на Теленор, 350 SMS-а и 350 MB мобилен интернет. Активирай в MyMenu на *123#, за да споделяш с цялата азбука.

Виж видеото

Коледно предложение – двоен Резерв 34.99 - 36 сек.

Специално за празниците план Резерв 34,99 лв. е с двойно повече национални минути и MВ. Освен това, с него можеш да вземеш и нов Samsung на страхотна цена.

Виж видеото

Коледно предложение – двоен Резерв 19.99 - 36 сек.

Специално за празниците план Резерв 19,99 лв. е с двойно повече национални минути и MВ. Освен това, с него можеш да вземеш и нов Huawei на страхотна цена.

Виж видеото

Двойни Резерв национални минути и MB за всички - 30 сек.

Едно добро начало за празниците − двойни Резерв национални минути и мегабайти, валидни за всеки от вас.

Виж видеото

Планове Резерв - 35 сек.

Говорите и сърфирате повече с вашия Резерв

Виж видеото

Теленор за всеки - 30 сек.

Всеки клиент е еднакво важен за нас

Виж видеото

Иво - 36 сек.

Това е Иво, супергерой без да иска.
Вдъхновени от него, създадохме планове Резерв.

Виж видеото

Създаваме по-добро място за теб! - 1 мин. 19 сек.

Вижте как преобразихме магазина на Теленор в The Mall, за да създадем по-добро място за теб.

Виж видеото

Ново начало, нови планове 1 мин. - 30 сек.

Колкото повече неща започваме, толкова повече неща ще има за започване.

Виж видеото