Интернет 29,99

1. Клиент ли си на Теленор?
iИзбери една от опциите, за да продължиш
2. Избери абонаментен план:

Мобилен интернет

Добави MB на максимална скорост
Добави 2500 МВ 2500 МВ

Валидност:

До края на отчетния период

Активация:

turbo.lp.telenor.bg
4,16 лв.
Добави 5000 МВ 5000 МВ

Валидност:

До края на отчетния период

Активация:

turbo.lp.telenor.bg
6,66 лв.
Добави 10 000 МВ 10 000 МВ

Валидност:

До края на отчетния период

Активация:

turbo.lp.telenor.bg
9,99 лв.
Добави 25 000 МВ 25 000 МВ

Валидност:

До края на отчетния период

Активация:

turbo.lp.telenor.bg
16,66 лв.

Всички цени са без ДДС.

С този абонаментен план имаш достъп до услугата HBO GO

За да я ползваш, трябва я активираш. С активацията ще получиш код за регистрация, с който трябва да се регистрираш в приложението HBO GO или на уеб страницата на услугата www.hbogo.bg.

Какво е
47 сек.

Гледай любимите си филми и сериали на до 5 устройства.

Виж видеото

За да може да ползваш услугата HBO GO е необходимо да заявиш код за регистрация по един от следните начини:

С изпращане на безплатен SMS на номер 1414, с текст HBOGO3
През мобилното приложение MyTelenor Bulgaria

След като получиш своя код за регистрация, можеш да се регистрираш в приложението HBO GO или уебстраницата www.hbogo.bg

Свали приложението

Можеш по всяко време да деактивираш достъпа си до HBO GO без неустойки по един от следните начини:

През уеб портала MyTelenor
През мобилния ви телефон на адрес: http://turbo.lp.telenor.bg
С изпращане на безплатен SMS на номер 1414, с текст HBOGO3 STOP

Услугата HBO GO не се предоставя от Теленор, а от трето лице – „Ейч Би Оу Бълария“ ЕООД.
Във връзка с това, Теленор не носи отговорност за наличието на приложението или на съдържанието в него.
HBO GO услугата е за лично ползване. Ползването и разпространението на HBO услугата за каквито и да търговски или публични цели е абсолютно забранена
Достъпът до услугата HBO GO е предмет на регистрация в приложението HBO GO или през уебсайта на услугата: www.hbogo.bg.
При регистрацията следва да приемеш общите условия на доставчика на услугата HBO GO.
Броят устройства, които могат да бъдат регистрирани  за ползване на услугата HBO GO до 5 (пет), като достъп до HBO GO услугата не може да се ползва на повече от 2 (две) устройства едновременно.

Трафикът към HBO GO се приспада от включените на месец МВ на максимална скорост.

С този абонаментен план Тотал имаш достъп до услугата Play DiemaXtra

С този абонаментен план имаш достъп до услугата Play DiemaXtra

PLAY DIEMA XTRA е стрийминг услуга за различни платформи и мобилни устройства, която предоставя достъп до спортните канали Diema Sport и Diema Sport 2 , които излъчват на живо и с възможност за ползване на Pay–per–view (заплащане за гледане на конкретно/единично спортно събитие).

За да я ползваш, трябва я активираш. С активацията ще получиш код за регистрация, с който трябва да се регистрираш в приложението Play DiemaXtra или на уеб страницата на услугата play.diemaxtra.bg.

Виж повече за услугата

За да може да ползваш услугата Play Diema Xtra е необходимо да заявиш код за регистрация по един от следните начини:

През мобилното приложение MyTelenor Bulgaria;
с изпращане на безплатен SMS на номер 1414, с текст с ключова дума DiemaA.

След като получиш своя код за регистрация, можеш да се регистрираш в приложението Play Diema Xtra или уебстраницата play.diemaxtra.bg.

Услугата Play Diema Xtra не се предоставя от Теленор, а от трето лице – „Нова Броудкастинг Груп” АД
Във връзка с това, Теленор не носи отговорност за наличието на приложението или на съдържанието в него.
Play Diema Xtra е за лично ползване. Ползването и разпространението на Play Diema Xtra услугата за каквито и да търговски или публични цели е абсолютно забранена
Достъпът до услугата Play Diema Xtra е предмет на регистрация в приложението Play Diema Xtra или през уебсайта на услугата: play.diemaxtra.bg.
При регистрацията следва да приемеш общите условия на доставчика на услугата Play Diema Xtra.
Броят устройства, които могат да бъдат регистрирани за ползване на услугата Play Diema Xtra до 5 (пет), като достъп до Play Diema Xtra услугата не може да се ползва на повече от 2 (две) устройства едновременно.
Ползването на услугите през мобилната мрежа на Теленор изразходва от включените МВ в абонаментния план.
Услугата Play Diema Xtra ще бъде достъпна за ползване на територията на зона ЕС за потребители, които временно пътуват извън България. За цял свят са достъпни мачовете от Българските Футболни първенства и Купата на България.
Достъп до е включен в плана за период от 12 месеца, след което и при наличие на активна регистрация се начислява месечна такса за услугата съгласно Ценова листа. В случай че ПОТРЕБИТЕЛЯТ не се е регистрирал или се е отказал от своята регистрация, месечна такса за ползване на услугата не се дължи.

* За достъп до pay-per-view (допълнителни единични събития) се заплаща допълнителна такса за услугата. Препоръчваме това да се направи чрез Плати с Теленор.

* Допълнителните МВ се предоставят автоматично, всеки месец, и са валидни само на територията на България, при сключване на нов двугодишен договор в периода от 09.04.2021 г. до 30.04.2021 г.

Абонаментни планове Интернет 15,99, Интернет 20,99 и Интернет 29,99 се предлагат при подписване на срочен договор за мобилни услуги за 24 месеца.
Първият месечен абонамент се определя пропорционално на дните, оставащи до датата на фактуриране.
Ползването на 4G мрежата на Теленор е възможно със съвместими SIM карта и устройство, в зона на 4G покритие, за срока на договора.

Включените на месец МВ се предоставят в пълен размер още от първия месец, независимо от дните, оставащи до датата на фактуриране.
Включените на месец MB, които не са изразходени през съответния отчетен период, не се прехвърлят в следващ.
След изчерпването на включените на месец национални МВ в абонаментния план, клиентът може да закупи допълнителен пакет „Добави“ с МВ на максимална скорост с валидност до края на съответния отчетен период, през мобилното приложение MyTelenor или през http://turbo.lp.telenor.bg (сайтът е достъпен само през мобилна мрежа).
Минималното първоначално таксуване е 1 КВ, а интервалът на последващо таксуване е 1 KB.
Интернет трафикът се реализира само през точка за достъп (Access Point Name, APN) - telenorbg.
След изчерпването на включените в абонаментния план национални MB на месец до края на съответния отчетен период скоростта на връзката пада до 64 kbps.

Включените МВ в роуминг за зона ЕС* се предоставят в пълен размер още от първия месец, независимо от дните, оставащи до датата на фактуриране.
Включените MB в роуминг за зона ЕС, които не са изразходени през съответния отчетен период, не се прехвърлят в следващ.
Включените МВ в роуминг за зона ЕС са изчислени в съответствие с политиката за справедливо ползване, предвидена в Регламент за изпълнение (ЕС) 2016/2286.
Минималното първоначално таксуване е 1 КВ, а интервалът на последващо таксуване е 1 KB.
След изчерпването на включените в абонаментния план МВ в зона ЕС таксуването за последващото потребление се осъществява на мегабайт, съгласно актуалната ценова листа на Теленор.
Клиентът може да закупи допълнителни пакети за мобилен интернет в роуминг през мобилното приложение MyTelenor или през портала за управление на роуминг услуги http://lp.telenor.bg (сайтът е достъпен само през мобилна мрежа), след изчерпването на включените в абонаментния план МВ в роуминг за зона ЕС.

Мобилният интернет в роуминг в зони извън зона ЕС се тарифира и таксува спрямо стандартните цени в роуминг, съгласно цените в действащата ценова листа на Теленор. Клиентът може да закупи допълнителни пакети за мобилен интернет в роуминг през мобилното приложение MyTelenor  или през  портала за управление на роуминг услуги http://lp.telenor.bg (само през мобилната мрежа).

* Зона Европейски Съюз (Зона ЕС) включва: Австрия, Азорски острови, Белгия, Великобритания, Гваделупа, Германия, Гибралтар, Гърция, Дания, Естония, Ирландия, Исландия, Испания, Италия, Кипър, Канарски острови, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Люксембург, Малта, Мартиника, o-в Мадейра, Норвегия, Полша, Португалия, Реюнион, Румъния, о-в Сен Мартен, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Френска Гвиана, Холандия, Хърватия, Чешка Република, Швеция, Оландски острови, Ватикана.

Клиенти, сключили договор/ допълнително споразумение за нов срок от 24 месеца по абонаментни планове Интернет 10,99, Интернет 15,99, Интернет+ 16,99, Интернет 20,99 или Интернет 29,99 или за нов срок от 12 месеца по абонаментен план Интернет 10,99 ползващи съвместими SIM карта и устройство, и намиращи се в зона на покритие на 4G/LTE мрежата, могат да използват мобилен интернет чрез 4G/LTE мрежата на Теленор, до края на срока на своя договор.

Във всички останали случаи ползването на национални МВ става чрез 2G/ 3G мрежата на Теленор. тук

Можеш да промениш абонаментния си план след изтичане на първия месец от настоящия ти план. Не се прилага ограничение в броя на промените в рамките на срока на договора, при условие, че се извършват само веднъж на отчетен период.
Промяната може да бъде към абонаментен план за мобилен интернет със същия или по-висок месечен абонамент.
След изтичане на срока на договора промяната може да бъде към абонаментен план за мобилен интернет, независимо от размера на месечния абонамент.

Първоначално определеният кредитен лимит за Интернет 10,99, Интернет 15,99, Интернет+ 16,99 и Интернет 20,99 е 70 лв.

Първоначално определеният кредитен лимит за Интернет 29,99 е 120 лв.

Неупоменатите в таблицата услуги се таксуват според действащата ценова листа на Теленор.