Call Telenor 200

8,25 лв.

Допълнителни минути към всички номера в мрежата на Telenor

Безсрочен
минути в мобилната мрежа на Теленор

Намалете разходите си за разговори към номера от мрежата на Теленор, като добавите към Вашия бизнес план пакет с допълнителни минути за разговори към мобилната мрежа на Теленор.

Допълнителни пакети Call Telenor са достъпни за всички корпоративни клиенти, ползващи абонаментни планове Business Unlimited, Business Fit и Web&Talk Pro.


Всички цени са без ДДС.

Активиране

За да активирате желания от Вас допълнителен пакет, можете да посетете магазин от търговската мрежа на Теленор или се свържете с Вашия консултант.

На една SIM карта може да се активира само един пакет от вид Call Telenor.

 

Таксуване

"За периода от активиране на пакета до издаване на следваща фактура ще получите пропорционален брой минути за пропорционална част от месечния абонамент, а стойността на абонамента автоматично се добавя към месечната сметка.

Неизразходваните минути не се прехвърлят за ползване в следващия месец.

Кратки номера и услуги с добавена стойност не се включват в пакета и се заплащат допълнително от клиента съгласно действащата ценова листа на Теленор.

Минималното първоначално време за таксуване е 60 секунди, след което времето на отчитане зависи и съвпада с това на избрания и ползван абонаментен план и пакет."

Можете да прекратите абонамента си за пакет Call Telenor по всяко време, като посетите магазин от търговската мрежа на Теленор или се свържете с Вашия консултант.

 

Посочените цени и условия за предаване на данни и пренос на глас се отнасят за територията на Република България. Ако се генерира трафик в роуминг, тарифирането и таксуването се извършват спрямо цени и условия за услуги в роуминг на Теленор.