Дигитален екран

Вие сте тук

В днешно време е от изключително значение да поддържате връзка с клиентите си – но как да комуникирате по-ефективно с тях? Как да привлечете вниманието им, да ги ангажирате и да подобрите тяхното потребителско изживяване? В свят на развиващи се технологии, в който хората се фокусират все по-трудно и имат все по-високи очаквания, рекламните листовки и каталози отдавна не са така атрактивни, както яркото видео съдържание. Неслучайно дигиталните екрани се превръщат в изключително успешен канал за комуникация - според проучвания те привличат с 400% повече „виждания“ спрямо статичните дисплеи. Услугата се използва успешно от бизнеси от различни индустрии като хотели, барове, спортни центрове, ресторанти, банки, медицински центрове, музеи и други.

Теленор, в партньорство с Омничанъл, Ви представя платформа за управление на дигитални екрани, чрез която Вие сами можете да избирате какво и кога да кажете на клиентите си. Настройвате съдържанието, променяте го незабавно и управлявате едновременно множество екрани, независимо къде се намирате. В същото време можете да разчитате на професионална поддръжка от наша страна. Предлагаме Ви и възможност да закупите екрани с 3-годишна гаранция или да интегрираме платформата с Ваши външни системи. Получавате цялостно решение, готово за работа.

Основните ползи, които ще получите с Дигитален екран от Теленор са:
Гъвкавост – за да предоставите на клиентите си винаги актуални и релевантни рекламни послания и промоции
Възможност да обогатите потребителското преживяване – да публикувате интересна и полезна информация, да намалите усещането при чакане на опашки и да осигурите цялостно по-приятна атмосфера в офиса или търговския си обект
Да повишите разпознаваемостта на бранда си
Да оптимизирате разходите за принтиране, доставка и инсталация на рекламни материали
Допълнителен канал за приходи – чрез рекламиране на продукти на чужди доставчици
Отдалечено управление на екраните – автоматично включване/изключване и управление на различни технически параметри


За повече информация относно цените и параметрите на услугата може да се свържете с Вашия търговски представител, да отправите запитване тук или в модул Бизнес приложения в Бизнес портала тук.

Може да разчитате на консултация, поддръжка и съдействие, гъвкавост и бърза реакция. Нашият партньор СмартАд ЕООД е българска компания с дълъг опит в подобен тип услуги, изграждаща цялостни решения както за малки фирми, така и за вериги с десетки търговски обекти.

Софтуерната част от решението е система, която е специално разработена за работа с професионални екрани. За разлика от домашните телевизори, професионалните екрани нямат в себе се вграден тунер и дават възможност да бъдат управлявани отдалечено и централизирано. Например от разстояние Вие може да наблюдавате техническите параметри на самия екран – дали е включен или изключен, каква е яркостта, има ли звук и др., но и да управлявате съдържанието, което се излъчва.

Услугата Дигитален екран Ви позволява лесно да създавате набор от различно по тип съдържание, да го управлявате от разстояние и да го настройвате според спецификите на Вашия бизнес и стратегия. Създавайки този нов канал за комуникация с Вашите клиенти, Вие ще имате възможност да повишите разпознаваемостта на бранда си, удовлетвореността на Вашите клиенти и продажбите си.

Услугата се предлага с месечен абонамент при сключване на договор за 12/24 месеца;
Услугите се предоставят в партньорство с трето лице и във връзка с това, „Теленор България“ ЕАД не носи отговорност за наличието им и съхраняваната в тях информация, за функциите или съдържанието на или в тях;
Общи условия