FindyOne от Теленор

Вие сте тук

Услугите за GPS мониторинг набират все по-голяма популярност сред бизнеси от различни индустрии. Дали става въпрос за нуждата от оптимизация на пътуванията и доставките, прозрачност при изпълнение на служебните задължения или от съображения за сигурност, решенията, които едно такова устройство може да предостави, са много. Ако и Вашият бизнес предполага служителите Ви да са в движение, да сте разположени в различни локации или имате важни пратки, които трябва да следите, FindyOne е подходящата услуга за Вас.

FindyOne e GPS устройство, снабдено с GSM модем, GPS приемник и Wi-Fi модул, което предава данни през GPRS мрежата. Устройството може да функционира по различен начин в зависимост от нуждите на Вашия бизнес – Вие сами избирате най-подходящия режим:
да получавате информация при индикация от страна на служителите чрез специален бутон;
да получавате информация само при засечено движение от устройството;
комбинация от горните два режима за предаване на данни.

В зависимост от спецификите на Вашия бизнес, можем да предложим и други персонализирани решения.

Устройството FindyOne е произведено и съобразено в съответствие със съществените изисквания и други приложими изисквания на ДИРЕКТИВА 2014/53/ЕС относно радио-навигационното оборудване и далекосъобщителното крайно оборудване и взаимното признаване на тяхното съответствие.

Основните ползи, които ще получите с FindyOne от Теленор са:

Подобрява безопасността на Вашите служители през работно време;
Осведоменост в реално време за локацията на Вашите ценни пратки;
Оптимизация на администрация, време и разходи;
Компактен дизайн на устройството, за да е леко и преносимо;
Удобен интерфейс за работа с получената информация;
24 месеца гаранция;
Батерия с дълъг живот;
Възможност за интеграция със системи на клиента при необходимост.


За повече информация относно цените и параметрите на услугата може да се свържете с Вашия търговски представител, да отправите запитване тук или в модул Бизнес приложения в Бизнес портала тук.

Може да разчитате на консултация, поддръжка и съдействие, обучение, гъвкавост и бърза реакция. Нашият партньор е българска компания, която самостоятелно развива и поддържа решението, и може да направи допълнителни доработки и интеграции, в зависимост от Вашите нужди.

Нашето решение е иновативно на българския пазар – компактно, удобно и изключително точно. В зависимост от режима, който изберете да използвате, батерията може да издържи между 36 часа и 20 дни в неактивен режим. Устройството подава информация в зависимост от режима, който сте предпочели.

Услугата включва:
GPS устройство за позициониране на открито и закрито;
Вградена SIM карта с мобилен интернет;
Достъп до уеб интерфейс за проследяване на информацията.

Услугата FindyOne Ви позволява на база информация за местоположението на Вашите служители в работно време, важни пратки или документи, да оптимизирате администрацията си, разходи и време.

Услугата се предлага с месечен абонамент при сключване на договор за 12 или 24 месеца;
Услугата се предоставя в партньорство с трето лице и във връзка с това, „Теленор България“ ЕАД не носи отговорност за наличието й, за съхраняваната информация, за функциите или съдържанието й;
Общи условия