OneDrive for Business

Вие сте тук

OneDrive for Business

Онлайн съхранение, синхронизация и споделяне на файлове с управлението, от което се нуждаете, и сигурността, на която може да разчитате.

OneDrive for Business предлага удобно и сигурно място, където служителите на Вашата компания могат да съхраняват, синхронизират и споделят работните си файлове. Основните функции на услугата включват:


OneDrive for Business от Теленор
1 мин. 56 сек.

Едно място за важните неща от вашия Бизнес.

Вижте видеото


1000 GB сигурно онлайн съхранение

Безопасно съхранявате, архивирате и споделяте работните си файлове. Може лесно да редактирате файловете в браузъра с Office Online или да ги отваряте директно в десктоп приложенията на Office.

Достъп от всяко устройство

Имате достъп до документите си от всяко устройство през поддържан браузър или чрез приложенията на Windows 7–8.1 или по-горна, Windows RT, iOS, Android и Windows Phone устройства.

Лесно споделяне с всеки

Споделяте файлове в и извън Вашата компания и управлявате кой може да има достъп до тях и да ги редактира.

Сътрудничество в реално време

Работите заедно по документите си, като използвате традиционните Office или други Office Online приложения. Разполагате с възможност да следите промените и виждате предишни версии на документите.

Офлайн наличност

Файловете могат да се синхронизират офлайн и да са налични без връзка към интернет. Офлайн редакциите се синхронизират автоматично с всяко свързване към интернет.

Лесен за употреба

Интеграция с Office и Windows. Запазвате съдържание директно в облака чрез Office приложенията. Може да премествате, преименувате и изтривате файлове директно от браузъра на компютъра.

Поддръжка

24-часова телефонна поддръжка, осигурена от експертите на Теленор.

OneDrive for Business работи на географски разпределени центрове за данни на Microsoft, като осигурява непрекъснато архивиране на данните и възможност за аварийно възстановяване благодарение на 24-часовия експертен мониторинг.

Защитете важната бизнес информация

Запазените в облака файлове не се губят при срив или кражба на твърдите дискове. Защитени сте дори ако служител напусне и вземе компютъра и файловете със себе си.

Лесно управление на достъпа

OneDrive for Business предлага контрол на възможностите като външно споделяне, офлайн синхронизация и разрешения за достъп. Администраторите могат да създават стандартни и специални отчети за употреба.

Гаранция от Microsoft

Съхранявайте файловете си с лидера сред корпоративния софтуер. Microsoft предлага 24-часова поддръжка и финансова гаранция за 99,9% от времето на работа.

Ненадминато съответствие на услугите

OneDrive for Business е в съответствие с водещите стандарти в света, в това число ISO 27001, клаузите, одобрени от ЕС, HIPAA BAA и FISMA, както и атестации от трети страни.

С какво OneDrive for Business се отличава от другите решения?

OneDrive for Business предлага на служителите едно място за съхранение на всички работни файлове, подобно на конкурентните решения. Нещо повече – OneDrive for Business предоставя възможност за интеграция с познатите десктоп приложения на Office (Word, Excel и др.).

OneDrive for Business се предлага с Office Online и позволява на клиентите да работят съвместно в Office в реално време през браузъра си. Другите услуги предлагат синхронизация и споделяне на файлове, като се нуждаят от Office или други приложения за редакция.

Microsoft е сред лидерите, които предлагат услуги за споделяне на файлове с висока степен на защита по отношение на риск от кражби или загуба на данни. Клиентите на OneDrive for Business ползват всички предимства на стабилна администрация, управление и сигурност, които са изпитани и подобрявани в продължение на повече от десетилетие.


За повече информация относно цените и параметрите на услугата може да се свържете с Вашия търговски представител, да отправите запитване тук или в модул Бизнес приложения в Бизнес портала тук.

Център за обучение на Microsoft

Какво представлява OneDrive for Business?

OneDrive for Business е място, където можете да съхранявате, синхронизирате и споделяте служебни файлове. Като част от Office 365 или SharePoint Server 2013 OneDrive е полезно решение за Вашия бизнес, което Ви позволява да актуализирате и споделяте файлове от всяко място и да работите върху Office документи с други хора по едно и също време.

Планът OneDrive for Business се предлага с месечен абонамент при сключване на договор за 12 месеца.

Условия за онлайн услуги на Microsoft

Сигурност

Център за сигурност на Microsoft