Кариери

Вие сте тук

Сферите на професионалния живот в Теленор са пъстри и вдъхновяващи. Вярваме, че такива трябва да бъдат и допълнителните придобивки за нашите служители – да са разнообразни и да обхващат всички важни направления от живота извън работа.

Светът се мени буквално пред очите ни. Как общуваме, как преживяваме, как живеем – всичко диша, расте. Като телекомуникационна компания в Теленор знаем, че непрекъснато се нуждаем от ново съдържание, нов смисъл, нови цели. Вярваме, че любопитството отваря нови възможности, прокарва нови пътища и че добрите и смели идеи заслужават да се превръщат в реалност. Пътят ни напред се прокарва всеки ден от нашите устремени, любопитни и амбициозни служители, както и от всички клиенти, които вярват в нас.

Всяко начало има сериозно значение, особено когато говорим за кариерата ти. Затова създадохме с пециална платформа за твоя професионален път – Hub By Telenor. Нашите мениджъри и експерти ще изготвят индивидуален план за теб, съобразен с нашите реални бизнес и стратегически цели. Твоят принос може да има ключово значение в широк набор от сфери – финанси, маркетинг, технологии, право, човешки ресурси, търговия, бизнес отношения и още. Иначе казано, полето ти за развитие е меко казано широчко.

виж повече

Open mind е програма на Теленор за професионално развитие и социална интеграция на хора с увреждания. Тя дава възможност на хора със затруднения да развият своите социални и функционални умения; както и да повишат конкурентоспособността и квалификацията си. Ние осигуряваме отворена и достъпна работна среда, възможности за обмяна на знание и за придобиване на нови умения, които да помогнат на участниците да бъдат по-конкурентоспособни на пазара на труда.

виж повече

Присъедини се към нас. Разгледай всички отворени позиции в компанията.

виж повече