Стажантска програма 2015

Не са много стажантските програми, които биха могли да играят решаваща роля в професионалната ти кариера, но Hub by Telenor е такава. Това е валидно с особена сила за тези, които имат воля да се справят с истински предизвикателства и да инвестират в своето бъдеще сега.

10 – това е точният брой млади и жадни за знания хора, които ще посрещнем в рамките на нашата стажантска програма тази есен. На тези 10 талантливи личности ще осигурим цялата подкрепа и набор от възможности, за да започнат работа по реални проекти в ключови за телеком бизнеса направления – търговия, маркетинг, финанси, и технологии.

Звучи ти привлекателно? Кандидатствай и използвай възможността да предизвикаш себе си и да започнеш да изграждаш основите на своята мечтана кариера.

В това видео можеш да разбереш защо стажът в Теленор е едновременно полезен и забавен, какво да очакваш и как да станеш част от нашия екип!
Очакваме те!

Амбициозен студент в последната си година на обучение или току-що завършил млад специалист, който се чувства готов да използва всичките си академични знания на практика

Все още не си сигурен кой е най-подходящият кариерен път за теб и искаш да проучиш възможностите

Воден си от желанието си за успех и не се задоволяваш с посредствени резултати

Имаш интереси в областта на маркетинга, търговията, финансите или технологиите

Би могъл да работиш на пълно работно време в продължение на 1 година

Възможност да работиш върху реални и значими проекти и да виждаш резултата от усилията си

Ще придобиеш реален опит, посредством работа по значими проекти, докато се учиш, забавляваш и едновременно с това получаваш заплащане

Кооперативна работна среда и гъвкаво работно време

Кандидатствай сега, потопи се в света на големия бизнес и научи повече за дейносите по финанси, търговия и технологии в една от най-големите телекомуникационни компании в България.

Процесът по подбор вече стартира, като ще очакваме твоята кандидатура по някоя от отворените ни позиции до 17 септември, четвъртък, включително.

Както всяка година и през 2020 ще очакваме своите 10 финалисти ще се присъединят към нас в началото на октомври месец, за да прекарат следващите 12 месеца, подобрявайки професионалните си умения и знания с подкрепата на своите екипи и ръководители.

Не се колебай и сподели кариерните си мечти с нас. Ние ще ти помогнем да ги сбъднеш.

Теленор откри ежегодната си стажантска програма на официално събитие в сградата на оператора в София. Тази година компанията посреща 50 студенти от различни университети в България, които ще имат възможност да трупат професионален опит в реална бизнес среда. Стажът е платен, като продължителността му е два месеца.

Стажантите ще се присъединят към общо 24 дирекции в Теленор, сред които „Грижа за клиента“, „Бизнес продажби“, „Корпоративна политика“, „Човешки ресурси“, „Създаване на стойност“, „Бизнес маркетинг“, „Експлоатиране на мрежата“ и други технически и оперативни отдели в компанията.

По време на работата си в Теленор, студентите ще имат шанс да придобият нови знания и да разработят собствени проекти под ръководството на персонални наставници. Всички участници ще преминат и през обучение по презентационни умения, а също ще се включат в специална въвеждаща програма, която ще ги запознае със структурата на компанията, нейната корпоративна култура, история, мисия и ценности.

            „Стажантската програма е една от най-успешните младежки инициативи на Теленор. Горди сме, че всяка година тя разширява обхвата си и дава шанс на студентите да придобият опит в реална бизнес среда. Всъщност близо 30% от участниците впоследствие започват постоянна работа в компанията. Вярвам, че ние трябва не само да подпомогнем реализацията на талантливите студенти, но и да допринесем за развитието на образователната система в страната. Бих искал да пожелая успех на нашите тазгодишни стажанти! Бъдете любопитни, задавайте въпроси, поемайте инициатива, бъдете скромни и отворени към новите неща и не забравяйте – няма нищо лошо в това да грешите“ – заяви по време на откриването Брад Библоу, Главен директор „Човешки ресурси“ в Теленор.

Стажантската програма на Теленор се провежда за дванадесета поредна година. От старта на програмата през 2004 г. телекомът е инвестирал над 1 млн. лв. в развитието и подкрепата на младите таланти в България.