ТАРО

Започни деня си с ТАРО карта и се настрой за преживяване на определено бъдеще – бъди подготвен, за да изживяваш всеки миг пълноценно. Виж посланието на своята ТАРО карта и посрещни уверено предизвикателствата, които ти е приготвил новият ден.

ТАРО картата на деня ти дава информация за това какво те очаква през деня. Основната идея на картата е да очертае закономерността, под която ще премине деня ти, за да обърнеш специално внимание на всеки детайл от случващото се около теб и да бъдеш по-активен участник в избора и сътворяването на собственото си ежедневие. Посланията на ТАРО картата могат да подобрят настройката ти и така да ти помогнат за преодоляването на възможни препятствия и трудности през деня. Освен това, можеш да опознаеш отделните карти ТАРО и да започнеш да разгадаваш и техните послания и значение.

Тълкуването на картите не бива да се приема буквално и еднозначно. Услугата има забавен, развлекателен характер и генерираните отговори не определят реални бъдещи събития или факти.

За да изтеглиш ТАРО карта за деня, изпрати SMS със съдържание TARO MMS към номер 303. В отговор ще получиш MMS с изтеглената ТАРО карта (картинка) и тълкуване на посланието на картата (текст).

Всеки получен MMS с ТАРО карта се таксува 1.20 лв. с ДДС.

Да