Плащанe и презареждане

Вие сте тук

Потърсете отговор на вашия въпрос

  • С Cash Refresh можеш да презареждаш толкова време за разговори, колкото искаш – 8 до 99 лева. Посети магазин от търговската ни мрежа, обозначен със стикер cash refresh. В магазина ти даваме талонче. На него записваш мобилния номер и сумата за презареждане. Продавач-консултантът въвежда номера и сумата в системата и ти дава касова бележка. Докато си тръгнеш от магазина, времето за разговори е презаредено. Получаваш и SMS с потвърждение.
  • С карта за разговори (ваучер). Обади се от твоя мобилен телефон на номер 123 (0,15 на обаждане) или от друг мобилен или стационарен телефон на номер 089 1330 (0.47 лв./мин. с ДДС за абонати на Теленор). Системата ще поиска въвеждане на 12-цифрения номер от картата за разговори. Безплатен начин за презареждане: директно от твоя телефон, въведи *115*, номер на ваучера, # и ОК/ бутона за набиране.
    Примерен формат: *115*123456789000# 
  • С услугата Автоматично презареждане на предплатена карта, твоите близки и приятели, които ползват абонаментни планове, могат да презаредят времето ти за разговори с SMS, като заплатят сумата с месечната си сметка към Теленор.
  • Чрез системата за разплащания ePay.bg можеш да презаредиш времето за разговори на твоята предплатена карта през Интернет.
  • През банкомат - можеш да презареждаш времето си за разговори от банкомати в цялата страна. Услугата е достъпна денонощно, като плащания могат да се извършват с национални дебитни карти, издадени от български банки.

 

Този отговор помогна ли ви?

В случай че клиент не заплати дължимите си към Теленор суми в установения в договора срок, операторът може да продължи действията си за събиране на дължимите суми, възлагайки това на трети страни. Теленор възлага организиране на събирането на изискуеми и просрочени задължения от длъжници и съответно е сключил договор за възлагане със следните организации:

Адвокатско дружество Попов, Арнаудов и Партньори
Финанс Протект ЕООД
Кредитреформ България EООД 
С.Г.Груп ООД 
ЕЙ ЕС ДЖИ КЪЛЕКШЪН ООД /предходно търговско наименование Еф и Ел Консулт ООД/
Иновативни Финанси ООД 
Финанс Про Колект ООД
АПС България ЕООД
Адванс Финанс ООД
Екс Дебт АД
Кредит Респект ООД

Този отговор помогна ли ви?

Срокът на плащане на фактура е 18 дни, считано от датата на нейното издаване. Този срок е валиден само когато не е достигнат кредитния лимит. В противен случай плащането трябва да стане незабавно.

Този отговор помогна ли ви?

В случай че не заплатиш сметката си навреме, твоите изходящи услуги ще бъдат ограничени. Можеш да заплатиш сметката си, като избереш най-удобния за теб метод на плащане или временно да активираш спрените ти обаждания (SMS, MMS, MB) с услугата Временно активиране, за да ползваш телефона си пълноценно.

Активацията може да се извърши до 94 часа от момента на спирането на изходящите ти услуги, като те ще останат активни за срок от 96 часа от спирането, независимо кога си активирал услугата Временно активиране.

Този отговор помогна ли ви?

За улеснение на абонатите си Теленор предлага следните възможности за плащане на сметки:
Плащане онлайн в мобилното приложението MyTelenor и в уеб портала MyTelenor
В брой на каса във всеки магазин от търговската мрежа на Теленор или в клон на Български пощи
През портал за онлайн банкиране на твоята банка
В банка с платежно нареждане по твоя персонален IBAN. Повече информация за твоя персонален IBAN можеш да откриеш тук
Автоматично плащане от твоята банка - От твоята разплащателна сметка в УниКредит Булбанк, Банка ДСК, Пощенска банка, ОББ.
Интернет:
- www.epay.bg
- www.transcard.bg
- www.dskbank.bg
Банкомат: От системата на Борика, ОББ или ДСК.

Този отговор помогна ли ви?

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.