BUBA PLAY

Buba Play е видео услуга с детски ТВ канали, сериали, филми и песнички (за да е сигурно, че никога няма да е тихо).

Buba Play предлага популярни детски ТВ канали и още много любими детски анимационни герои, сериали, филми и песнички на едно място, специално за деца;

Buba Play е напълно защитена среда, в която съдържанието е изцяло съобразено с детската аудитория, където няма риск детето да попадне на неподходящо съдържание;

Buba Play може да се ползва на всякакви устройства – на мобилен телефон, таблет, компютър и на телевизор (виж в таб "Въпроси и отговори");

Акценти за март

Cartoon Network
„Невероятният свят на Гъмбол: Хрониките на Гъмбол“
От 1 март всеки ден от 16.00 ч.
„Опознай поречието” От 22 март всеки ден от 10.00 до 12.00 ч.
След 28 март всеки уикенд от 11.00 до 13.00 ч.
Boomerang
„Шоуто на Том и Джери“ От 1 март всеки ден от 17.00 ч.
Boomerang’s Best Friends От 20 март всеки уикенд от 13.00 до 16.00 ч.
Disney Channel
Слушай публиката
Сезон 2
Всеки делничен ден Всеки делничен ден от 19 ч.
Големият град на Грийнс
втори сезон, нови епизоди
от 30 януари Всеки уикенд от 16 ч.
Елена от Авалор
трета сезон, нови епизоди
от 9 януари Всеки уикенд от 08:00 и от 15:30 ч.

Активирай Buba Play като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
MyTelenor Bulgaria

6,99 лв.

Активирай Buba Play
като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
MyTelenor

6,99 лв.

Активирай достъп до Buba Play

1.Влез в приложението MyTelenor.
2.Активирай услугата в позиция, ако планът ти включва достъп до такава, или пък като допълнителен пакет.
3. Копирай кода, който ще получиш в приложението и натисни бутона Свали Buba Play.
4.Бутонът Свали Buba Play те отвежда към Google Play Store или iOS App Store, откъдето е нужно да свалиш приложението.
5.След като вече имаш Buba Play инсталирано, отиди в меню Профил и влез с профила си, ако имаш съществуващ такъв, или пък си създай нов. При създаване на профила следва да се запознаеш с общите условия на доставчика на приложението и да ги приемеш.
6.Ако имаш съществуващ профил и абонамент в Buba Play, за който плащаш, имай предвид, че трябва да прекратиш абонамента, преди да започнеш да ползваш достъп до услугата през Теленор. Ако не го направиш, ще имаш два различи профила в услугата и ще плащаш за два различни абонамента – стария ти и този от Теленор.
7. Ако нямаш профил в услугата, при регистрация въведи кода си (онзи, който получи от приложението MyTelenor), в поле Код.
8.Ако имаш съществуващ профил в Buba Play, имай предвид, че трябва да прекратиш абонамента, който плащаш за него, преди да започнеш да ползваш достъп до услугата през Теленор.

Свали приложението от тук:Buba Play е услуга за видео стрийминг, която се предоставя от трето лице „Медиа Сървисиз” ЕООД. Във връзка с това, Теленор не носи отговорност за наличието на уебсайта или приложението, през които се предоставя услугата или на съдържанието в тях.

Потребителят няма право да разпространява услугата и съдържанието в нея на трети лица, в това число за каквито и да е търговски или публични цели, както и на търговски или обществени места.

Обща информация

Избери някой от нашите планове Тотал+, които предлагат възможност да ползваш услугата, като я активираш в позиция в плана. Ако планът ти не включва позиция за достъп до дигитални услуги, можеш да активираш услугата като допълнителен пакет.

С един абонамент можеш да инсталираш Buba Play на максимум 4 различни устройства, като можеш да гледаш едновременно отново на 4. Ползването на услугата на различни устройства не се заплаща допълнително.

Не, можеш да го инсталираш безплатно.

В този случай има два варианта - можеш да активираш услугата като допълнителен пакет към абонаментния си план или пък да преминеш на някой от новите ни планове Тотал+, който включва позиция за достъп до дигитални услуги. Така ще можеш да ползваш услугата в позиция без допълнително заплащане за 6, 12 или 24 месеца без допълнително заплащане, в зависимост от абонаментния ти план, и на преференциална цена в позиция след това.

Детските ТВ канали се предлагат по начина, по който се излъчват и чрез традиционните кабелни и сателитни оператори в България. Ако каналът е дублиран на български, то той се предлага дублиран, ако програмата е на оригинален език - така може да се гледа и в Buba Play.

Да, няма разлика. Buba Play обаче има богат каталог от филми, сериали и детски песнички, които могат да се гледат на запис, да се превъртат напред или назад.

Свали приложението Buba Play oт Google Play Store или от iOS App Store.

Абонамент и плащане

Да, през приложението MyTelenor можеш по всяко време да спреш подновяването на допълнителния пакет или да премахнеш услугата от позиция.

Ако активираш услугата в позиция, можеш да я ползваш без допълнително заплащане за 6, 12 или 24 месеца, в зависимост от абонаментния ти план. След посочения период я ползваш на преференциална цена от 4,99 лв./месец в позиция.

Ако планът ти включва достъп до позиции за дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна такава, а ако нямаш свободна позиция или пък искаш в нея да активираш друга услуга, можеш да я активираш като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане 6, 12 или 24 месеца, в зависимост от абонаментния ти план. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е безплатен, за да можеш да прецениш дали ти харесва.

Спри абонамента, който плащаш за Buba Play, сключи нов договор с Теленор за някой от плановете Тотал+, който включва позиции за достъп до дигитални услуги, или пък си я активирай като допълнителен пакет през приложението MyTelenor. След това следвай стъпките, описани в таб Вземи Buba Play.

Ако услугата е активирана като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на текущия период за ползване на пакета, за който е заплатено. Например, ако си заплатил достъп до услугата до 20 юни, а прекратиш подновяването на допълнителния пакет на 5 юни, ще продължиш да имаш достъп до съдържанието на услугата до 20 юни.

Ако услугата е активирана в позиция, деактивирането ѝ в позиция прекратява достъпа до нея веднага. Деактивация на услугата в позиция, преди да е минал месец от активацията ѝ, ще доведе до заключване на позицията и тя ще бъде означена като „недостъпна позиция“ до изтичане на този срок.

Съдържанието на услугата е достъпно на територията на Република България, както и в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България.

Ако не си активирал достъп до услугата в позиция през периода без допълнително заплащане, можеш да я активираш в позиция и през останалото време от твоя договор, срещу допълнително месечно заплащане на преференциална цена от 4,99 лв./месец.

Ако услугата е активирана в позиция и не я деактивираш при приключването на периода без допълнително заплащане, ще бъдеш допълнително таксуван месечно на преференциална цена, независимо дали си се възползвал от достъпа си до услугата, или не.

Техническа информация

Около 400 мегабайта на час. Нужно е минимум 3G покритие за ползване на услугата. С трафик пакет Видео получаваш 10 000 МБ/месец към Buba Play, HBO GO, Play DiemaXtra и Nickelodeon.

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Теленор трябва да има достъп до тези данни.

Да, можеш да ползваш Buba Play на телевизор чрез Chromecast или Airplay устройство или пък, ако телевизорът ти е смарт, свали приложението на Buba Play и влез с имейл и парола. Вземи активационен код от меню Профил на www.bubaplay.bg и го въведи в приложението на Buba Play на телевизора си. Виж повече в Съвместими устройства и технически изисквания.

Съдържанието не може да бъде съхранявано локално.

За мобилни устройства: Използвай опцията Смени парола, която ще видиш в меню Профил.
За уебверсията: След избиране на Вход, избери опцията Забравена парола.

Няма опция за промяна на имейл адреса.

Съвместими устройства и технически изисквания

Android

Операционна система

Android телефони и таблети (Android 4.4 или по-нова версия).

Buba Play не поддържа устройства, които са били подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

iOS

Операционна система

iPhone, iPad, Apple TV и през приложение Airplay (iOS 9.3 или по-нова версия).

Не се поддържат операционни системи, подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

PC/MAC

Windows 7 with SP2 и по-нови версии
MAC OS X

Други

Смарт телевизори с Android TV
ChromeCast
Apple TV
Airplay устройство