BUBA PLAY

Buba Play е видео услуга с детски ТВ канали, сериали, филми и песнички (за да е сигурно, че никога няма да е тихо).

Buba Play предлага популярни детски ТВ канали и още много любими детски анимационни герои, сериали, филми и песнички на едно място, специално за деца;

Buba Play е напълно защитена среда, в която съдържанието е изцяло съобразено с детската аудитория, където няма риск детето да попадне на неподходящо съдържание;

Buba Play може да се ползва на всякакви устройства – на мобилен телефон, таблет, компютър и на телевизор (виж в таб "Въпроси и отговори");

Акценти за юни

Cartoon Network
Малки титани: В готовност за лятно танцово парти! От 3 юни всеки ден от 08.30 ч
Малки титани: В готовност
Сезон 5
От 3 юни всеки делник от 08.30 ч
Юникити
Сезон 2
От 17 юни всеки делник от 13.15 ч
Тази седмица по Cartoon
Сезон 2
От 1 юни всяка събота от 10.05 ч
Невероятната обиколка на Елмор От 10 юни всеки ден от 14.30 ч
Boomerang
Околосветско пътешествие със „Скуби-Ду“ От 17 юни всеки ден от 10.15 ч.
Angelo Rules
Сезон 4
От 17 юни всеки ден от 17.40 ч
Boomerang кино със „Скуби-Ду“ От 1 юни всеки ден от 19.30 ч
Лятна коледна изненада От 24 юни понеделник до сряда от 14.55 ч
Disney Channel
Fast Layne 27.05 - 05.06 всеки делник от 15:30
Улица "Далматинци" 101
нови епизоди
03.06 - 14.06 всеки делник от 17:00 часа
Пени от МАРС
2-ри сезон
27.05 - 07.06 всеки делник от 19:00 часа
Bug Juice: My Adventures at Camp 17.06 - 02.07 всеки ден от 11:30 часа

Активирай Buba Play като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
MyTelenor Bulgaria

6,99 лв.

Активирай Buba Play
като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
MyTelenor

6,99 лв.

Активирай достъп до Buba Play

1.Влез в приложението MyTelenor.
2.Активирай услугата в позиция, ако планът ти включва достъп до такава, или пък като допълнителен пакет.
3. Копирай кода, който ще получиш в приложението и натисни бутона Свали Buba Play.
4.Бутонът Свали Buba Play те отвежда към Google Play Store или iOS App Store, откъдето е нужно да свалиш приложението.
5.След като вече имаш Buba Play инсталирано, отиди в меню Профил и влез с профила си, ако имаш съществуващ такъв, или пък си създай нов. При създаване на профила следва да се запознаеш с общите условия на доставчика на приложението и да ги приемеш.
6.Ако имаш съществуващ профил, въведи кода си (онзи, който получи от приложението MyTelenor), в меню Код в приложението на Buba Play.
7. Ако нямаш профил в услугата, при регистрация въведи кода си (онзи, който получи от приложението MyTelenor), в поле Код.
8.Ако имаш съществуващ профил в Buba Play, имай предвид, че трябва да прекратиш абонамента, който плащаш за него, преди да започнеш да ползваш достъп до услугата през Теленор.

Свали приложението от тук:Buba Play е услуга за видео стрийминг, която се предоставя от трето лице „Медиа Сървисиз” ЕООД. Във връзка с това, Теленор не носи отговорност за наличието на уебсайта или приложението, през които се предоставя услугата или на съдържанието в тях.

Потребителят няма право да разпространява услугата и съдържанието в нея на трети лица, в това число за каквито и да е търговски или публични цели, както и на търговски или обществени места.

Обща информация

Избери някой от нашите планове Тотал+, които предлагат възможност да ползваш услугата, като я активираш в позиция в плана. Ако планът ти не включва позиция за достъп до дигитални услуги, можеш да активираш услугата като допълнителен пакет.

С един абонамент можеш да инсталираш Buba Play на максимум 4 различни устройства, като можеш да гледаш едновременно отново на 4. Ползването на услугата на различни устройства не се заплаща допълнително.

Не, можеш да го инсталираш безплатно.

В този случай има два варианта - можеш да активираш услугата като допълнителен пакет към абонаментния ти план или пък да преминеш на някой от новите ни планове Тотал+, който включва позиция за достъп до дигитални услуги. Така ще можеш да я ползваш без допълнително заплащане за първите 12 месеца от договора ти и на преференциална цена за вторите 12 месеца от срока му.

От датата на подписване на договора за абонаментен план Тотал+ с включена позиция за достъп до дигитална услуга.

Детските ТВ канали се предлагат по начина, по който се излъчват и чрез традиционните кабелни и сателитни оператори в България. Ако каналът е дублиран на български, то той се предлага дублиран, ако програмата е на оригинален език - така може да се гледа и в Buba Play.

Да, няма разлика. Buba Play обаче има богат каталог от филми, сериали и детски песнички, които могат да се гледат на запис, да се превъртат напред или назад.

Свали приложението Buba Play oт Google Play Store или от iOS App Store.

Абонамент и плащане

Да, през приложението MyTelenor можеш по всяко време да спреш подновяването на допълнителния пакет или да премахнеш услугата от позиция.

Ако активираш услугата в позиция, можеш да я ползваш без допълнително заплащане през първите 12 месеца от срока на договора. През вторите 12 месеца от договора я ползваш на преференциална цена от 4,99 лв./месец.

Ако планът ти включва позиции за достъп до дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна позиция, а ако нямаш такава или пък искаш в нея да активираш друга услуга, можеш да я активираш като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане за първите 12 месеца от договора ти. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е без заплащане, за да можеш да прецениш дали услугата ти харесва.

Спри абонамента, който плащаш за Buba Play, сключи нов договор с Теленор за някой от плановете Тотал+, който включва позиции за достъп до дигитални услуги, или пък си я активирай като допълнителен пакет през приложението MyTelenor. След това следвай стъпките, описани в таб Вземи Buba Play.

Ако услугата е активирана като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на текущия период за ползване на пакета, за който е заплатено. Например, ако си заплатил достъп до услугата до 20 юни, а прекратиш подновяването на допълнителния пакет на 5 юни, ще продължиш да имаш достъп до съдържанието на услугата до 20 юни.

Ако услугата е активирана в позиция, деактивирането ѝ в позиция прекратява достъпа до нея веднага. Деактивация на услугата в позиция, преди да е минал месец от активацията ѝ, ще доведе до заключване на позицията и тя ще бъде означена като „недостъпна позиция“ до изтичане на този срок.

Съдържанието на услугата е достъпно на територията на Република България, както и в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България.

Ако не си активирал достъп до услугата в позиция през първите 12 месеца от договора си, можеш да я активираш в позиция и през вторите 12 месеца срещу допълнително месечно заплащане на преференциална цена от 4,99 лв./месец.

Ако услугата е активирана в позиция и не я деактивираш преди започването на вторите 12 месеца от договора си, ще бъдеш допълнително таксуван месечно на преференциална цена, независимо дали си се възползвал от достъпа си до услугата, или не.

Техническа информация

Около 400 мегабайта на час. Нужно е минимум 3G покритие за ползване на услугата. С трафик пакет Видео получаваш 10 000 МБ/месец към Buba Play, HBO GO, Play DiemaXtra и Nickelodeon.

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Теленор трябва да има достъп до тези данни.

Да, можеш да ползваш Buba Play на телевизор чрез Chromecast или Airplay устройство или пък, ако телевизорът ти е смарт, свали приложението на Buba Play и влез с имейл и парола. Вземи активационен код от меню Профил на www.bubaplay.bg и го въведи в приложението на Buba Play на телевизора си. Виж повече в Съвместими устройства и технически изисквания.

Съдържанието не може да бъде съхранявано локално.

За мобилни устройства: Използвай опцията Смени парола, която ще видиш в меню Профил.
За уебверсията: След избиране на Вход, избери опцията Забравена парола.

Няма опция за промяна на имейл адреса.

Съвместими устройства и технически изисквания

Android

Операционна система

Android телефони и таблети (Android 4.4 или по-нова версия).

Buba Play не поддържа устройства, които са били подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

iOS

Операционна система

iPhone, iPad, Apple TV и през приложение Airplay (iOS 9.3 или по-нова версия).

Не се поддържат операционни системи, подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

PC/MAC

Windows 7 with SP2 и по-нови версии
MAC OS X

Други

Смарт телевизори с Android TV
ChromeCast
Apple TV
Airplay устройство