DEEZER

Deezer е музикална стрийминг услуга, която ти позволява да слушаш любимата музика, докато си в движение или просто релаксираш вкъщи. Чрез нея имаш достъп до повече от 73 милиона стари или току-що излезли песни, включително и български.

Слушай любимата музика – Deezer разполага с огромен и непрекъснато увеличаващ се каталог с песни и албуми. Направи собствени плейлисти или се довери на избора на музикалните редактори на Deezer.
Flow – персонализиран безкраен плейлист. „Научи“ приложението на твоите музикални предпочитания и Flow ще пуска любимата ти музика вместо теб. Уверяваме те, Deezer е много схватлив!
HQ аудио – качество на звука без компромис.

И още – можеш да свалиш предпочитаната музика и така да слушаш когато си офлайн. Искаш да знаеш какво се пее в песента? С едно докосване можеш да видиш текста и на кой стих е точно в момента твоят любим артист. Има и други, но ни свърши мястото да ги опишем. Така че инсталирай, регистрирай и открий!

Отдай се на тотално звуково блаженство

Вече имаш Deezer?

Слушай плейлиста там

1. Влез в приложението MyTelenor

Към MyTelenor

2. Активирай Deezer в позиция или като допълнителен пакет.

3. Свали приложението Deezer


4. Влез в Deezer и въведи телефонния номер, на който си активирал услугата. Ще получиш SMS с код за потвърждение, който трябва да въведеш.

Подкасти в Deezer


Топ плейлисти в Deezer


Топ албуми в Deezer

Активирай deezer като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
MyTelenor

9,99 лв.

Активирай deezer
като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
MyTelenor

9,99 лв.

Активирай достъп до Deezer

1. Влез в приложението MyTelenor.
2. Активирай услугата в позиция, ако планът ти включва достъп до такава, или пък като допълнителен пакет.
3. Свали приложението Deezer oт Google Play Store, от iOS App Store или от HUAWEI AppGallery.
4. Влез в приложението и се регистрирай като въведеш телефонния номер, към който си активирал услугата.
5. Ще получиш код за потвърждение с SMS, който ще се попълни в полето автоматично за Android, а за iOS трябва да се въведе ръчно.
6. При регистрацията в приложението следва да се запознаеш с общите условия на доставчика му и да ги приемеш.
7.Ако имаш съществуващ профил и абонамент в Deezer, за който плащаш, имай предвид, че трябва да прекратиш абонамента, преди да започнеш да ползваш достъп до услугата през Теленор. Ако не го направиш, ще имаш два различи профила в услугата и ще плащаш за два различни абонамента – стария ти и този от Теленор.
8. Приятно слушане!

Свали приложението от тук:Deezer е музикална стрийминг услуга, която се предоставя от трето лице Deezer SA. Във връзка с това, Теленор не носи отговорност за наличието на уебсайта или приложението, през които се предоставя услугата или на съдържанието в тях.

Потребителят няма право да разпространява услугата и съдържанието в нея на трети лица, в това число за каквито и да е търговски или публични цели, както и на търговски или обществени места.

Обща информация

Избери някой от нашите планове Тотал+, които предлагат възможност да ползваш услугата, като я активираш в позиция в плана. Ако планът ти не включва позиция за достъп до дигитални услуги, можеш да активираш услугата като допълнителен пакет.

С един абонамент можеш да инсталираш Deezer на максимум 3 (три) различни устройства, като можеш да слушаш едновременно само на едно от тях. Ползването на услугата на различни устройства не се заплаща допълнително.

Не, можеш да го инсталираш безплатно.

В този случай има два варианта - можеш да активираш услугата като допълнителен пакет към абонаментния си план или пък да преминеш на някой от новите ни планове Тотал+, който включва позиция за достъп до дигитални услуги. Така ще можеш да ползваш услугата в позиция без допълнително заплащане за 6, 12 или 24 месеца без допълнително заплащане, в зависимост от абонаментния ти план, и на преференциална цена в позиция след това.

Можеш в профила си в приложението да добавиш имейл адрес и парола, с които след това да влизаш, вместо да ползваш телефонния си номер. С имейл и парола можеш да влизаш и на други устройства (например на телевизор, тъй като там няма опция за влизане с телефонен номер).

За мобилни устройства: ако системният език на устройството е български, Deezer автоматично се показва на български. Тъй като iOS устройствата не поддържат български език, Deezer също няма да им се показва на български.
За уебверсията: кликни върху кръгчето за профил в горния десен ъгъл -> Account Settings. В секция Language има падащ списък, откъдето се избира Български и се кликва бутон Save.

Функцията Flow е цялата ти любима музика, примесена със свежи препоръки и песни, които си забравил, че обичаш. Функцията научава какво харесваш и какво не, и възпроизвежда безкраен поток от музика, избрана специално за теб.

При многократно влизане и излизане от акаунта се включва защита на профила за срок от 24 часа. В този случай можеш да влезеш с имейл адрес и парола, ако си добавил такива в профила си.

Достъпът, който получаваш до услугата, е Premium.

Абонамент и плащане

Да, през приложението MyTelenor можеш по всяко време да спреш подновяването на допълнителния пакет или да премахнеш услугата от позиция.

Ако активираш услугата в позиция, можеш да я ползваш без допълнително заплащане за 6, 12 или 24 месеца, в зависимост от абонаментния ти план. След посочения период я ползваш на преференциална цена от 7,99 лв./месец в позиция.

Ако планът ти включва достъп до позиции за дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна такава, а ако нямаш свободна позиция или пък искаш в нея да активираш друга услуга, можеш да я активираш като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане 6, 12 или 24 месеца, в зависимост от абонаментния ти план. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е безплатен, за да можеш да прецениш дали ти харесва.

Спри абонамента, който плащаш за Deezer, сключи нов договор с Теленор за някой от плановете Тотал+, който включва позиции за достъп до дигитални услуги, или пък си я активирай като допълнителен пакет през приложението MyTelenor. След това следвай стъпките, описани в таб Вземи Deezer.

Ако услугата е активирана като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на текущия период за ползване на пакета, за който е заплатено. Например, ако си заплатил достъп до услугата до 20 юни, а прекратиш подновяването на допълнителния пакет на 5 юни, ще продължиш да имаш достъп до съдържанието на услугата до 20 юни.
Ако услугата е активирана в позиция, деактивирането ѝ в позиция прекратява достъпа до нея веднага. Деактивация на услугата в позиция, преди да е минал месец от активацията ѝ, ще доведе до заключване на позицията и тя ще бъде означена като „недостъпна позиция“ до изтичане на този срок.

Съдържанието на услугата е достъпно на територията на Република България, както и в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България.

Ако не си активирал достъп до услугата в позиция през периода без допълнително заплащане, можеш да я активираш в позиция и през останалото време от твоя договор, срещу допълнително месечно заплащане на преференциална цена от 7,99 лв./месец.

Ако услугата е активирана в позиция и не я деактивираш при приключването на периода без допълнително заплащане, ще бъдеш допълнително таксуван месечно на преференциална цена, независимо дали си се възползвал от достъпа си до услугата, или не.

За целия период на договора няма да има промяна на месечната ти такса, независимо от това, че не си активирал услугата в позиция.

Техническа информация

Около 150 мегабайта на час в режим на аудио качество „Балансирано“. С трафик пакет Музика получаваш 10 000 МБ/месец към Deezer и Apple Music.

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Теленор трябва да има достъп до тези данни.

Да, можеш да ползваш Deezer на телевизор чрез Chromecast или Airplay устройство, или пък, ако телевизорът ти е смарт, свали приложението на Deezer и влез с имейл и парола. Виж повече в Съвместими устройства и технически изисквания.

Да, можеш да сваляш плейлисти, които след това да слушаш, дори ако нямаш достъп до интернет. Избери си плейлист, който искаш да свалиш, и избери опцията Изтегляне.

Ако си добавил имейл адрес и парола към акаунта си в Deezer, все още можеш да влизаш в профила си с телефонния си номер. За да заявиш забравена парола, излез от профила си в приложението на Deezer и избери опцията Влизане -> Влизане с имейл адрес. Там ще видиш опцията за забравена парола. За забравен имейл адрес, влез в профила си в Deezer с телефонния си номер и от меню Музиката ми -> Настройки -> Управление на моя акаунт, избери опцията Промяна на имейл адреса Ви.

Android

Операционна система

Android телефони и таблети (Android 1.6 или по-нова версия).

Deezer не поддържа устройства, които са били подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

iOS

Операционна система

iPhone, iPad, Apple TV и през приложение Airplay (iOS 10 или по-нова версия).

Не се поддържат операционни системи, подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

Windows Phone

Операционна система

Windows смартфони и таблети (Windows 10 Mobile).

PC/MAC

Windows 7 with SP2 и по-нови версии
MAC OS X

Други

ChromeCast
Apple TV
Airplay device
Смарт часовници (Fitbit, Garmin, Apple, Android)
Гласови асистенти

Списък на всички поддържани устройства тук.

Възможно е устройството или версията на операционната система да не се поддържа от приложението. Друга възможна причина е акаунтът ти да е настроен за държава, където услугата не е достъпна.