iZZI

Имаш IZZI, но не си се регистрирал? Или пък все още не си активирал услугата? Не се бави! Само през месец ноември, активирай IZZI през приложението My Telenor, регистрирай се в платформата и можеш да участваш в томбола със супер награди – 10 броя бутилки от неръждаема стомана и 10 броя раници за лаптоп и таблет с ортопедичен гръб. Победителите ще бъдат изтеглени на 10.12.2021 на томболен принцип. Успех!

Победителите ще бъдат изтеглени на 10.12.2021 на томболен принцип. Успех!

10 броя - бутилки от неръждаема стомана
10 броя - раници за лаптоп и таблет с ортопедичен гръб

Разгледай пълните правила на играта тук.

iZZI e модерна интерактивна образователна среда за обучение и самоподготовка.

iZZI предлага:
Дигитално учебно съдържание на 3 издателства на едно място Анубис, Булвест 2000, Klett
Дигиталното съдържание допълва печатните учебници, одобрени от МОН
Богата колекция от учебно съдържание по всички учебни предмети, видеоматериали на световно известни брандове, игри, симулации, 3D визуализации, аудио прочити.
Възможност за провеждане на присъствено и дистанционно обучение, както и за самоподготовка.
Нов дизайн – синхрон между възприемане на информация от текст, видео, аудио и визуални елементи.
Специално внимание към децата с обучителни затруднения.

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ИГРА „Какво е ученето за теб?“

В iZZI ще намерите уникални образователни видеа

Активирай iZZI като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
MyTelenor

4,99 лв.

Активирай iZZI
като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
MyTelenor

4,99 лв.

Активирай достъп до iZZI

1. Влез в приложението MyTelenor.
2. Активирай услугата в позиция, ако планът ти включва достъп до такава, или пък като допълнителен пакет. За клиенти на тарифен план Интернет + 16.99 услугата се предлага безплатно и с неограничен трафик към платформата.
3. Влез в уеб страницата на iZZI и създай своята регистрация.
4. При регистрацията ще следва да се запознаеш с общите условия на доставчика и да ги приемеш.
5. Влез в акаунта, който създаде току-що, и избери бутон Влез с Теленор.
6. Въведи телефонния номер, на който е активиран достъпът до услугата, и го потвърди с кода, който ще получиш с SMS.
7. Ако имаш съществуващ профил в iZZI, имай предвид, че трябва да прекратиш абонамента, който плащаш за него, преди да започнеш да ползваш достъп до услугата през Теленор.
8. Свали приложението iZZI oт Google Play Store, от iOS App Store или от HUAWEI AppGallery.
9. Приятно учене!

Свали приложението от тук:iZZI е интерактивна образователна платформа, която се предоставя от трето лице – „Клет България“ ООД. Във връзка с това, Теленор не носи отговорност за наличието на уебсайта или приложението, през които се предоставя услугата, или на съдържанието в тях.

Потребителят няма право да разпространява услугата и съдържанието в нея на трети лица, в това число за каквито и да е търговски или публични цели, както и на търговски или обществени места.

Обща информация

Избери някой от нашите планове Тотал+ или Тотал Макс, които предлагат възможност да ползваш услугата, като я активираш в позиция в плана. Ако планът ти не включва позиция за достъп до дигитални услуги, можеш да активираш услугата като допълнителен пакет.

С един абонамент можеш да инсталираш iZZI на максимум 3 (три) различни устройства, като можеш да ползваш едновременно и на трите. Ползването на услугата на различни устройства не се заплаща допълнително.

Не, можеш да го инсталираш безплатно.

В този случай има два варианта - можеш да активираш услугата като допълнителен пакет към абонаментния ти план или пък да преминеш на някой от новите ни планове Тотал+ или Тотал Макс, който включва позиция за достъп до дигитални услуги. Ако избереш втората опция, ще можеш да ползваш услугата в позиция без допълнително заплащане за първите 12 или 24 месеца от договора ти, в зависимост от избрания план, и на преференциална цена след това.

От датата на подписване на договора за абонаментен план Тотал+ или Тотал Макс с включена позиция за достъп до дигитална услуга.

Свали приложението iZZI oт Google Play, от App Store или от Huawei AppGallery

Абонамент и плащане

Да, през приложението MyTelenor можеш по всяко време да спреш подновяването на допълнителния пакет или да премахнеш услугата от позиция.

Ако си активираш услугата в позиция, можеш да я ползваш без допълнително заплащане през първите 12 или 24 месеца от срока на договора. След това я ползваш на преференциална цена от 3,99 лв./месец.

Ако планът ти включва позиция за достъп до дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна позиция, а ако нямаш такава или пък искаш в нея да активираш друга услуга, можеш да активираш услугата като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане за първите 12 или 24 месеца от договора ти, в зависимост от избрания план. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е без заплащане, за да можеш да прецениш дали услугата ти харесва.

Ако услугата е активирана като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на текущия период за ползване на пакета, за който е заплатено. Например, ако си заплатил достъп до услугата до 20 юни, а прекратиш подновяването на допълнителния пакет на 5 юни, ще продължиш да имаш достъп до съдържанието на услугата до 20 юни.
Ако услугата е активирана в позиция, деактивирането ѝ в позиция прекратява достъпа до нея веднага. Деактивация на услугата в позиция, преди да е минал месец от активацията ѝ, ще доведе до заключване на позицията и тя ще бъде означена като „недостъпна позиция“ до изтичане на този срок.

Съдържанието на услугата е достъпно на територията на Република България, както и в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България.

Ако не си активирал достъп до услугата в позиция през първите 12 месеца от договора си, можеш да я активираш в позиция и през вторите 12 месеца срещу допълнително месечно заплащане на преференциална цена от 3.99 лв./месец. Ако позицията за достъп до дигитални услуги е включена за 24 месеца от договора, то за услугата не се дължи заплащане през този период.

Ако услугата е активирана в позиция и не я деактивираш преди започването на вторите 12 месеца от договора си, ще бъдеш допълнително таксуван месечно на преференциална цена, независимо дали си се възползвал от достъпа си до услугата, или не. Ако позицията за достъп до дигитални услуги е включена за 24 месеца от договора, то за услугата не се дължи заплащане през този период.

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Теленор трябва да има достъп до тези данни.

Съдържанието може да бъде съхранявано и локално и да бъде достъпвано без интернет връзка.

Android устройства

Android телефони и таблети (Android 9 или по-нова версия)

iOS устройства

iPhone, iPad, Apple TV и през приложение Airplay (iOS 13 или по-нова версия)

PC/MAC

∙Windows 8 и по-нови версии
∙MAC OS 10.8