NICKELODEON

Nickelodeon Plaу (Nick play) е приложение, което предоставя детско видео съдържание - филми и игри и позволява на всеки почитател да гледа любимите серии и да се забавлява с предпочитаните герои.

В приложението Nickelodeon Play (Nick play) може да се намерят пълните епизоди от сериалите (например: Спондж Боб Квадратни Гащи, Дора и приятели, Пес Патрул, Мистериите на Хънтър Стрийт, Къщата на Шумникови, Кръстници вълшебници, Алвин и катеричоците, Ники, Рики, Дики и Дона), пълнометражни филми, достъп до всички налични игри. За любознателните има състезания и викторини.

При всяко влизане в приложението се представя най-новото съдържание, а ако е пропусната серия или началото на филма, има възможност да се върне назад и да бъде изгледано всичко от край до край своевременно.

Съдържанието е подходящо за деца от 4 до 14 години и тинейджъри до 17 години.

Nickelodeon Play (Nick play) може да се ползва на всякакви устройства – на мобилен телефон, таблет, компютър и на телевизор (виж в таб "Въпроси и отговори").

Акценти за юни

Aлвин!!! И катеричоците

25 серии/ 1 сезон

Аватар: Последният
повелител на въздуха

20 серии, 1 сезон

Пламъчко и машините

20 серии, 1 сезон

Рибки балони

20 серии, 1 сезон

Дора и приятели

20 серии, 1 сезон

Геймърки

25 серии, 1 сезон

Мистериите на Хънтър Стрийт

10 серии, 1 сезон

Аз съм Франки

10 серии, 1 сезон

Отряд рицари

10 серии, 1 сезон

Пес Патрул

20 серии, 1 сезон

Спондж Боб Квадратни гащи

10 серии, 1 сезон

Искрица и Сияйница

20 серии, 1 сезон

Активирай Nickelodeon play като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
MyTelenor Bulgaria

5,99 лв.

Активирай Nickelodeon play
като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
MyTelenor

5,99 лв.

Активирай достъп до Nickelodeon play

1.Влез в приложението MyTelenor.
2.Активирай услугата в позиция, ако планът ти включва достъп до такава, или пък като допълнителен пакет.
3.Натисни бутона "Свали Nickelodeon Play", ако нямаш приложението инсталирано.
4.Бутонът Свали Nickelodeon Play те отвежда към Google Play Store или iOS App Store, откъдето е нужно да свалиш приложението.
5. След като вече имаш Nickelodeon Play инсталирано, влез в приложението като избереш опцията „Вход с Теленор".
6. При влизане в приложението следва да потвърдиш телефонния си номер с кода, който ще получиш с SMS.
6. Там следва да се запознаеш с общите условия на доставчика на приложението и да ги приемеш.
7. Наслади се на съдържанието.

Свали приложението от тук:Nickelodeon Play (Nick play) е онлайн услуга за достъп до детско съдържание, която се предоставя от трето лице „VIACOM INTERNATIONAL Hungary” Kft. Във връзка с това, Теленор не носи отговорност за наличието на приложението, през което се предоставя услугата или на съдържанието в него.

Потребителят няма право да разпространява услугата и съдържанието в нея на трети лица, в това число за каквито и да е търговски или публични цели, както и на търговски или обществени места.

Обща информация

Виждаш ли редицата с кръгчета в горната част на екрана? Потърси в тях героя, който искаш, и чукни с пръст там. Ще се отвори страница с всички видеа, клипове и игри, налични за заглавието. Ще видиш и игрите или всички пълни епизоди, чуквайки върху копчетата до логото на „Никелодеон“ най-горе на екрана. Ако не ги виждаш, прелисти страницата нагоре, ще се появят.

Ако видиш епизод с ключалка отгоре, не изпадай в паника! Ако имаш „Никелодеон“ на телевизора си, е лесно! Помоли възрастен да ти помогне да влезеш с Теленор и ще можеш да гледаш.

Всички пълни епизоди, както и някои части от пълни епизоди в приложението „Никелодеон“ са снабдени със субтитри. Ако не ги виждаш или не функционират при теб, остави коментар или въпрос на http://media.viacom.com/accessibility/. Благодарим за обратната връзка!

Имаш нужда от още помощ? Не се отчайвай! Можеш да се свържеш с „Никелодеон“ на имейл: nick-app@vimn.com. Благодарим ти за обратната връзка!

Техническа информация

Не, за територията на България няма опция за свързани устройства.

Можеш да опиташ някоя от следните стъпки, като след всяка отново пробвай да играеш.

Провери дали приложението е обновено. Подобрихме страшно много неща в зареждането на игрите и самия процес.
Провери за останали отворени други приложения.
Ако си отворил и ползваш „Никелодеон“ отдавна, игрите може да вървят по-бавно. Рестартирай и приложението, и самото устройство.
Честотна лента. За разлика от приложенията, чиито файлове са свалени на устройството ти, нашите игри се свалят от интернет! Те се състоят от много файлове, всеки от които трябва да бъде свален, за да започнеш да играеш. Ако свалянето се забавя, потърси място с по-силен сигнал. И още нещо - игрите функционират по-добре, когато си свързан с интернет.
Търпение! Когато кликнеш, за да играеш някоя игра, „Никелодеон“ трябва да изпрати до сървърите ни много информация. Нормално е да видиш черен екран или ярки линии, тъй като приложението комуникира със сървърите и мисли за това какво е нужно да зареди. Не се тревожи, чакането си струва!

Защо получавам съобщение за грешка, гласящо: "Приложението изисква iOS 9.3/Андроид 4.4 или по-нова версия."?

Последните версии на приложението „Никелодеон“ можеш да свалиш, ако устройството ти работи под iOS 9.3 или „Андроид 4.4“ и нагоре. Ако виждаш съобщение „Приложението изисква iOS 9.3/Android 4.4 или по-нова версия“, значи устройството ти работи със стара версия. Ако имаш безжична интернет връзка и устройството ти може да поддържа iOS 9.3 или „Андроид 4.4“ или по-нова версия, можеш да направиш ъпдейта в „Настройки“.