PLAY DIEMAXTRA

PLAY DIEMАXTRA е стрийминг услуга за спортно съдържание. Дава ти достъп до спортните канали Diema Sport и Diema Sport 2. Гледаш на живо всички интересни мачове и какво ли още не от големия спорт.

Наслаждаваш се на качествено спортно съдържание от твоето мобилно устройство с отлично HD качество в нашата мрежа.
Управляваш платформата за спортни събития онлайн – лесно е да проследиш важните за теб спортни събития, подредени са изключително добре, а и виждаш резултати.
Синхронизираш с календара си - получаваш напомняния и така не изпускаш истински важните мачове, състезания и спортни мега спектакли.

Регистрирай се лесно и удобно през мобилното приложение. И оттук нататък събитията на твоите любими спортове са навсякъде с теб. Даже, ако временно пътуваш извън България, но в рамките на Европейския съюз (ЕС), Исландия, Лихтенщайн и Норвегия, услугата е отново изцяло достъпна. За останалия свят са достъпни мачовете от Българските футболни първенства и Купата на България.

1. Влез в приложението MyTelenor

Към MyTelenor

2.Активирай PLAY DIEMAXTRA в позиция или като допълнителен пакет и копирай регистрационния код.

3. Регистрирай се в мобилното приложение PLAY DIEMAXTRA или на play.diemaextra.bg

4. Избери „Абонирай се“ и опцията за достъп през оператор. Въведи уникалния код, който получи от приложението MyTelenor.

Акценти за ноември

efbet Лига

ЛУДОГОРЕЦ – ЛЕВСКИ
1 НОЕМВРИ 19:15

ЛЕВСКИ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
7 НОЕМВРИ 17:30

ЦСКА – ЛЕВСКИ
20-22 НОЕМВРИ

БЕРОЕ – ЛЕВСКИ
27-29 НОЕМВРИ


Купа на България

ЗАГОРЕЦ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
3 НОЕМВРИ 13:30

СПОРТИСТ СВОГЕ – ЛУДОГОРЕЦ
13 НОЕМВРИ 13:30

БОТЕВ ИХТИМАН – ЦСКА
14 НОЕМВРИ 13:30

Висша Лига

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД – АРСЕНАЛ
1 НОЕМВРИ 18:30

МАНЧЕСТЪР СИТИ – ЛИВЪРПУЛ
6-8 НОЕМВРИ

МЕВЕРТЪН – МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
6-8 НОЕМВРИ

ТОТНЪМ ХОТСПЪР – МАНЧЕСТЪР СИТИ
20-22 НОЕМВРИ

ЧЕЛСИ – ТОТНЪМ ХОТСПЪР
27-29 НОЕМВРИ

ФОРМУЛА 1

СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА ЕМИЛИЯ-РОМАНЯ
1 НОЕМВРИ 14:10

СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА ТУРЦИЯ
15 НОЕМВРИ 12:10

СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА БАХРЕЙН
29 НОЕМВРИ 17:10


SOFIA OPEN 2020

SOFIA OPEN 2020
7-14 НОЕМВРИ

Активирай PLAY DIEMAXTRA като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
MyTelenor

8,99 лв.

Активирай PLAY DIEMAXTRA
като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
MyTelenor

7,99 лв.

Гледай любимия спорт, в движение и когато ти е удобно.
Свали приложението от тук:

АКТИВИРАНЕ НА PLAY DIEMAXTRA В ПОЗИЦИЯ

Ако планът ти включва позиция за достъп до дигитални услуги, можеш да активираш PLAY DIEMAXTRA в позиция по следния начин:

Отвори приложението MyTelenor и отиди на таб „Услуги“. Там ще видиш списък на всички достъпни дигитални услуги, както и колко и кои от тях може да добавиш в свободна позиция в плана ти за достъп до дигитални услуги без допълнително заплащане за първите 12 месеца. Избери опцията „PLAY DIEMAXTRA като позиция в плана ти“ и натисни бутона Активирай.

Допълнителен пакет за достъп до PLAY DIEMAXTRA

Ако планът ти не включва позиция за достъп до дигитални услуги или нямаш свободна позиция, или пък искаш в нея да активираш друга услуга, PLAY DIEMAXTRA се предлага и като допълнителен пакет, който можеш да закупиш към плана ти.

Допълнителния пакет се активира по следния начин:

Отвори приложението MyTelenor и отиди на „Услуги“. Там ще видиш списък на всички достъпни дигитални услуги. Избери опцията „PLAY DIEMAXTRA като допълнителен пакет“, запознай се с условията на пакета и натисни бутона Активирай.

След като си натиснал бутона Активирай, ще видиш код в приложението. Този код трябва да използваш при регистрацията в самата услуга.

Сега трябва да отидеш на play.diemaxtra.bg, за да се регистрираш. Ако имаш съществуващ профил в PLAY DIEMAXTRA, имай предвид, че трябва да прекратиш абонамента, който плащаш за него, преди да започнеш да ползваш достъп до услугата през Теленор, както и да си направиш нова регистрация. Там трябва да използваш опцията за регистрация на абонат през оператор и да въведеш кода, който получи през приложението MyTelenor. При създаване на профила следва да се запознаеш с общите условия на доставчика на приложението и да ги приемеш.

АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ С ВКЛЮЧЕН ДОСТЪП ДО PLAY DIEMAXTRA

Ако достъпът до услугата PLAY DIEMAXTRA е включен в плана ти, можеш да активираш услугата по следния начин:

Отвори приложението MyTelenor и отиди на таб „Услуги“Там ще видиш списък на всички достъпни дигитални услуги. Намери PLAY DIEMAXTRA, избери го и натисни бутона Активирай.

ДОПЪЛНИТЕЛЕН ПАКЕТ ЗА ДОСТЪП ДО PLAY DIEMAXTRA

Ако си на абонаментен план с включени или добавени МВ, но достъпът до услугата PLAY DIEMAXTRA не е включен в него, можеш да активираш услугата PLAY DIEMAXTRA като допълнителен пакет по следния начин:

Отвори приложението MyTelenor и отиди на „Услуги“. Там ще видиш списък на всички достъпни дигитални услуги. Намери „PLAY DIEMAXTRA като допълнителен пакет“, запознай се с условията на пакета и натисни бутона Активирай.

След като си натиснал бутона "Активирай", ще видиш код в приложението. Този код трябва да използваш при регистрацията в самата услуга.

Сега трябва да отидеш на в приложението или в уеб страницата play.diemaxtra.bg, за да се регистрираш. Ако имаш съществуващ профил в PLAY DIEMAXTRA, имай предвид, че трябва да прекратиш абонамента, който плащаш за него, преди да започнеш да ползваш достъп до услугата през Теленор, както и да си направиш нова регистрация. Там трябва да използваш опцията за регистрация на абонат през оператор и да въведеш кода, който получи през приложението MyTelenor. При създаване на профила следва да се запознаеш с общите условия на доставчика на приложението и да ги приемеш. След като регистрацията ти е вече активна, в секция Моят профил можеш да направиш своите настройки относно Резултати и Стриминг.


Play DiemaXtra е онлайн услуга за видео стрийминг, която се предоставя от трето лице „Нова Броудкастинг Груп” АД. Във връзка с това, Теленор не носи отговорност за наличието на уебсайта или приложението, през които се предоставя услугата или на съдържанието в тях.

Потребителят няма право да разпространява услугата и съдържанието в нея на трети лица, в това число за каквито и да е търговски или публични цели, както и на търговски или обществени места.

Обща информация

PLAY Diema Xtra е платформа, която дава достъп до големия спорт на компютър, мобилен телефон и таблет. Спортни събития на предпочитаното мобилно устройство или компютър в HD с отлично качество на изображението каналите DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2.

За ползване на услугата следва клиентът да има активен абонамент и да се регистрира в мобилното приложение PLAY Diema Xtra или на play.diemaxtra.bg

Приложението PLAY Diema Xtra за Android смартфони и таблети е налично в Google Play Store, а устройствата, използващи iPhone и iPad могат да го изтеглят от App Store.

Изтеглянето на приложението PLAY Diema Xtra е абсолютно безплатно на всички поддържани платформи. За да се гледа съдържание обаче, е необходим абонамент.

Достъпът до услугата може да се използва на до 5 устройства, без допълнително заплащане. Съдържанието на PLAY Diema Xtra е достъпно едновременно само на до 2 регистрирани устройства.

„А“ група на българското първенство (Първа професионална футболна лига), „Б“ група на българското първенство (Втора професионална футболна лига), Национална купа на България по футбол (Купа на България), Английската Висша лига (Premier League), Купата на Футболната Асоциация (FA cup), Купа на Лигата на Англия (EFL/English Football League), Френското футболно първенство (Ligue 1), Купа на Лигата на Франция (Coupe de la Ligue), Немската футболна купа (German Football Cup), НБА (NBA), Формула 1 (Formula 1), Суперкупа на България по волейбол и волейболната Суперлига, Международни галавечери и срещи от професионалния бокс и други.

Съдържанието на PLAY Diema Xtra е еднакво във всички платформи.


Достъп и регистрация

Активация на Достъп през Теленор и регистрация на профил в услугата са задължителни, за да се получи достъп до наличното за гледане съдържание. Регистрация може да се направи както през мобилното приложение PLAY Diema Xtra, така и на play.diemaxtra.bg.

Ако планът ти включва достъп до позиции за дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна такава, а ако нямаш свободна позиция или пък искаш в нея да активираш друга услуга, можеш да я активираш като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане 6, 12 или 24 месеца, в зависимост от абонаментния ти план. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е безплатен, за да можеш да прецениш дали ти харесва.

Цена на отделни събития е: 1,99 лв. с ДДС за бронзово; 4.49 лв. с ДДС за сребърно; 6.49 лв. с ДДС за златно и 8.49 лв. с ДДС за платинено. Цените на отделните събития могат да се променят в зависимост от определянето на събитието за специално или промяна в тарифите на "Нова Броудкастинг Груп" АД.

Достъп от Теленор предоставя само достъп на живо до каналите DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 в PLAY Diema Xtra. Ако си пропуснал интересен мач, можеш да го закупиш като единично събитие и да го гледаш на запис до 7 дни от излъчването му.

През мобилното приложение можете да платите през App Store или Google Play Store, като таксата за събитието ще се начисли към месечната Ви фактура за мобилни услуги.

Съдържанието на PLAY Diema Xtra е достъпно в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България. За цял свят са достъпни мачовете от Българските Футболни първенства и Купата на България.

Не, в абонаментния план не влиза тази услуга. За да я активираш е необходимо да преминеш към абонаментен план, който я предлага в позиция или да закупиш допълнителен пакет PLAY Diema Xtra.

В зависимост дали услугата е била включена в позиция в абонаментния план за първата година или си я ползвал/а като допълнителен пакет, за договори сключени до 30.06.2020 заплащате по 7.99 лв и за договори сключени след 01.07.2020 заплащате по 7.99 лв.

В рамките на втората година от договора, в който е бил включен достъп до услугата, той остава достъпен. Ако нямаш регистрация обаче в приложението PLAY Diema Xtra, то няма да можеш да го ползваш, докато не активираш услугата и потвърдиш плащане на месечен абонамент от 6.99 за договори сключени до 30.06.2020 или 7.99 за договори сключени след 01.07.2020

В рамките на втората година не се дължи месечен абонамент при условие, че не си активирал услугата в приложението ни. В противен случай, дължиш месечен абонамент.

За целия период на договора няма да има промяна в сумата за месечния абонамент, ако не активираш услугата в рамките на първата или втората година.


PLAY Diema Xtra приложение

Не. Услугата е за лично позлване и единствено лицето с предоставен достъп от Теленор трябва да има достъп до тези данни.

Спортните събития са достъпни за гледане до 7 дни от датата на излъчването им. Преди да закупиш събитие, моля, увери се, че записът ще е наличен, когато възнамеряваш да го гледаш.

В раздел "Повече" можете да зададеш дали да виждаш резултатите от проведените мачове или не.

Разгледай списъка в "Събития". За улеснение, събитията могат да се филтрират по лига, първенство или турнир.

В "На живо" винаги може да откриете актуалните часове на излъчване. Достъпът до живото излъчване зависи от държавата, на чиято територия ползваш услугата.

Да, ако те присъстват в списъка със записи на мачове, налични за гледане.


Техническа информация

Може да споделяш съдържание на телевизора си чрез AirPlay или Google Chromecast.

Съдържанието се гледа в реално време и не може да бъде съхранено локално.

Качеството на видео стрийма варира според скоростта на интернет връзката, за да се избегне накъсване и влошаване на картината. При отлична свързаност видео стриймът е достъпен в HD качество (4500 kbps), а при слаба връзка може да се адаптира до 150 kbps.

Възможно е устройството или версията на операционната система да не се поддържа от приложението. Друга възможна причина е акаунтът ти да е настроен за държава, където услугата не е достъпна.

При забравена парола, те съветваме да се свържеш с support@play.diemaxtra.bg, за да можеш да получиш съдействие възможно най-бързо.

За промяна на мейла, с който си регистриран, те съветваме да се свържеш с support@play.diemaxtra.bg, за да можеш да получиш съдействие възможно най-бързо.

Увери се, че скоростта на интернет свързаността отговаря на изискването. Ако не намираш отговор на своя въпрос, сме готови да съдействаме на телефон 123.

Необходима е стабилна интернет свързаност, която да е минимум 1 Mbit/s (5 Мbit/s за HD качество). Можете да провериш скоростта на интернет връзката на www.speedtest.net и да се увериш, че тя отговаря на изискването. Сваляне на файлове, браузване и т.н., докато гледаш, също може да се отрази на качеството. Провери минималните изисквания, за да си сигурен/а, че услугата ще работи безпроблемно на устройството.

За да можеш да гледаш съдържанието на PLAY Diema Xtra, освен активен достъп до услугата е необходимо да имаш свързано с интернет устройство, което да поддържа приложението.

Провери дали твоите устройства са сред тези, които поддържат PLAY Diema Xtra:


Android

Android Phones, Android Tablets (Android 4.4 или по-нова версия).

PLAY Diema Xtra не поддържа устройства, които са били подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

iOS

iPhone, iPad, Apple TV и през приложение Airplay (iOS 8 или по-нова версия).

Не се поддържат OC, подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

PC/MAC

Windows 7 with SP2 и по-нови версии
MAC OS X


Други

ChromeCast
Apple TV
• Airplay устройство