PLAY DIEMAXTRA

PLAY DIEMАXTRA е стрийминг услуга за спортно съдържание. Дава ти достъп до спортните канали Diema Sport и Diema Sport 2. Гледаш на живо всички интересни мачове и какво ли още не от големия спорт.

Наслаждаваш се на качествено спортно съдържание от твоето мобилно устройство с отлично HD качество в нашата мрежа.
Управляваш платформата за спортни събития онлайн – лесно е да проследиш важните за теб спортни събития, подредени са изключително добре, а и виждаш резултати.
Синхронизираш с календара си - получаваш напомняния и така не изпускаш истински важните мачове, състезания и спортни мега спектакли.

Регистрирай се лесно и удобно през мобилното приложение. И оттук нататък събитията на твоите любими спортове са навсякъде с теб. Даже, ако временно пътуваш извън България, но в рамките на Европейския съюз (ЕС), Исландия, Лихтенщайн и Норвегия, услугата е отново изцяло достъпна. За останалия свят са достъпни мачовете от Българските футболни първенства и Купата на България.

1. Влез в приложението MyTelenor. Активирай PLAY DIEMA XTRA в позиция или като допълнителен пакет.

Към MyTelenor

2.Регистрирай се в мобилното приложение PLAY DIEMA XTRA или на play.diemaxtra.bg

3.Избери опция за достъп през оператор. Като начин на плащане избери „Абонамент от Теленор“.

4. Въведи телефонния номер, на който е активиран достъпът до услугата. Потвърди телефонния си номер с кода получен с SMS.

Гледай любимия спорт, в движение и когато ти е удобно.
Свали приложението от тук:Акценти за април

ВИСША ЛИГА

АРСЕНАЛ – ЛИВЪРПУЛ
4 АПРИЛ 18:30

ТОТНЪМ ХОТСПЪР – МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
11 АПРИЛ 18:30

АРСЕНАЛ – ЕВЕРТЪН

КАРАБАО КЪП

ФИНАЛ

ТОТНЪМ ХОТСПЪР – МАНЧЕСТЪР СИТИ
25 АПРИЛ 18:00ФОРМУЛА 1

СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА ЕМИЛИЯ- РОМАНЯ
18 АПРИЛ 16:00ВОЛЕЙБОЛНА СУПЕРЛИГА

ФИНАЛ

efbet Лига

ЧЕРНО МОРЕ – ЛЕВСКИ
2 – 5 АПРИЛ

ЛЕВСКИ – ЛУДОГОРЕЦ
9 – 12 АПРИЛ

ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – ЛЕВСКИ
13 – 15 АПРИЛ

БОТЕВ ПЛОВДИВ – ЛУДОГОРЕЦ
16 – 19 АПРИЛ

ЛЕВСКИ – ЦСКА
16 – 19 АПРИЛ


КУПА НА БЪЛГАРИЯ

ПОЛУФИНАЛИ

ЦСКА – ЛУДОГОРЕЦ
6 -7 АПРИЛ

АРДА – СЛАВИЯ
6 -7 АПРИЛ

ЛУДОГОРЕЦ – ЦСКА
13 -14 АПРИЛ

СЛАВИЯ – АРДА
13 -14 АПРИЛ

НБА

ВАШИНГТОН УИЗАРДС – ДАЛАС МАВЕРИКС
4 АПРИЛ 02:00

САКРАМЕНТО КИНГС – МИЛУОКИ БЪКС
4 АПРИЛ 05:00

ЛОС АНДЖЕЛИС КЛИПЪРС – ЛОС АНДЖЕЛИС ЛЕЙКЪРС
4 АПРИЛ 22:30

БОСТЪН СЕЛТИКС – ШАРЛЪТ ХОРНЕТС
5 АПРИЛ 01:00

НЮ ОРЛИЙНС ПЕЛИКАНС – ФИЛАДЕЛФИЯ СЕВЪНТИСИКСЪРС
10 АПРИЛ 03:00

БРУКЛИН НЕТС – ЛОС АНДЖЕЛИС ЛЕЙКЪРС
11 АПРИЛ 03:30

ДЕНВЪР НЪГЕТС – БОСТЪН СЕЛТИКС
11 АПРИЛ 22:30

ДАЛАС МАВЕРИКС – САН АНТОНИО СПЪРС
12 АПРИЛ 03:00

ЮТА ДЖАЗ – ИНДИАНА ПЕЙСЪРС
16 АПРИЛ 22:00

ЛОС АНДЖЕЛИС ЛЕЙКЪРС – ЮТА ДЖАЗ
17 АПРИЛ 23:30

БОСТЪН СЕЛТИКС – ГОЛДЪН СТЕЙТ УОРИЪРС
18 АПРИЛ 03:30

НЮ ЙОРК НИКС – НЮ ОРЛИЙНС ПЕЛИКАНС
18 АПРИЛ20:00

МАЯМИ ХИЙТ – БРУКЛИН НЕТС
18 АПРИЛ22:30

НЮ ЙОРК НИКС – ТОРОНТО РАПТЪРС
24 АПРИЛ 20:00

МИЛУОКИ БЪКС – ФИЛАДЕЛФИЯ СЕВЪНТИСИКСЪРС
24 АПРИЛ 22:30

ШАРЛЪТ ХОРНЕТС – БОСТЪН СЕЛТИКС
25 АПРИЛ 20:00

БРУКЛИН НЕТС – ФИНИКС СЪНС
25 АПРИЛ 22:30

Активирай PLAY DIEMAXTRA като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
MyTelenor

8,99 лв.

Активирай PLAY DIEMAXTRA
като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
MyTelenor

7,99 лв.

Гледай любимия спорт, в движение и когато ти е удобно.
Свали приложението от тук:

АКТИВИРАНЕ НА PLAY DIEMAXTRA В ПОЗИЦИЯ

Ако планът ти включва позиция за достъп до дигитални услуги, можеш да активираш PLAY DIEMAXTRA в позиция по следния начин:

Отвори приложението MyTelenor и отиди на таб „Услуги“. Там ще видиш списък на всички достъпни дигитални услуги, както и колко и кои от тях може да добавиш в свободна позиция в плана ти за достъп до дигитални услуги без допълнително заплащане за първите 12 месеца. Избери опцията „PLAY DIEMAXTRA като позиция в плана ти“ и натисни бутона Активирай.

Допълнителен пакет за достъп до PLAY DIEMAXTRA

Ако планът ти не включва позиция за достъп до дигитални услуги или нямаш свободна позиция, или пък искаш в нея да активираш друга услуга, PLAY DIEMAXTRA се предлага и като допълнителен пакет, който можеш да закупиш към плана ти.

Допълнителния пакет се активира по следния начин:

Отвори приложението MyTelenor и отиди на „Услуги“. Там ще видиш списък на всички достъпни дигитални услуги. Избери опцията „PLAY DIEMAXTRA като допълнителен пакет“, запознай се с условията на пакета и натисни бутона Активирай.

След като си натиснал бутона Активирай, се регистрирай на play.diemaxtra.bg или в приложението PLAY DIEMAXTRA.

Сега трябва да отидеш на play.diemaxtra.bg, за да се регистрираш. Ако имаш съществуващ профил в PLAY DIEMAXTRA, имай предвид, че трябва да прекратиш абонамента, който плащаш за него, преди да започнеш да ползваш достъп до услугата през Теленор, както и да си направиш нова регистрация. Там трябва да използваш опцията за регистрация на абонат през оператор. След като си се регистрирал успешно, избери „Достъп за абонати през оператор“ от от меню Абонаменти. Като начин на плащане избери „Абонамент от Теленор“. Ще бъдеш прехвърлен към страница на Теленор, където да въведеш телефонния номер, на който е активиран достъпът до услугата. Следва да потвърдиш телефонния си номер с кода, който ще получиш с SMS. При създаване на профила следва да се запознаеш с общите условия на доставчика на приложението и да ги приемеш.

АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ С ВКЛЮЧЕН ДОСТЪП ДО PLAY DIEMAXTRA

Ако достъпът до услугата PLAY DIEMAXTRA е включен в плана ти, можеш да активираш услугата по следния начин:

Отвори приложението MyTelenor и отиди на таб „Услуги“Там ще видиш списък на всички достъпни дигитални услуги. Намери PLAY DIEMAXTRA, избери го и натисни бутона Активирай.

ДОПЪЛНИТЕЛЕН ПАКЕТ ЗА ДОСТЪП ДО PLAY DIEMAXTRA

Ако си на абонаментен план с включени или добавени МВ, но достъпът до услугата PLAY DIEMAXTRA не е включен в него, можеш да активираш услугата PLAY DIEMAXTRA като допълнителен пакет по следния начин:

Отвори приложението MyTelenor и отиди на „Услуги“. Там ще видиш списък на всички достъпни дигитални услуги. Намери „PLAY DIEMAXTRA като допълнителен пакет“, запознай се с условията на пакета и натисни бутона Активирай.

След като си натиснал бутона Активирай, се регистрирай на play.diemaxtra.bg или в приложението PLAY DIEMAXTRA.

Сега трябва да отидеш на в приложението или в уеб страницата play.diemaxtra.bg, за да се регистрираш. Ако имаш съществуващ профил в PLAY DIEMAXTRA, имай предвид, че трябва да прекратиш абонамента, който плащаш за него, преди да започнеш да ползваш достъп до услугата през Теленор, както и да си направиш нова регистрация. Там трябва да използваш опцията за регистрация на абонат през оператор. След като си се регистрирал успешно, избери „Достъп за абонати през оператор“ от меню Абонаменти. Като начин на плащане избери „Абонамент от Теленор“. Ще бъдеш прехвърлен към страница на Теленор, където да въведеш телефонния номер, на който е активиран достъпът до услугата. Следва да потвърдиш телефонния си номер с кода, който ще получиш с SMS. При създаване на профила следва да се запознаеш с общите условия на доставчика на приложението и да ги приемеш. След като регистрацията ти е вече активна, в секция Моят профил можеш да направиш своите настройки относно Резултати и Стриминг.


Play DiemaXtra е онлайн услуга за видео стрийминг, която се предоставя от трето лице „Нова Броудкастинг Груп” АД. Във връзка с това, Теленор не носи отговорност за наличието на уебсайта или приложението, през които се предоставя услугата или на съдържанието в тях.

Потребителят няма право да разпространява услугата и съдържанието в нея на трети лица, в това число за каквито и да е търговски или публични цели, както и на търговски или обществени места.

Обща информация

Избери някои от нашите планове Тотал+, които предлагат възможност да ползваш услугата, като я активираш в позиция в плана. Или я активирай като допълнителен пакет.

Достъпът до услугата може да се използва на до 5 устройства. Съдържанието на PLAY DIEMAXTRA е достъпно едновременно само на до 2 регистрирани устройства.

Не, можеш да го инсталираш безплатно.

PLAY DIEMAXTRA е платформа, която дава достъп до големия спорт на компютър, мобилен телефон и таблет. Спортни събития на предпочитаното мобилно устройство или компютър в HD с отлично качество на изображението каналите DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2.

Приложението PLAY DIEMAXTRA за Android смартфони и таблети е налично в Google Play Store , за вашите HUAWEI телефони и таблети проложението е налично в HUAWEI AppGallery, а устройствата, използващи iPhone и iPad могат да го изтеглят от App Store.

„А“ група на българското първенство (Първа професионална футболна лига), „Б“ група на българското първенство (Втора професионална футболна лига), Национална купа на България по футбол (Купа на България), Английската Висша лига (Premier League), Купата на Футболната Асоциация (FA cup), Купа на Лигата на Англия (EFL/English Football League), Френското футболно първенство (Ligue 1), Купа на Лигата на Франция (Coupe de la Ligue), Немската футболна купа (German Football Cup), НБА (NBA), Формула 1 (Formula 1), Суперкупа на България по волейбол и волейболната Суперлига, Международни галавечери и срещи от професионалния бокс и други..

Съдържанието на PLAY DIEMAXTRA е еднакво във всички платформи..

В този случай има два варианта - можеш да активираш услугата като допълнителен пакет към абонаментния си план или пък да преминеш на някой от новите ни планове Тотал+, който включва позиция за достъп до дигитални услуги. Така ще можеш да ползваш услугата в позиция без допълнително заплащане за 6, 12 или 24 месеца без допълнително заплащане, в зависимост от абонаментния ти план, и на преференциална цена в позиция след това..

В раздел "Повече" можете да зададеш дали да виждаш резултатите от проведените мачове или не..

Разгледай списъка в "Събития". За улеснение, събитията могат да се филтрират по лига, първенство или турнир..

В "На живо" винаги може да откриете актуалните часове на излъчване. Достъпът до живото излъчване зависи от държавата, на чиято територия ползваш услугата..

Да, ако те присъстват в списъка със записи на мачове, налични за гледане..


Абонамент и плащане

Активация на Достъп през Теленор и регистрация на профил в услугата са задължителни, за да се получи достъп до наличното за гледане съдържание. Регистрация може да се направи както през мобилното приложение PLAY Diema Xtra, така и на play.diemaxtra.bg.

Да, през приложението MyTelenor можеш по всяко време да спреш подновяването на допълнителния пакет или да премахнеш услугата от позиция.

Ако планът ти включва достъп до позиции за дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна такава, а ако нямаш свободна позиция или пък искаш в нея да активираш друга услуга, можеш да я активираш като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане 6, 12 или 24 месеца, в зависимост от абонаментния ти план. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е безплатен, за да можеш да прецениш дали ти харесва.

Цена на отделни събития е: 1,99 лв. с ДДС за бронзово; 4.49 лв. с ДДС за сребърно; 6.49 лв. с ДДС за златно и 8.49 лв. с ДДС за платинено. Цените на отделните събития могат да се променят в зависимост от определянето на събитието за специално или промяна в тарифите на "Нова Броудкастинг Груп" АД.

Достъп от Теленор предоставя само достъп на живо до каналите DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 в PLAY Diema Xtra. Ако си пропуснал интересен мач, можеш да го закупиш като единично събитие и да го гледаш на запис до 7 дни от излъчването му.

Съдържанието на PLAY Diema Xtra е достъпно в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България. За цял свят са достъпни мачовете от Българските Футболни първенства и Купата на България.

Ако услугата е активирана в позиция през периода с допълнително заплащане, цената е 6.99 лв./месец, за договори сключени преди 30.06.2020. Ако актирираш услугата в позиция и си сключил договор след 30.06.2020, цената е 7.99 лв./месец.

Ако услугата е активирана в позиция и не я деактивираш при приключването на периода без допълнително заплащане, ще бъдеш допълнително таксуван месечно на преференциална цена, независимо дали си се възползвал от достъпа си до услугата, или не.

За целия период на договора няма да има промяна в сумата за месечния абонамент, ако не активираш услугата в рамките на първата или втората година.

Спри абонамента, който плащаш за PLAY DIEMAXTRA, сключи нов договор с Теленор за някой от плановете Тотал+, който включва позиции за достъп до дигитални услуги, или пък си я активирай като допълнителен пакет през приложението MyTelenor. След това следвай стъпките, описани в таб Вземи PLAY DIEMAXTRA.

Ако услугата е активирана като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на текущия период за ползване на пакета, за който е заплатено. Например, ако си заплатил достъп до услугата до 20 юни, а прекратиш подновяването на допълнителния пакет на 5 юни, ще продължиш да имаш достъп до съдържанието на услугата до 20 юни.
Ако услугата е активирана в позиция, деактивирането ѝ в позиция прекратява достъпа до нея веднага. Деактивация на услугата в позиция, преди да е минал месец от активацията ѝ, ще доведе до заключване на позицията и тя ще бъде означена като „недостъпна позиция“ до изтичане на този срок.

Ако не си активирал достъп до услугата в позиция през периода без допълнително заплащане, можеш да я активираш в позиция и през останалото време от твоя договор, срещу допълнително месечно заплащане на преференциална цена от 7,99 лв./месец.

Ако активираш услугата в позиция, можеш да я ползваш без допълнително заплащане за 6, 12 или 24 месеца, в зависимост от абонаментния ти план. След посочения период я ползваш на преференциална цена от 7,99 лв./месец в позиция.

Ако услугата е активирана в позиция и не я деактивираш при приключването на периода без допълнително заплащане, ще бъдеш допълнително таксуван месечно на преференциална цена, независимо дали си се възползвал от достъпа си до услугата, или не.

Спортните събития са достъпни за гледане до 7 дни от датата на излъчването им. Преди да закупиш събитие, моля, увери се, че записът ще е наличен, когато възнамеряваш да го гледаш.


Техническа информация

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Теленор трябва да има достъп до тези данни.

Може да споделяш съдържание на телевизора си чрез AirPlay или Google Chromecast.

Съдържанието се гледа в реално време и не може да бъде съхранено локално.

Качеството на видео стрийма варира според скоростта на интернет връзката, за да се избегне накъсване и влошаване на картината. При отлична свързаност видео стриймът е достъпен в HD качество (4500 kbps), а при слаба връзка може да се адаптира до 150 kbps.

При забравена парола, те съветваме да се свържеш с support@play.diemaxtra.bg, за да можеш да получиш съдействие възможно най-бързо.

За промяна на мейла, с който си регистриран, те съветваме да се свържеш с support@play.diemaxtra.bg, за да можеш да получиш съдействие възможно най-бързо.

Увери се, че скоростта на интернет свързаността отговаря на изискването. Ако не намираш отговор на своя въпрос, сме готови да съдействаме на телефон 123.

Необходима е стабилна интернет свързаност, която да е минимум 1 Mbit/s (5 Мbit/s за HD качество). Можете да провериш скоростта на интернет връзката на www.speedtest.net и да се увериш, че тя отговаря на изискването. Сваляне на файлове, браузване и т.н., докато гледаш, също може да се отрази на качеството. Провери минималните изисквания, за да си сигурен/а, че услугата ще работи безпроблемно на устройството.

За да можеш да гледаш съдържанието на PLAY Diema Xtra, освен активен достъп до услугата е необходимо да имаш свързано с интернет устройство, което да поддържа приложението.

Провери дали твоите устройства са сред тези, които поддържат PLAY Diema Xtra:


Android

Android Phones, Android Tablets (Android 4.4 или по-нова версия).

PLAY Diema Xtra не поддържа устройства, които са били подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

iOS

iPhone, iPad, Apple TV и през приложение Airplay (iOS 8 или по-нова версия).

Не се поддържат OC, подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

PC/MAC

Windows 7 with SP2 и по-нови версии
MAC OS X


Други

ChromeCast
Apple TV
• Airplay устройство