Мрежата е толкова голяма, колкото си я направиш ти

Мрежата е пълна с възможности. Вземи сега безплатен допълнителен пакет от 1 000 MB с 4G достъп, ако си на предплатен план.

Активирай бързо и лесно през приложението MyTelenor. Ето как:

1.отваряш мобилното приложение MyTelenor
2.избираш съответния банер с кампанията от раздел „Актуално“
3.и активираш безплатния пакет

Толкова лесно и ето 1 000 МВ с 4G достъп са твои. Наслади им се.

Период на кампанията: 22.02.2019 – 31.03.2019
Кампанията е валидна за всички клиенти на предплатени мобилни услуги на Теленор.

Активация

Допълнителният безплатен пакет “Добави 1 000 MB с 4G достъп” може да бъде активиран еднократно по всяко време в периода на кампанията. Достатъчно е да си клиент на Теленор на предплатен план, независимо дали имаш друг активен пакет за данни или включени МВ в предплатения си план. За да се възползваш от този допълнителен пакет с 1000 МВ 4G, трябва да имаш инсталирано приложението MyTelenor Bulgaria*, защото можеш да активираш пакета само през приложението.

*Приложението My Telenor е съвместимо с операционни системи iOS9 или по-нова версия iOS, Android 4.4 или по-нова версия Android и Windows 8.1 или по-нова версия

Безплатният допълнителен пакет започва да се изразходва преди наличните мегабайти или вече активните други допълнителни пакети за мобилен интернет.

Валиност

Пакетът “Добави 1 000 MB с 4G достъп” е еднократен и е валиден в рамките на 14 дни от датата на активация. Деактивира се след изчерпването на включените в него МВ или с изтичане на валидността му.

Условия за активиране

Този пакет е валиден за всички потребители на предплатени карти на Теленор, които си инсталират или вече имат инсталирано приложение MyTelenor Bulgaria на своя смартфон, и са регистрирани в него. Този пакет може да се активира еднократно само чрез приложението и само от територията на България, а може да се ползва споделено и в зона ЕС.
Необходимо условие, за да се активира този пакет, е потребителят на предплатена карта да има наличен кредит по предплатената си карта, както и неговата валидност да не е изтекла.

Условия за ползване

В случаите, в които потребителят има активни: описания по-горе пакет, така и друг закупен активен пакет за мобилен интернет, то трафикът за мобилен интернет започва да се изразходва първо от този допълнителен пакет.

Добре е да знаете, че активираните 1000 МВ от този пакет не се натрупват към наличните активни пакети с включени МВ, а също и неговата валидност не удължава валидността на наличните активни пакети с включени МВ.

В случаите, в които потребителят е в роуминг в зона ЕС и има друг активен пакет за мобилен интернет в роуминг в зона ЕС , то трафикът започва да се изразходва първо от включените МБ за роуминг в ЕС и едва след изчерпването им – от този допълнителен пакет.

След изчерпване на включените МВ или изтичане на валидността на пакета, таксуването на мобилен интернет се извършва според условията на ползвания предплатен план и приложимата към него ценова листа.

Минималното първоначално и последващо таксуване за включените в този пакет 1000 МB 4G е с точност до байт.

Този допълнителен пакет е валиден за мобилен интернет на максимално достижима скорост в България и за мобилен интернет в роуминг в зона Европейския съюз*.
За използване на 4G мобилен интернет в България или роуминг в зона Европейски съюз, е нужно клиентът да бъде в зоната на 4G покритие на съответния оператор в България или в зона ЕС, да ползва 4G съвместимо устройство, 4G съвместима SIM карта, и да отговаря на условията за ползване на 4G/LTE.
Във всички останали случаи ползването на мобилен интернет става чрез 2G/ 3G мрежата на съответния оператор.
Минималното първоначално и последващото тарифиране на данни в роуминг в зона Европейски съюз* и в България е 1KВ.
* Зона Европейски Съюз включва Австрия, Белгия, Великобритания, Гваделупа, Германия, Гибралтар, Гърция, Дания, Естония, Ирландия, Исландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Люксембург, Малта, Мартиника, Норвегия, Полша, Португалия, Реюнион, Румъния, о-в Сен Мартен, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Френска Гвиана, Холандия, Хърватия, Чешка Република, Швеция.