Наесен с песен

Настрой се на музикална вълна тази есен. Поръчай часовник MyKi Touch или Junior през октомври и го вземи в комплект с детски слушалки Celly KIDSBEAT с цвят по избор.

Детски часовник MyKi Touch

MyKi Touch е детски смарт часовник. С него детето ти ще расте и извън твоя пряк родителски контрол, като същевременно ти ще знаеш, къде точно се намира то.

2,99 лв./месец

39,99 лв. в брой
с план Джуниър 12.99

Детски часовник MyKi Junior

Часовникът MyKi Junior освен че показва времето, може да те свърже с детето когато поискаш. Вече е възможно не само да го чуеш, но и да го видиш в пълен блясък благодарение на новата функция за двупосочни видео разговори.

3,99 лв./месец

79,99 лв. в брой
с план Джуниър 12.99

Всяко MyKi Touch и Junior закупено до 29-ти октомври върви в комплект със свежи детски слушалки Celly KIDSBEAT с цвят по избор. Добави в количката промокода на предпочитания от теб модел.

BLUE

PINK

Предложението важи от 05.10.2020 до 29.10.2020 при закупуване или лизинг на MyKi устройство заедно със сключване на абонаментен план Джуниър 12,99 за 24 месеца.

Виж още за слушалките тук!

А ето и още няколко причини да направиш поръчка онлайн:

Безплатна доставка в цяла България

Безплатна доставка в цяла България

Услуга, готова за ползване

Ексклузивни оферти

Услуга, готова за ползване

Лесен отказ на поръчка

Сигурно онлайн плащане

Сигурно онлайн плащане
Често задавани въпроси

Като Регистриран потребител

Ако имаш регистрация в уеб портала My Telenor, можеш да използваш този профил, за да пазаруваш с Купи онлайн. Ако все още нямаш регистрация, можеш да си направиш докато пазаруваш.

Като Гост потребител

В случай че искаш да закупиш устройство без договор, можеш да избереш да пазаруваш без регистрация.
Ако си потребител на услугите на Теленор и телефонният ти номер е активен от поне 24 часа, можеш да се регистрираш като:
Изпратиш SMS с празен или произволен текст на номер 5005 (за потребители на мобилни услуги)
От своя фиксиран телефон избереш номер *123 и опция 3 от интерактивното меню (за потребители на фиксирани услуги)

След това можеш да въведеш своя телефонен номер и получената нова парола, за да активираш профила си.
Ако все още не си клиент на Теленор, можеш да пазаруваш без регистрация, като Гост потребител.

Можеш да платиш за поръчката си по един от следните начини:
Онлайн плащане с карта
Плащане при доставка – с наложен платеж на куриер

Имай предвид, че при избор да получиш поръчката си в магазин от нашата мрежа или получаване на устройство на лизинг с предплащане, е необходимо да заплатиш онлайн с карта.

Да. Онлайн магазинът на www.telenor.bg е с валиден SSL сертификат, издаден от GeoTrust и валиден до 02 юни 2020г, който подсигурява сигурна, криптирана връзка между потребителя и сайта на Теленор. За плащанията с банкова карта, Теленор използва услугите на Wirecard – международен платежен оператор, отговарящ на най-високите изисквания относно сигурността на вашите картови данни. Компанията е сертифицирана с най-високо ниво (Ниво 1) по PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) пред Mastercard и VISA. Данните за картите не се съхраняват в приложенията на Теленор, а директно се предават на сървърите на платежния оператор, като комуникацията е защитена посредством SSL криптиране. Веднъж въведени, данните за банковата карта се токенизират, а реалните данни биват съхранени на надеждни сървъри, които не са достъпни през интернет връзка. В допълнение, всички потребители, които са активирали 3D security за техните банкови карти, могат да ползват допълнителната защита при онлайн плащанията в Купи Онлайн.

Можеш да получиш поръчката си по два начина:
Доставка до избран от теб адрес на територията на страната
Доставка до избран от теб магазин на Теленор

Срокът зависи от посочените начин на доставка и адрес. Ще получиш своята поръчка в рамките на от 2 до 7 работни дни. Докато правиш своята поръчка, ще те информираме за срока в твоето населено място.

В случай че решиш да се откажеш от поръчката си, можеш да го направиш в 14-дневен срок от датата, на която си я получил.

Бърз и лесен начин за отказ на поръчката е да използваш електронния формуляр, достъпен от детайлите за поръчката ти. Можеш да го намериш:
Ако имаш регистрация на уеб сайта – в детайлите към поръчката ти в „Моя профил“,
Ако нямаш регистрация на уеб сайта – през линка, който сме ти изпратили с детайлите за поръчката ти по имейл.
Можеш да използваш и получения стандартен формуляр за отказ.

Офертата важи от 05.10.2020 до 29.10.2020 или до изчерпване на количествата за частни клиенти. Предложението за включени детски слушалки важи при закупуване на MyKi устройство заедно със сключване на 24-месечен договор за мобилни услуги на план Джуниър 12,99.