БЕЗПЛАТНО ANDROID ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА КЛИЕНТИТЕ НА РОУМИНГ ПАКЕТИТЕ GLOBUL TRAVEL&SURF

Вие сте тук

БЕЗПЛАТНО ANDROID ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА КЛИЕНТИТЕ НА РОУМИНГ ПАКЕТИТЕ GLOBUL TRAVEL&SURF

Всеки частен и корпоративен клиент на GLOBUL, притежаващ телефон с операционната система Android, вече може да изтегли специалното безплатно приложение GLOBUL Travel&Surf.

Приложението позволява на потребителя бързо и лесно да се информира за текущото потребление на своя роуминг пакет Travel&Surf директно на екрана на мобилния си телефон, а частните клиенти на GLOBUL могат и да закупуват нови роуминг пакети Travel&Surf.

Всеки потребител може да изтегли приложението GLOBUL Travel&Surf от Android Market. Ползването на приложението е безплатно за всички клиенти, използващи роуминг пакет Travel&Surf, независимо дали се намират в България или в страните, за които са валидни пакетите.

Пакетите Travel&Surf предлагат мобилен интернет в роуминг на най-ниските цени на българския пазар. Абонатите на GLOBUL могат да изберат предпочитания от тях дневен или седмичен пакет за мобилен интернет в роуминг, в зависимост от дестинацията на своето пътуване и очакваното потребление. Потребителите, които желаят да активират пакет Travel&Surf могат да направят това както от България, така и в чужбина като наберат безплатно *105# и натиснат бутона за набиране на своя телефон, след което да изберат желаната опция от менюто.

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.