Информация за роуминг услуги и международни обаждания с Великобритания от 1 януари 2021 г.

Вие сте тук

Информация за роуминг услуги и международни обаждания с Великобритания от 1 януари 2021 г.

Във връзка с изтичането на преходния период след официалното излизане на Великобритания от Европейския съюз и постигнатото споразумение, информираме своите клиенти, че към момента за клиентите на Теленор не се предвиждат промени в цените за ползване на роуминг услуги във Великобритания от 1 януари 2021 г.

Както и до сега клиентите на оператора ще ползват роуминг услуги за Великобритания при условията и цените, валидни за „Зона ЕС“. Клиентите на Telenor ще бъдат уведомени в срок от минимум тридесет дни при настъпване на евентуална промяна.

Пълна и актуална информация за цените и условията за използване на услугите в роуминг е достъпна в сайта на Теленор тук.

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.