Клиентите на Теленор се разплащат дигитално и печелят награди

Вие сте тук

Клиентите на Теленор се разплащат дигитално и печелят награди

Всички клиенти на Теленор, които се възползват от дигитално плащане и презареждане чрез карта в приложението MyTelenor в периода от 15 януари до 15 март могат да спечелят и мегабайти. По този начин те спестяват време и си осигуряват удобството да заплатят от комфорта на дома си, а в допълнение и да играят за бонус мегабайти от Теленор.

През приложението MyTelenor – бързо, лесно, удобно, от всякъде и по всяко време клиентите на телекома могат само с няколко клика да заплатят своите задължения. След успешно плащане или презареждане с карта, клиентите ще имат възможност да спечелят бонус мегабайти.

Приложението MyTelenor предлага изцяло обновени разплащания с дебитна или кредитна карта, като клиентите могат с няколко клика да платят своята сметка, сметката на друг клиентски номер или да заредят номер, използващ предплатените услуги на оператора. Всички потребители имат достъп до пълната история на своите успешни и неуспешни плащания в секция „История“. При плащане на сметка през MyTelenor информацията за статус на фактурата се обновява в реално време.

MyTelenor e безплатно приложение на Теленор за Android и iOS, което позволява на клиентите на Теленор да следят своето потребление и разходи, да заплащат своите месечни сметки и да активират различни услуги. Всички ползватели на приложението могат също да проверяват фактурите си до шест месеца назад, да свалят като PDF подробна разпечатка на своето потребление, да открият най-близкия до тях магазин на Теленор, както и множество други услуги.

Теленор непрестанно добавя нови функционалности и прави подобрения в дизайна на MyTelenor, които осигуряват по-добро потребителско изживяване, както и значително по-лесна навигация и е част от ориентираната към клиента политика на предоставяне на свобода на избор и гъвкавост на клиентите на оператора.

Пълна информация за MyTelenor и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на www.telenor.bg , чрез обаждане на кратък номер 123, както и във всички магазини на оператора.

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.