Неограничени национални минути и мобилен интернет към Facebook и WhatsApp с новите планове Нонстоп от Теленор

Вие сте тук

Неограничени национални минути и мобилен интернет към Facebook и WhatsApp с новите планове Нонстоп от Теленор

Клиентите на новите абонаментни планове Нонстоп от Теленор ще разполагат с неограничени национални минути за разговори, както и с неограничен достъп до най-популярните социални мрежи Facebook и WhatsApp. Освен това, те ще могат да се възползват от безплатни SMS-и в мобилната мрежа на Теленор.

В зависимост от избрания план, клиентите на Нонстоп ще получат също така минути за международни разговори в Зона 1 и роуминг в ЕС, както и голямо количество MB на максимална скорост, за да общуват свободно и без ограничения.

Абонаментните програми Нонстоп са специално създадени, за да предложат на клиентите на оператора още повече възможности за мобилна комуникация и споделяне на съдържание в социалните мрежи.

Клиентите, които изберат Нонстоп 39.99, ще разполагат с неограничени минути към всички национални мрежи, 200 минути за международни разговори в Зона 1 и още 200 минути за роуминг в ЕС, както и с 3 000 MB мобилен интернет на максимална скорост на месец и неограничен достъп до Facebook и WhatsApp срещу месечна такса от 39,99 лв.

Абонаментен план Нонстоп 69.99 предлага 10 000 MB, 200 минути за международни разговори в Зона 1, 1000 минути за разговори в роуминг в ЕС, както и неограничени национални минути и неограничен достъп до Facebook и WhatsApp срещу месечна такса от 69,99 лв.

Новите планове на Теленор са валидни за частни и корпоративни клиенти на оператора, както и за настоящи клиенти, които подновят своя договор.

Повече информация за абонаментните програми Нонстоп е налична на официалния уебсайт на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане до 123, както и във всички магазини на компанията и официалните партньори.