Специални оферти в онлайн магазина на Теленор за януарските имени дни

Вие сте тук

Специални оферти в онлайн магазина на Теленор за януарските имени дни

Специални празнични предложения ще очакват клиентите на Теленор по повод имените дни през януари. Само в онлайн магазина на Теленор за периода от Йордановден, 6 януари, до Атанасовден, 18 януари, всеки ще може да открие промоционални условия за избрани модели телефони и смарт устройства. Страхотна идея за подарък. Можете да зарадвате своите близки и приятели с изненада, която да закупите бързо, лесно и удобно, само с няколко клика и на наистина изгодна цена.

Януари е един от месеците в годината с най-много имени дни, а празнуващите българи са стотици хиляди. В първия месец от годината имениците празнуват на Васильовден, Йордановден (Богоявление), Ивановден, Антоновден и Атанасовден, като имен ден имат и Теодосий, Татяна, Евтим, Максим и Григор. Честитим на всички именици.

Пълната информация за специалните предложения ще бъде видима за всеки клиент, влязъл в онлайн магазина на Теленор с потребителско име и парола. Посещавайки редовно сайта на Теленор имате възможност да бъдете сред първите, възползвали се от най-изгодните онлайн предложения за устройства и аксесоари.

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.