Стажантската програма на Теленор започна

Вие сте тук

Стажантската програма на Теленор започна

Стажантската програма на Теленор официално стартира. На 2 ноември беше поставено официалното начало на петото издание на стажантската програма Hub by Telenor, в която тази година участват общо 10 младежи.

Новите участници в програмата бяха посрещнати в компанията лично от главния изпълнителен директор Джейсън Кинг, както и от главния директор „Хора и култура“ Галина Чулева. Новите стажанти ще заемат позиции в различни бизнес направления, сред които „Маркетинг“, „Търговия“, „Финанси“ и „Технологии“.

“В тези динамични времена, когато много бизнеси в страната и по света изпитват може би едно от най-трудните предизвикателства, ние решихме да запазим стажантската си програма и дадем професионален шанс на младите хора в България. Това наше действие е доказателството, че двигател на успеха ни е постоянното инвестиране в екипа на Теленор, развитието и реализацията му. Стремежът да предоставяме ежедневно най-доброто за своите служители и клиенти е това, което утвърждава компанията ни като водещ избор за работодател в страната“, каза Галина Чулева, главен директор „Хора и култура“ в Теленор.

Повече от 600 младежи кандидатстваха за участие в тазгодишното издание на стажантската програма Hub by Telenor. Програмата дава шанс на 10 избрани участници да работят и да развиват професионалните си умения в реална бизнес среда.

Стажът в Теленор е с продължителност от 12 месеца, като в това време младежите получават ценен практически опит като част от екипите на проекти, развивани в компанията. В рамките на програмата за всеки стажант ще бъде изготвен индивидуален план за развитие, съобразен с реални бизнес и стратегически цели. По време на стажа участниците ще имат възможност да се включват и в различни инициативи, обучения и събития, подготвени специално за тях, те също така получават всички придобивки, достъпни за служителите на компанията.

За петте години на провеждането й в програмата са участвали над 50 стажанти, повече от половината от които са назначени на постоянен договор в компанията след приключване на стажа.

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.