Теленор България награди отличници от Технически университет – София

Вие сте тук

Теленор България награди отличници от Технически университет – София

По време на тържествена церемония за връчване на дипломи в университета Богдан Динев, директор „Техническа стратегия и инженеринг” покани завършващите студенти да се присъединят към екипа на компанията.

Богдан Динев, директор „Техническа стратегия и инженеринг“ в Теленор България беше официален гост на традиционната церемония в Технически университет – София по връчване на дипломите на завършващите бакалаври и магистри.

„Телекомуникациите, които са сред водещите сектори в България, са на много високо ниво не само в Европа, но и в свтовен мащаб. А това, смело мога да кажа, че се дължи именно на инженери като вас, на младите специалисти, които Технически университет – София подготвя“, сподели Динев и пожела успех, кураж и любопитство на всички, на които им предстои да направят своите първи крачки в професионалния си път. Той отправи и официална покана, както към настоящи, така и към вече бившите студенти, именно тези, изключително важни стъпки, те да направят с Теленор България и да вземат участие в предстоящото издание на стажантската програма Hub by Telenor. Самият той е възпитаник на ТУ София и е сред първите, които се възплзват от тази възможност. Така през 2006 година започва работа в оператора като инженер радиочестотно планиране.

За постигнатите отлични успехи по време на обучението си двама магистри (сребърните медалисти Красимир Вачев и Десислава Николова) и двама бакалаври (златният медалист Стоян Маджиров и Радостина Петкова) получиха персонални поздравления и подарък.

Поздрав към бакалаври и магистри отправи и Никола Чакъров, директор „Операции“ в ЦЕТИН България, компания която предлага на българския пазар телекомуникационни и инфраструктурни услуги от световна класа. В партньорство с Теленор България двете компании не веднъж са отличавани с престижния сертификат Best in Test за качество на мрежата на международната компания за измерване на мобилни мрежи umlaut.

Сътрудничеството между Теленор България и Технически университет – София датира от 2004 година.

Водещата възможност, която телекомът предоставя на младите хора да започнат проферсионалната си реализация и да трупат опит с доказани професионалисти в разнородни бизнес сфери е ежегодната стажантска програма Hub by Telenor. Това, което я отличава, е че стажът е с продължителност една година и участниците работят наравно със своите колеги. До момента своеобразната школа са преминали около 60 стажанти, а много от тях са поканени да останат в екипите, в които са работели. Стартът на тазгодишното издание предстои да бъде обявен в началото на август.

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.