Теленор България определи Владислав Димитров за старши съветник „Развитие на фиксирани услуги“

Вие сте тук

Теленор България определи Владислав Димитров за старши съветник „Развитие на фиксирани услуги“

Теленор България определи Владислав Димитров за старши съветник „Развитие на фиксирани услуги“, считано от днес, 13 юли.

Той ще ръководи екипа, отговорен за развитието на фиксирани услуги - включително процеси, свързани с мрежова и ИТ стратегия, проектиране, тестване, внедряване, партньорства, управление на доставчици, ефективна работа и експлоатация на фиксирани услуги.

Владислав Димитров има повече от 17 години опит в телекомуникационния сектор в областта на планирането на мрежата, изграждане и оптимизация, включително три години в Теленор България като старши инженер оптимизация до 2007 г. На последните си позиции той отговаря за управлението на архитектурата на мрежата и услугите, планиране и изпълнение на проекти за фиксирани и мобилни мрежи.

Владислав притежава магистърска степен по телекомуникации и сертификат за управление на проекти (PMP).

„Владислав Димитров има богат опит в телекомуникационната индустрия, включително практически такъв във воденето на комплексни проекти. Вярвам, че той ще има важна роля в дизайна и изпълнението на нашата стратегия за фиксирани услуги и ще бъде ценно допълнение към екипа”, каза Спас Велинов, главен директор „Технологии“ на Теленор България.

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.