Теленор България спечели шест награди от Career Show Awards

Вие сте тук

Теленор България спечели шест награди от Career Show Awards

Теленор спечели шест награди на Career Show Awards 2020. Компанията беше отличена с две златни награди в категориите „Стратегия за толерантност и приобщаване“ и „Зелени практики“, две сребърни награди в категориите „Най-добър работодател – телекомуникации“ и „Стратегия за управление на кризи“ и две бронзови награди „Използване на технологии в HR” и “Иновации в подбора на кадри“.

Златните награди са присъдени за програмата за професионално развитие на хора с увреждания Open Mind , чието шесто издание започна в края на миналия месец, а в началото на ноември компанията сподели опита си с представители на отговорния бизнес. С най-високата златна награда бяха отличени и устойчивите зелени практики на телекома, обединени от посланието „Зеленото ДНК на Теленор“.

Със сребро бяха отличени цялостната стратегия на Теленор като отговорен работодател, както и стратегията за справяне с кризата с COVID-19.

Мобилното приложение за дигитализация на вътрешните процеси и новини Digital Office и стажантската програма Hub by Telenor пък бяха отличени с бронзови награди.

„Теленор България е лидер в сектора по отношение на инвестициите в технологии и иновации, но и по отношение на професионалното и личностно развитие на служителите и правенето на отговорен бизнес. За нас е изключително признание да бъдем отличени за дългосрочните си и устойчиви усилията във всички области на бизнеса и управлението. Това признание показва, че допринасяме за развитието на обществото и човешкия капитал в страната, като в същото време продължаваме да предоставяме по безупречен начин висококачествени и иновативни услуги и по-добра свързаност всеки ден“, каза Галина Чулева, главен директор „Хора и култура“ на Теленор България.

Career Show Awards е изцяло онлайн конкурс, който отличава най-добрите практики в привличането, задържането и развитието на служителите и награждава най-успешните стратегии в сферата на работодателската марка в България. В изданието на конкурса през 2020 г. са подадени общо 326 кандидатури от разнообразни компании.

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.