Теленор подарява до 30 000 МВ безплатен интернет на максимална скорост

Вие сте тук

Теленор подарява до 30 000 МВ безплатен интернет на максимална скорост

Това лято, Теленор подарява на клиентите на своите абонаментни планове за мобилни услуги до 30 000 МВ безплатен мобилен интернет.

От днес до 31 август 2018 г., частните и корпоративните клиенти на абонаментните планове за мобилни услуги на Теленор (с изключение на абонатите на план Интернет по мярка) могат да активират до три безплатни пакета от по 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост.

Активирането на пакетите с безплатни МВ е възможно само чрез специалния банер в мобилното приложение MyTelenor и само от територията на България, но пакетите могат да се ползват както в страната, така и в роуминг в Зона ЕС.

След активация на пакет от безплатни мегабайти, той е валиден за ползване до следващия отчетен период и изчерпването на МВ от него започва след изчерпването на включените в абонаментния план МВ на месец и изразходването на друг активен допълнителен пакет за мобилен интернет, ако има такъв. След изчерпване на предоставените МВ потребителят ползва мобилен интернет според условията по абонаментния си план.

Повече информация за това и за други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg , чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.