Теленор предлага отстъпка до 150 лева при закупуване на смартфони и аксесоари

Вие сте тук

Теленор предлага отстъпка до 150 лева при закупуване на смартфони и аксесоари

До 150 лв. отстъпка при покупка над 20 избрани модела смартфони и повече от 30 модела аксесоари ще могат да получат клиентите на Теленор между 16 и 29 ноември.

Всички нови и съществуващи абонати на оператора, които сключат двугодишен договор за абонаментен план Тотал, могат да закупят в брой или да сключат договор за лизинг за нов смартфон от избраните модели с до 150 лева отстъпка. Някои от устройствата, които могат да бъдат закупени с отстъпка са iPhone X 256 GB, Samsung Galaxy Note8, Huawei Mate 10 Pro , Nоkia 8 Sirocco, Xiaomi Mi 8 64GB , Xperia XZ2 Premium Dual и др.

Тези и други модели, включени в промоционалното предложение, са налични и с възможност за услугата UPGRADE, при подписване на двугодишен абонаментен договор за план Тотал и получаване на устройството на лизинг за същия период.

Сред аксесоарите, които могат да бъдат закупени с до 150 лв. отстъпка в брой са смарт-часовници като Samsung Galaxy Watch 46mm, Huawei Watch 2, сферичната камера Samsung Gear 360 , очила за виртуална реалност Hоmido V2, Google Home minispeaker, както и избрани модели фитнес гривни, слушалки, калъфи и протектори за телефони. Част от включените в промоцията аксесоари могат да бъдат получени и на допълнителен лизинг, като отстъпката важи и в този случай и се разделя пропорционално на лизинговите вноски.

При закупуване на устройства и аксесоари в рамките на промоцията могат да бъдат използвани и ваучери, получени чрез услугата Върни и вземи. Услугата позволява на потребителите да върнат стари смартфони и да получат тяхната остатъчната стойност под формата на ваучер за покупка на нови устройства и аксесоари в магазините на Теленор.

Повече информация за това и за други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.