Теленор първи предлага смарт часовниците TicWatch

Вие сте тук

Теленор първи предлага смарт часовниците TicWatch

Теленор е първият и единствен оператор, който започва да предлага смарт часовниците TicWatch в България.

От днес, 19 февруари, в магазинната мрежа и онлайн магазина на телекома са налични три модела на смарт часовниците – флагманът TicWatch Pro 3 GPS, TicWatch C2+ и TicWatch E2.

Устройствата са представители на различен клас, а разнообразието им от функционалности дава възможност на клиентите на Теленор да изберат модела, който отговаря в най-голяма степен на личните им предпочитания и начин на живот.

Флагманът TicWatch Pro 3 GPS е първият WearOS смарт часовник, снабден с мощния Qualcomm Snapdragon 4100 чипсет. Уникална негова характеристика е комбинацията от два дисплея, разположени един върху друг - 1.39" AMOLED дисплей и изключително икономичен, прозрачен LCD-монохромен дисплей върху него. Вторият екран е постоянно видим и предоставя основна информация за час, дата, крачки, ниво на батерията. Мощната 577mAh батерия осигурява повече от 72 часа работа в смарт режим и невероятните 45 дни в икономичен режим. TicWatch Pro 3 GPS е с инсталиран Google Play Store, което дава възможност на притежателите му да инсталират допълнителни приложения чрез WiFi или чрез Bluetooth, използвайки връзката на смартфона си. TicWatch Pro 3 GPS има и вграден микрофон, който дава възможност за провеждане на разговори директно от часовника чрез Bluetooth.

TicWatch C2+ е изключителна комбинация от богата WearOS функционалност и стилна визия на класически часовник - носител е на награди за дизайн като Reddot и World Design Guide. Има 1.3" AMOLED дисплей, а 1GB RAM и 4GB ROM гарантират бързина и достатъчно памет за различни приложения. TicWatch C2+ притежава функционалности, важни за ежедневието, като проследяване на активностите и здравословното състояние, както и възможността за безконтактни плащания. Теленор ще го предлага в три цвята - Rose Gold, Platinum, Onyx Black.

TicWatch Е2 е най-бюджетният модел от серията, базиран на WearOS. Снабден е с 1.39" AMOLED дисплей с резолюция 400x400 пиксела. Разполага с вграден GPS, Bluetooth, WiFi, 512MB RAM и 4GB ROM, клас водоустойчивост IP68 и батерия с капацитет 415mAh.

Производител на марката TicWatch е компанията Mobvoi, смятана за една от най-бързо развиващите се в сферата на разработки с изкуствен интелект и приложението им в потребителската електроника.

Всички модели TicWatch ще се предлагат в магазинната мрежа на Теленор, както и онлайн на www.telenor.bg . Часовниците могат да бъдат закупени както с план Тотал+, така и в брой или на лизинг.

Цената на лизинг с план Тотал+ на TicWatch Pro 3 GPS е 22,19 лв./мес. с ДДС, а с план Тотал+ и в брой – 483,99 лв. с ДДС.

Цената на TicWatch C2+ с Тотал+ на лизинг е 15,09 лв./мес. с ДДС, а със същия план, но в брой - 327,99 лв. с ДДС.

ТicWatch E2 също може да бъде закупен с Тотал+ на лизинг на цена 12,79лв./мес. с ДДС, както и със същия план и в брой на цена 278,99 лв. без ДДС.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на www.telenor.bg , чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.