Теленор с отличие „Инвеститор в околната среда“ от Български форум на бизнес лидерите

Вие сте тук

Теленор с отличие „Инвеститор в околната среда“ от Български форум на бизнес лидерите

Теленор България получи отличие в категория „Инвеститор в околната среда“ на Годишните наградите за отговорен бизнес 2020 на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Наградите са традиционна инициатива на БФБЛ, която отличава добрите практики и съществения принос на частния сектор към опазването на природата, развитието на човешкия капитал, образованието и цялото общество.

За 2020 година, която стана по-известна като „годината на Covid кризата“, 78 компании са подали общо 111 проекта в шестте категории на конкурса. При тази оспорвана надпревара, Теленор печели в единствената „зелена“ категория, като наградата е двойна, тъй като БФБЛ осигурява и възможността на спечелилите в тази категория да се явят и на авторитетните Европейски бизнес награди за околна среда, на които е координатор за България.

„Наградата „Инвеститор в околната среда“ е изключително ценна и тя принадлежи на екипа на Теленор България, който ежедневно работи за дигиталното бъдеще на България и по този начин прави възможни устойчивите екологични практики, които подкрепя от години. Наградата приемаме като стимул да продължим да инвестираме и да надграждаме своята социално-отговорна политика за опазване на околната среда“, каза Вилиана Станева, експерт „Корпоративни комуникации и социална отговорност“ в Теленор България, която получи отличието по време на официалната церемония по връчване на наградите.

Престижното отличие е резултат от дългосрочната стратегия за устойчиво развитие на Теленор България, насочена към непрекъснатото минимизиране на отпечатъка на компанията върху околната среда. Теленор прилага устойчиви политики с екологична насоченост, чрез които, освен че се грижи за природата и природните ресурси, цели да повишава информираността и екологичната култура на служителите си и тяхното ангажиране със зелени идеи. Стремежът на Теленор е да развива бизнеса си по устойчив и прозрачен начин, като се фокусира върху създаването на инициативи и партньорства, които носят добавена стойност в дългосрочен план за клиенти, партньори, служители и за цялото общество.

Повече информация за политиките и практиките, част от стратегията за устойчиво развитие на Теленор България, е достъпна в годишните Доклади за устойчиво развитие, които компанията оповестява публично от 2010 г.

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.