Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов Smart TV на Sony очаква клиентите в Теленор

Вие сте тук

Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов Smart TV на Sony очаква клиентите в Теленор

Теленор предлага Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов смарт телевизор Sony. Двете устройства са налични в бъндъл пакет, кампанията за който продължава до края на март и от която могат да се възползват всички частни и бизнес клиенти на телекома.

Осемядреният Qualcomm® Snapdragon™ 665 Mobile Platform процесор и изтънченият дизайн превръщат Sony Xperia 10 II в идеалния инструмент, с който да бъде уловено ежедневието и важните моменти. Целият корпус на телефона е обвит в Gorilla Glass 6 стъкло. Допълнителният рейтинг IP65/68 означава, че устройството успешно издържа на прах и намокряне.

Тройната камера на Xperia 10 II с изкуствен интелект разпознава различни сценарии на заснемане, гарантирайки отлично качество. Телефонът е с 12MP широкоъгълна камера и с 8МР телефото обектив. 4K запис на видео и стабилизираща SteadyShot функция правят видеата на Xperia 10 II плавни и без разклащане на картината.

За цялостно дигитално изживяване специалната кампания на Теленор предлага Xperia 10 II в комплект със смарт телевизора SONY 43” FHD Smart TV. Устройството осигурява Full HD качество на картината. Функцията Smart Plug and Play дава възможност за безпроблемно и лесно прехвърляне от телефона на телевизора, а ClearAudio+ осигурява кристално чист звук.

Телевизорът предлага и удобна връзка с интернет и изведен YouTube бутон на дистанционното за още повече функционалност, правейки сърфирането наистина комфортно.

Кампанията за закупуване на Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов смарт телевизор Sony важи при покупка в брой или вземане на пакета от двете устройства на лизинг.

Цената при закупуване на устройствата с план Тотал+ 52,99 лв. за 24 месеца в брой е 969,99 лв. с ДДС, а на лизинг за 24 месеца - 49,99 лв. с ДДС на месец.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на https://telenor.bg/ , чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.