AMAZFIT GTS 2

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН
1. Избери цвят:

Цена в брой за AMAZFIT GTS 2 Desert Gold

Цени на лизинг за AMAZFIT GTS 2 Desert Gold

AMAZFIT GTS 2 Desert Gold
324,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Amazfit GTS 2 1,65 инча AMOLED дисплей с висока резолюция (348 x 442) Различен дизайн за твоя циферблат Провеждане на разговори директно от часовника 90 вградени спортни режима с интелигентно разпознаване Измерване на сърдечен ритъм и стрес мониторинг Измерване на нивото на кислород в кръвта (сатурация) Мониторинг на качеството на съня Жизненоважни, ежедневни функции в готовност 3GB вградена памет за съхранение на музика 5 ATM водоустойчив – придружава те дори под вода
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
12,89
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
Android 5.0 или iOS 10.0 и по-нови, Приложение Zepp
Функции
Features: 

Amazfit GTS 2 - Където стилът среща здравето
3D извит без рамков дизайн, проследяване на здравето и фитнес тренировките, съхранение и възпроизвеждане на музика, както и дълъг живот на батерията.


• 1.65 инча AMOLED дисплей с висока резолюция (348 x 442 PPI) и ясни и наситени цветове

• Устойчив на надраскване и износване дисплей с карбоново покритие

• 3 цвята по избор
Вдъхновени от природата, дизайнерите на Amazfit GTS 2 заемат елементи от полунощ (черен), мотиви от тропическа гора (сив) и пустиня (златен)

• Различен дизайн за твоя циферблат
Носи красотата си на китката. Избери от широка гама циферблатни теми, така че да си винаги в стил
Възможност за винаги включен дисплей

• Провеждане на разговори директно от часовника
Благодарение на вградения микрофон и говорител може да използваш GTS 2 за провеждане на разговори, чрез Bluetooth свързаност към смартфона

• 90 вградени спортни режима с интелигентно разпознаване*
Активирай един от 90-те спортни режима, от които се нуждаеш и след като упражнението приключи, часовникът ще изготви съответен аналитичен отчет, който също се вижда в мобилното приложение, за да ти помогне непрекъснато да подобряваш плана си за упражнения. Интелигентното разпознаване на спортни режими също премахва необходимостта от ръчен избор на режим, така че часовникът винаги е готов за действие.
*Интелигентното разпознаване включва 5 спортни режима: бягане на открито, бягаща пътека, ходене, колоездене на открито, плуване в басейн

• Измерване на сърдечния ритъм
Amazfit GTS 2 разполага с прецизен 24-часов мониторинг на сърдечната честота, покриващ зоните на сърдечния ритъм и предоставящ предупреждения, когато пулсът ти е необичайно повишен

• Измерване на нивото на кислород в кръвта (сатурация)
SpO2 е основен показател за човешкото здраве. Ето защо Amazfit GTS 2 въвежда функция за измерването му. Когато се занимаваш с продължителен умствен труд, маратон или правиш интензивни упражнения на открито, можеш да тестваш нивото на SpO2, да получиш по-добро разбиране на физическото си състояние и да поддържаш здравето си под контрол.

• Мониторинг на качеството на съня
Добрият сън е основен приоритет в съвременния свят. Следователно, Amazfit GTS 2 поддържа задълбочен мониторинг на съня, който може по-точно да определи етапа на сън (лек сън, дълбок сън, периоди), да следи състоянието на съня и да предоставя качествен анализ и предложения за подобрение му

• Стрес мониторинг
Стресът е основната причина за много здравословни проблеми. С GTS 2 можеш да провериш къде се намира твоето лично ниво на стрес - от спокойно, нормално, средно или високо

• Офлайн гласов асистент*
Чрез гласови команди може да включваш различни спортни режими или да следиш сърдечния си ритъм
*Гласовият асистент поддържа само гласови команди на английски език.

• 3 GB вградена памет за съхранение на музика
Може да прехвърлиш любимите си песни и да слушаш на своите безжични слушалки, свързани директно към часовника

• Дълъг живот на батерията с едно зареждане
7-дневен живот на батерията*
*Животът на батерията може да варира в зависимост от настройките, условията на работа и други фактори. Така че действителният резултат може да се различава от лабораторните данни.

• Водоустойчив до 50 метра

• Вградени сензори за движение, въздушно налягане, ускорение, жироскоп, геомагнитен сензор, околна светлина

• Каишка материал: силикон с ширина 20 мм

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 5.0
WLAN 2.4GHz
Батерия
Battery: 
246 mAh
Дълъг живот на батерията с едно зареждане - 7-дневен живот на батерията*
*Животът на батерията може да варира в зависимост от настройките, условията на работа и други фактори. Така че действителният резултат може да се различава от лабораторните данни.
Съдържание
Weight: 
24.7 g (без каишка)
Dimensions: 
42.8 х 35.6 х 9.7 мм (без каишка)
eSim: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.