AMAZFIT Neo

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН
1. Избери цвят:

Цена в брой за AMAZFIT Neo Orange

Цени на лизинг за AMAZFIT Neo Orange

AMAZFIT Neo Orange
99,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Amazfit NEO Изключително дълъг живот на батерията - 28 дни* с едно зареждане Измерване на сърдечния ритъм 24 часа в денонощието, осигурявайки мониторинг Спортувай с Amazfit Neo - поддържан от BioTracker ™ PPG сензор3 Never miss a notification Винаги включен дисплей, 24/7 - Amazfit Neo Водоустойчив до 50 метра
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
3,99
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
Android 5.0 или iOS 10.0 и по-нови, Приложение Zepp
Функции
Features: 

Amazfit Neo e перфектната комбинация от класически дизайн, стил и функционалност на достъпна цена.

• Изключително дълъг живот на батерията с едно зареждане
28 дни* с едно зареждане
*Животът на батерията може да варира в зависимост от настройките, условията на работа и други фактори. Действителният резултат може да се различава от лабораторните данни.

Измерване на сърдечния ритъм
Снабден с BioTrackerTMPPG сензор 3, Amazfit Neo може да следи сърдечната ти честота 24 часа в денонощието, осигурявайки мониторинг на пулса в реално време, за да ти помогне да разбереш по-добре здравословното си състояние и да те предупреди, когато сърдечният ритъм е извън норма

• Мониторинг на съня
Amazfit Neo без усилие следи качеството на съня ти. След като се синхронизира с приложението, можеш да прегледаш различните етапи и качеството на съня си. Помага ти да получиш по-ясно разбиране за своите модели на сън и необходими етапи за подобряване на качеството му

• Спортувай с Amazfit Neo
Поддържан от BioTracker ™ PPG сензор и мощни алгоритми, Amazfit Neo помага за проследяване на твоите упражнения. Избери от различните спортни режими и виж различни спортни отчети чрез приложението

• Известия за обаждания и съобщения

• Измерване на изминати крачки и изгорени калории

• Винаги включен дисплей, 24/7
Amazfit Neo разполага с винаги включен дисплей. Той е енергийно ефективен и ти позволява да виждаш екрана ясно дори и при ярка светлина

• Водоустойчив до 50 метра

• Екран - 1.2" STN черно-бял дисплей

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 5.0 BLE
Батерия
Battery: 
160 mAh литиево-йонна полимерна батерия
28 дни* с едно зареждане
*Животът на батерията може да варира в зависимост от настройките, условията на работа и други фактори. Действителният резултат може да се различава от лабораторните данни.
Съдържание
Weight: 
32 г
Dimensions: 
40.3 х 41 х 11.7 мм (без каишката)
eSim: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.