BEATS BeatsX Wireless слушалки

Назад

Вие сте тук

Разопакован аксесоар с 24 месеца гаранция

Виж повече
Изчерпан
ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

BEATS BeatsX Wireless Earphones

До момента си избрал:

BEATS BeatsX Wireless Earphones
129,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
удобни слушалки BeatsX дизайн

Не ги усещаш на врата, потапяш се в звука

Слушалките BeatsX са изключително леки и лесни за ползване. Докато ги носиш, не ги усещаш изобщо. Само слушаш. Тапите стоят стабилно в ушите ти, а щом не ги ползваш, се събират компактно една до друга, заради малките магнитчета в конструкцията им. Благодарение на тези магнитни тапи, слушалките BeatsX стоят естествено на врата ти, без да се заплитат и да ти пречат.

слушалки изолиращи шума

Добра акустика навсякъде

Имаш я с леките безжични слушалки BeatsX. Изработени са с акустичен дизайн и използват иновативна технология за изолиране на шума, за да чуваш високи тонове без каквото и да било изкривяване. Басът е мощен и плътен, а звукът – чист и завладяващ. Няма значение къде се намираш.

BeatsX безжични слушалки свързване с телефон и таблет

Безпроблемна безжична връзка

Слушалки BeatsX имат Apple W1 чип, който гарантира моментално и сигурно свързване с всички твои Apple устройства. Освен това чипът подобрява разпределението на заряда и така удължава живота на батерията.

контролиране на звука с безжични слушалки.

Лесни за ползване контроли

С безжичните слушалки BeatsX контролираш звука с лекота и слушаш музика с точната сила във всеки момент. Освен това за секунди активираш микрофона, за да отговориш на обаждане и да проведеш разговор, чрез бутона Remote Talk. С него можеш също да настройваш звука и да активираш гласовия асистент Siri.

Общи
Категория: 
Безжични слушалки
Функции
Функции: 

Безжичните слушалки BeatsX позволяват приемане на разговори в режим hands-free. Олекотеният им дизайн и поддръжката на Bluetooth ги правят удобни за всякакъв вид дейности. Съвместими с всички мобилни устройства на Apple.

Лесно свързване

Благодарение на вградената Class 1 Bluetooth технология слушалките се свързват мигновено с Apple Watch, iPad или iPhone. Достатъчно е да бъдат включени и да се доближат на близко разстояние до мобилното устройство на Apple. Двете устройства автоматично се разпознават.

Чист звук

Вградената технология за изолиране на шума гарантира пълно потапяне в любимата музика. Иновативният акустичен дизайн осигурява чисти високи тонове и плътен бас без изкривяване на звука.

Практичен дизайн

Flex-Form кабелът на BeatsX осигурява удобно носене благодарение на гъвкавия материал, от който е изработен. Кабелът следва извивката на врата и гарантира едновременно комфорт и стабилност.

Тапите могат да се адаптират до четири различни размера, като за допълнителна стабилност е предвидена и специална приставка за прикрепяне. Външната част на тапите е снабдена с магнит, благодарение на който двете тапи се залепят една за друга, когато не се слуша музика. Така свеждат до минимум падането или изгубването на слушалките.

Магнитното свързване предпазва слушалките и от заплитане, когато не се носят. Моделът се прибира в малък калъф, гарантиращ удобно и безопасно пренасяне от едно на друго място.

Музика за целия ден

Бутонът за приемане на обаждания RemoteTalk е снабден с вграден микрофон и позволява пускане на музика, настройка на звука и активиране на гласовия асистент Siri.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
Зареждане чрез Lightning кабел
Flex-Form кабел
Бутон за приемане на обаждания RemoteTalk, снабден с вграден микрофон
Батерия
Батерия: 
Презареждаща се lithium-ion батерия

Посочените на страницата устройства са с дефекти по опаковката, като нарушено или липсващо опаковъчно фолио, драскотини по опаковъчната кутия, както и други дефекти, които не засягат по никакъв начин правилното функциониране и външния вид на устройствата.

Предложението е валидно за частни лица, от 19.08.2019 до 23.08.2019 или до изчерпване на количествата, при покупка на изброените аксесоари само в КУПИ ОНЛАЙН.

Предложението обхваща само аксесоарите, посочени на страницата , тъй като същите са с дефекти по опаковката като например нарушено или липсващо опаковъчно фолио, драскотини по опаковъчната кутия, и други дефекти, които не засягат правилното функциониране и външен вид на съответния.

Предложенията за отстъпка не могат да се комбинират с други отстъпки и кампании за устройства и аксесоари.

За предлаганите устройства важат стандартните гаранционни условия, предоставяни от производителя.

За закупените продукти в онлайн магазина „КУПИ ОНЛАЙН“ потребителят има право да се откаже от сключената сделка от разстояние в срок до 14 дни от получаването на стоката съгласно действащите Условия на „ТЕЛЕНОР БЪЛГАРИЯ” ЕАД

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.