BEATS EP On-Ear слушалки

Назад

Вие сте тук

Разопакован аксесоар с 24 месеца гаранция

Виж повече
Онлайн оферта
ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

BEATS EP On-Ear headphones / Red

До момента си избрал:

BEATS EP On-Ear headphones / Red
69,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Леки, но здрави – подсилени с неръждаема стомана

Beats EP са конструирани за всеки потребител и за всякаква употреба. Тяхната конструкция е специално олекотена, за да могат да съединят веднага ритъма на любимата музика с ритъма на ежедневието. Все едно ти казват: Ако денят ти поднесе вихър от задачи – озвучи го! И не се тревожи за слушалките – отдай се на деня и на музиката. Beats EP имат издръжлива рамка, подсилена с неръждаема стомана, която гарантира устойчивостта и дълготрайността на слушалките. Грабваш ги и тръгваш!

Леки и здрави
Комфортни слушалки

Регулируеми вертикални плъзгачи – ти създаваш комфорта си

Beats EP осигуряват персонализиран контрол при слушане на музика. Комбинират здраво фиксиран кабел, удобен 3,5 милиметров жак и регулируеми вертикални плазгачи, с които да ги вписваш лесно във всяка ситуация. Чрез Remote Talk кабела на слушалките можеш да регулираш силата на звука, да сменяш песни, дори да отговаряш на обаждания. Освен това наушниците на тези слушалки се въртят и можеш да ги нагласиш в най-удобната за теб позиция. С Beats EP комфортът и потапянето в любимите песни стават едно цяло. Сливат се в музикално изживяване на ново ниво – ниво, в което кралят си ти.

Мелодията на твоя ден

Beats EP те надъхват с нея, когато ти решиш. Слушалките произвеждат солиден, плътен звук, сътворен от фино настроена акустика и учудващи нива на баланс, отчетливост, дълбочина и диапазон на тоновете. А наушниците им ефикасно изолират вдъхновяващите песни от фоновия шум. Пренасяй се на вълнуващи концерти, когато пожелаеш и където и да си. Избери мелодията на твоя ден!

Плътен звук
Без захранващ кабел

Без захранващ кабел за безкраен плейбек

Beats EP не се нуждаят от допълнително захранване. Те създават сигурността на стандартните слушалки с кабел – свързваш ги със смартфона и не се тревожиш. Просто ги грабваш и тръгваш. И можеш да приемаш обаждания и да управляваш музикалното изживяване директно от смартфона. Кабелът на Beats EP е плосък и не се заплита, така че слушалките са винаги готови и моментално откликват на твоите музикални желания.

Общи
Категория: 
Жични слушалки

Посочените на страницата устройства са с дефекти по опаковката, като нарушено или липсващо опаковъчно фолио, драскотини по опаковъчната кутия, както и други дефекти, които не засягат по никакъв начин правилното функциониране и външния вид на устройствата.

Предложението е валидно за частни лица, от 19.08.2019 до 23.08.2019 или до изчерпване на количествата, при покупка на изброените аксесоари само в КУПИ ОНЛАЙН.

Предложението обхваща само аксесоарите, посочени на страницата , тъй като същите са с дефекти по опаковката като например нарушено или липсващо опаковъчно фолио, драскотини по опаковъчната кутия, и други дефекти, които не засягат правилното функциониране и външен вид на съответния.

Предложенията за отстъпка не могат да се комбинират с други отстъпки и кампании за устройства и аксесоари.

За предлаганите устройства важат стандартните гаранционни условия, предоставяни от производителя.

За закупените продукти в онлайн магазина „КУПИ ОНЛАЙН“ потребителят има право да се откаже от сключената сделка от разстояние в срок до 14 дни от получаването на стоката съгласно действащите Условия на „ТЕЛЕНОР БЪЛГАРИЯ” ЕАД

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.